• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam hamile. Gebe kalmak isteyen hanımlar okuyun!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlıı olsunn rabbım saglıcakla kucagına almasını nasip etsinnn.a.s.Bende pkoluyum :) sevindim haberi okuyunca :)keçiboynuzu kürünü bende uyguluyorum bır gün bende alırım müjdemi inşallah:lepi:
çok teşekkür ederim a.s.allah en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini duymayı nasip etsin bizlereŞeniz

allah hayırlısıyla doğum yapmayı onu büyütmeyi nasip etsin inşallah .benimde 4,5 yaşında bir oğlum var ama 2, çocuk tüp bebek dendi çok karmaşık ve kararsızım allah olmayanlara ve benim gibi zor durumda olanlara yardım etsin

ibolya arkadaşımın bana demişti. gerçekten doğru çevremden gördüğümde bu: ne zaman üstüne düşmeyi bıraktığınızda kendiliğinden geliyor bebeğiniz.inşlh allah en yakın zamanda sizlerede nasip edera.s.

gözünüz aydın
teyze olmak anne olmak kadar güzeldir
teyze icin anne yarısıdır derler katılıyorum
inş hayırlı evlatlar olsun ve allah annesine babasına bagışlasın
her kadının en doğal istegidir anne olmak
mutlulugunu en icten dileklerimle paylaşiyorum
bende en kısa zamanda anne olmak istiyorum
yeni anne adayına sevgiler...
artık iki canlı dikkat etsin kendine ,
herşey gönlünüzce olsun...

gözünüz aydın
teyze olmak anne olmak kadar güzeldir
teyze icin anne yarısıdır derler katılıyorum
inş hayırlı evlatlar olsun ve allah annesine babasına bagışlasın
her kadının en doğal istegidir anne olmak
mutlulugunu en icten dileklerimle paylaşiyorum
bende en kısa zamanda anne olmak istiyorum
yeni anne adayına sevgiler...
artık iki canlı dikkat etsin kendine ,
herşey gönlünüzce olsun...

canım allah razı olsun ne güzel yazmışsınŞeniz
gerçekten anne yarısı teyze demek.teyzemden böyle gördük bizde kuzenlerimle kardeş sanırdık birbirimizi.şimdi biriciğim yiğenimin gelişine kendi bebeğimmiş gibi sevindim sabırsızlıkla bekliyorum.allah dileyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin :Saruboceq:sonra banada nasip eder inşallah:utangac:

tebrik ederim canim...
allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ablana....
darisi bütün bebis sahibi olmak isteyenlerin basina...

tatlım hastanede çalıştığım icin bu konuda bilgim var eger dogumada katılırsan bebekle aranda inanılmaz bir bağ oluşuyor ben kuzenimin doğumunda yanındaydım bebeği ilk beni kokladı beni gördü normalde biraz yabanidir kimseye yaklaşmaz ama ben bu sayede biraz özelim dene göreceksin birbirinizden hic vazgecemeyeceksiniz...
anlatılmaz yaşanır...güzel haberlerini beklerim
herşey gönlünce olsun...

tebrik ederim canim...
allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ablana....
darisi bütün bebis sahibi olmak isteyenlerin basina...
aamin canım allah razı olsuna.s.

tatlım hastanede çalıştığım icin bu konuda bilgim var eger dogumada katılırsan bebekle aranda inanılmaz bir bağ oluşuyor ben kuzenimin doğumunda yanındaydım bebeği ilk beni kokladı beni gördü normalde biraz yabanidir kimseye yaklaşmaz ama ben bu sayede biraz özelim dene göreceksin birbirinizden hic vazgecemeyeceksiniz...
anlatılmaz yaşanır...güzel haberlerini beklerim
herşey gönlünce olsun...
çok teşekkür ederim canım inşlh doğumda alırlar bizide normal doğum istiyor ablamda.çok isterim o anı yaşamayı.ahh ahh çabucak geçsede şu günler :delphin:

seldacım öncelikle Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin ve büyüsün
ben bu konularda pek bilgi sahibi değilim ablam pkolu demişsin pkolu ne demek?

gözun aydınlaa ahh ahh olcak bebenın senden cekeceğı var kesın bılse senın yığenın olmak ıster mı kımbılır ne acı yaa kaydirigubbakcemile3 sağlıklı bı bebe nasıp etsın rabbım
sende evde kaldın koktun barı teyze ol

hayırlı olsun allah hayırlı evlatlar nasip etsin çok sevindim ablan adına çocuklar evin neşesi

sağlıkla kucağına alsın bebeğini inşallah:emir_bebek::nazar:

teyze oluyosun heee,hadi hayirlisi,tebrik ederim,mutlulugunuz eksilmesin iyisallah:Saruboceq:

cnm ya bende pkoluyum bende 2-3 ay sonra korunmayı bırakıcam.incir küründe kuru incir mi normal incir mi kullandı..bilgi verirsen çok makbule geçer.bi de 7 gün dinleniyı demişssin sanırım adeti başlayınca içmeye ara veriyo bitince de tekrar içmeye mi başlıyo.?

hayırlısı olsun.... bende pkoluyum denıcem ıncır kurunu...

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin. Bende merak ettim kuru incir kürü mü uyguladı ablan?

gözünüz aydın olsun cnm maşallahh:49:

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah :) Bende PKOluydum :) ama çok sürmedi allahtan :) Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah.:49:

Back