- 3 Mayıs 2023
- 228
- 234
- 18
- Konu Sahibi SleepyHollowsakini
-
katılıyorum, bazı insanlara el ne derse kıymetli ve doğrudur. ablanıza da öyle sanırım.Siz iyiliği için doğru olanı söylüyorsunuz o dediklerinizi uygulamak yerine alınıyor şaka gibi. Kız kardeşini dinlemeyip görümcesiyle araştırmadan sorup sorgulamadan sınava girmeye çalışıyor. Bence karışmayın bırakın kendi ne yapıyorsa yapsın.
Ben de görümcesini dinleyip, beni dinlememesine kızıp, karışmak istemiyorum aslında ama boşuna internette kpss için kitap, video vs araştırması yaptığını görünce üzülüyorum.Boş boş hayaller kuruyor memur olur atanırım falan diyor ama hiçbiri gerçeğe dönüşecek şeyler değil.Siz iyiliği için doğru olanı söylüyorsunuz o dediklerinizi uygulamak yerine alınıyor şaka gibi. Kız kardeşini dinlemeyip görümcesiyle araştırmadan sorup sorgulamadan sınava girmeye çalışıyor. Bence karışmayın bırakın kendi ne yapıyorsa yapsın.
O kadar haklısınız ki çok kızıyorum ona ama annem anlatıyor ablan böyle diyor diye o zaman da kızgınlığım onun adına üzüntüye dönüşüyor.Oysaki bir kaç sertifika programı bitirse memur olamaz ama bir iş bulabilir.katılıyorum, bazı insanlara el ne derse kıymetli ve doğrudur. ablanıza da öyle sanırım.
burnu sürtülerek öğrenir kimisi, bırakın yaşasın
Onun ki şans işi bile değil benim hiç düz lise mezunu olup memur olarak atanabilmiş bir tanıdığım yok mesela ama anlatamıyorum bunu.Bu işler biraz şans işi. Üniversite mezunu olup atanamayanlar da var. Dışardan tıbbi sekreterlik bitirenler şanslı bir alımla atandı. Öncesinde alım azdı. Dediğim gibi şans, kader, kısmet ne derseniz artık.
Çocukları büyük ama hayalleri de çok büyük imkansız gibi bişey.Çalışmak istiyor ama iş başvurularından olumlu yanıt alamıyor doğal olarak bir tek lise diploması var elinde başka bir yetkinlik belgesi ya da tecrübesi yok malesef.hic calismayan kadinlarin boyle ulasilmasi zor hedeflerle yillar kaybetmesini mantikli bulmuyorum . kpss ye girdin kocasi mermerci her yere gidemez uc cocukla biyere gitmek zor bulundugu yere tayin olma olasiligi bile az.bekar olup yillarca kpss calisan bir suru arkadasim var uc cocukla cok zor
Asgari falan demeden bir ise girip calismasi lazim bence ihtiyaci varsa siz haklisiniz
İşte tüm bunları ona anlatınca kulağını tıkıyor resmen .Sinirlenip iyi ne halin varsa gör diyesim geliyor ama yine de üzülüyorum sonra.Lise mezunu atamaların çoğu univ okuyanlar, derslere aşina olanlar. Okurken atanıp okulu bitiyorlar 97 üzeri alması halinde bir şansı olur ama çoğu 98 99
Ablanız hata ediyor 3 çocuk kpss beklemez atama beklemez. Yaş gelmiş 37 ye çoğu kadroda yaş sınırı var. Şehir değiştirmesi var düzen için masrafı var.
İşte tüm bunları ona anlatınca kulağını tıkıyor resmen .Sinirlenip iyi ne halin varsa gör diyesim geliyor ama yine de üzülüyorum sonra.
Ablanız sizi işinizi kıskanıyor o yüzden söylediklerinize ayar olmuş.O kadar haklısınız ki çok kızıyorum ona ama annem anlatıyor ablan böyle diyor diye o zaman da kızgınlığım onun adına üzüntüye dönüşüyor.Oysaki bir kaç sertifika programı bitirse memur olamaz ama bir iş bulabilir.
Çok haklısınız, malesef anlamak istemeyince ne desem de boş geliyor sanırım.Yoruldum banane ne halin varsa gör diyesim geliyor ama kitaplara falan dünya para veriyor zaman harcıyor bunlar beni üzüyor.Kendisi bilir yaşayıp görsün
Oysa ki ünv okuması için hep destekledik onu iki çocuğuna da ben baktım resmen benden ayrılmazdılar.O zaman bekârdım. Abla oku ben bunlara bakıyorum nasıl olsa dedikçe dinletemedim . Sanırım şimdi de dinletemeyeceğim.Ablanız sizi işinizi kıskanıyor o yüzden söylediklerinize ayar olmuş.
bırak yaşayarak görsünArkadaşlar bir de görümcesi çok işliyor ablamı yok benim şu arkadaşımda düz lise mezunu atandı vs diye sürekli olarak yönlendiriyor.Ama ben inanmıyorum ablamı ikna etmek için yalan söylüyor bence
Hiç yormayın kendinizi..Oysa ki ünv okuması için hep destekledik onu iki çocuğuna da ben baktım resmen benden ayrılmazdılar.O zaman bekârdım. Abla oku ben bunlara bakıyorum nasıl olsa dedikçe dinletemedim . Sanırım şimdi de dinletemeyeceğim.
Bakın o şekilde de atanıp işini gücünü yapan var ama gerçekten o sınav için büyük emek veriyorlar. Görümcesi doğru da söylemiş olabilir.Arkadaşlar bir de görümcesi çok işliyor ablamı yok benim şu arkadaşımda düz lise mezunu atandı vs diye sürekli olarak yönlendiriyor.Ama ben inanmıyorum ablamı ikna etmek için yalan söylüyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?