E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
çok teşekkür ederim a.s.allah en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini duymayı nasip etsin bizlereŞenizHayırlıı olsunn rabbım saglıcakla kucagına almasını nasip etsinnn.a.s.Bende pkoluyum :) sevindim haberi okuyunca :)keçiboynuzu kürünü bende uyguluyorum bır gün bende alırım müjdemi inşallah:lepi:
allah hayırlısıyla doğum yapmayı onu büyütmeyi nasip etsin inşallah .benimde 4,5 yaşında bir oğlum var ama 2, çocuk tüp bebek dendi çok karmaşık ve kararsızım allah olmayanlara ve benim gibi zor durumda olanlara yardım etsin
çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım .)
gözünüz aydın
teyze olmak anne olmak kadar güzeldir
teyze icin anne yarısıdır derler katılıyorum
inş hayırlı evlatlar olsun ve allah annesine babasına bagışlasın
her kadının en doğal istegidir anne olmak
mutlulugunu en icten dileklerimle paylaşiyorum
bende en kısa zamanda anne olmak istiyorum
yeni anne adayına sevgiler...
artık iki canlı dikkat etsin kendine ,
herşey gönlünüzce olsun...
aamin canım allah razı olsuna.s.tebrik ederim canim...
allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ablana....
darisi bütün bebis sahibi olmak isteyenlerin basina...
çok teşekkür ederim canım inşlh doğumda alırlar bizide normal doğum istiyor ablamda.çok isterim o anı yaşamayı.ahh ahh çabucak geçsede şu günlertatlım hastanede çalıştığım icin bu konuda bilgim var eger dogumada katılırsan bebekle aranda inanılmaz bir bağ oluşuyor ben kuzenimin doğumunda yanındaydım bebeği ilk beni kokladı beni gördü normalde biraz yabanidir kimseye yaklaşmaz ama ben bu sayede biraz özelim dene göreceksin birbirinizden hic vazgecemeyeceksiniz...
anlatılmaz yaşanır...güzel haberlerini beklerim
herşey gönlünce olsun...
aynı sekılde banda umut oldu bende pkoluyumçok sevindim hayatım....ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...
bende pko luyum umut oldu banada............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?