• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam hamile. Gebe kalmak isteyen hanımlar okuyun!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya canım ne olur şu soğan kürünü nasıl yapptığını anlatır mısın? Her yerde farklı bir şey yazıyor, şaşırdım kaldım nasıl yapacağıma, ne vakit başlayacağıma... :KK43:
Canım reglin bitince bir hafta geçsin başla, toplam 15 sürüyor. Bir su bardağı içme suyunu kaynat, su kaynayınca kabuğunu soymuş olduğun beyaz soğanı dörde ya da altı parçaya böl kaynayan suyun içine at, tam 5 dk kaynasın suyun altı çok açık ya da çok kısık olmasın. Tam 5 dk dolunca suyunu süz ve ılıktan daha sıcak bi şekilde çay içer gibi iç. Bunu sabah ve öğle yemeklerinden önce aç karnına yap. Ben çalıştığım için sabah işe gitmeden ve akşam eve gelir gelmez yaptım. İçince sende koku olmayacak, eşin asla rahatsız olmaz, dişini fırçalar çıkarsın evden bişi olmaz. Bi de mutlaka taze yapıp içmelisin, akşamdan yapayım sabah içerim olmuyor maalesef. Kırmızı soğan kesinlikle değil, mutlaka yemeklik orta boy beyaz-kahverengi soğan olmalı. Bir de tadı fena değil ama sorg içebilmek için işine bişi karıştırmıyoruz canım.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, takıldığın bişi olursa mutlaka sor.
Herşey allahtan, Rabbim bize bu sıkıntıyı vermiş ama çözümünü de vermiş. İnanıyorum ki hayırlı olan en kısa sürede Allah sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar verecek.. :)

Canım reglin bitince bir hafta geçsin başla, toplam 15 sürüyor. Bir su bardağı içme suyunu kaynat, su kaynayınca kabuğunu soymuş olduğun beyaz soğanı dörde ya da altı parçaya böl kaynayan suyun içine at, tam 5 dk kaynasın suyun altı çok açık ya da çok kısık olmasın. Tam 5 dk dolunca suyunu süz ve ılıktan daha sıcak bi şekilde çay içer gibi iç. Bunu sabah ve öğle yemeklerinden önce aç karnına yap. Ben çalıştığım için sabah işe gitmeden ve akşam eve gelir gelmez yaptım. İçince sende koku olmayacak, eşin asla rahatsız olmaz, dişini fırçalar çıkarsın evden bişi olmaz. Bi de mutlaka taze yapıp içmelisin, akşamdan yapayım sabah içerim olmuyor maalesef. Kırmızı soğan kesinlikle değil, mutlaka yemeklik orta boy beyaz-kahverengi soğan olmalı. Bir de tadı fena değil ama sorg içebilmek için işine bişi karıştırmıyoruz canım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, takıldığın bişi olursa mutlaka sor. Herşey allahtan, Rabbim bize bu sıkıntıyı vermiş ama çözümünü de vermiş. İnanıyorum ki hayırlı olan en kısa sürede Allah sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar verecek.. :)

çok teşekkür ederim canım :)

Back