- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
ben de denedim bu kürleri hiçbir işe yaramadılarHALA İNANAMIYORUM ABLAM HAMİLE
PKOLUYDU TEDAVİ GÖRÜYORDU 4 SENEDİR UĞRAŞIYORDU.AŞILAMAYA GEÇMEDİ SABRETTİ.ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAKTI.1 AY DİNLENME SÜRECİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDI.YAPTIĞI TEK ŞEY 3 AYDIR DEVAM ETTİĞİ İNCİR KÜRÜ EŞİDE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULADI.
ALLAH DİLEYEN HERKESE NASİP ETSİN ALLAH EN KISA ZAMANDA DİLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BURDA BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN BİZLERE
delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey::dance:delikafaduldendelikafadulden
hayırlı olsun Allah isteyen herkese nsip etsin ben bunları denedim ama kar etmedi heralde nasip meselesiben de denedim bu kürleri hiçbir işe yaramadılar
evet canım kısmet ne zamansa o zamana demekki... çok fazla kür yapıpta vücut vdengemizi bozmanın da bir anlamı yokhayırlı olsun Allah isteyen herkese nsip etsin ben bunları denedim ama kar etmedi heralde nasip meselesi
HALA İNANAMIYORUM ABLAM HAMİLE
PKOLUYDU TEDAVİ GÖRÜYORDU 4 SENEDİR UĞRAŞIYORDU.AŞILAMAYA GEÇMEDİ SABRETTİ.ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAKTI.1 AY DİNLENME SÜRECİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDI.YAPTIĞI TEK ŞEY 3 AYDIR DEVAM ETTİĞİ İNCİR KÜRÜ EŞİDE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULADI.
ALLAH DİLEYEN HERKESE NASİP ETSİN ALLAH EN KISA ZAMANDA DİLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BURDA BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN BİZLERE
delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey::dance:delikafaduldendelikafadulden
Uzerinden 6 sene gecmis, buyutmustur heralde.Tebrikler Hayırlı Olsun Güle Güle Büyütsün
Kan testi yapmanızı Öneririm.Hamilemiyim sizce olabilirmi
Anladım hayırlı olsun :)) Allah sagsalım kucagınıza almayı nasip eder...Hamileyim 6hfta 7gun:)ama migdm cok bulaniyo
Merhaba, benimde 11 yıl öncteşjidi konan pko rahatsızlığım var. 3 yıllık evliyim, 4-5 ay gebe kalamayınca soğan kürünü denedim (İbrahim Saraçoğlu'nun anlatımı ile) takip eden diğer ay hamile olduğumu öğrendim, ancak 8+3'de maalesef kaybettim bebeğimi, doktorun ön gördüğü kadar ara verdik ve ben yine soğan kürü yaptım ve yine takip eden diğer ay gebe kaldım :)) Allah'a şükürler olsun şu an herşey yolunda gidiyor. Umutsuzluğa kapılmanızı asla istemem..çok sevindim hayatım....ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...
bende pko luyum umut oldu banada............
Ya canım ne olur şu soğan kürünü nasıl yapptığını anlatır mısın? Her yerde farklı bir şey yazıyor, şaşırdım kaldım nasıl yapacağıma, ne vakit başlayacağıma...Merhaba, benimde 11 yıl öncteşjidi konan pko rahatsızlığım var. 3 yıllık evliyim, 4-5 ay gebe kalamayınca soğan kürünü denedim (İbrahim Saraçoğlu'nun anlatımı ile) takip eden diğer ay hamile olduğumu öğrendim, ancak 8+3'de maalesef kaybettim bebeğimi, doktorun ön gördüğü kadar ara verdik ve ben yine soğan kürü yaptım ve yine takip eden diğer ay gebe kaldım :)) Allah'a şükürler olsun şu an herşey yolunda gidiyor. Umutsuzluğa kapılmanızı asla istemem..
Rabbim tez Zaman'da kucağınızı minik mucizelerle doldursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?