• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam hamile. Gebe kalmak isteyen hanımlar okuyun!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HALA İNANAMIYORUM ABLAM HAMİLE
PKOLUYDU TEDAVİ GÖRÜYORDU 4 SENEDİR UĞRAŞIYORDU.AŞILAMAYA GEÇMEDİ SABRETTİ.ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAKTI.1 AY DİNLENME SÜRECİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDI.YAPTIĞI TEK ŞEY 3 AYDIR DEVAM ETTİĞİ İNCİR KÜRÜ EŞİDE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULADI.
ALLAH DİLEYEN HERKESE NASİP ETSİN ALLAH EN KISA ZAMANDA DİLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BURDA BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN BİZLERE

:nazar:delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey::dance:delikafaduldendelikafadulden:nazar:
ben de denedim bu kürleri hiçbir işe yaramadılar

prolaktın yuksekliği varsa sonuç olumsuzzzzzzzzzzz

hayırlı olsun Allah isteyen herkese nsip etsin ben bunları denedim ama kar etmedi heralde nasip meselesi
evet canım kısmet ne zamansa o zamana demekki... çok fazla kür yapıpta vücut vdengemizi bozmanın da bir anlamı yok

Merhaba ne guzel bir haber.allah guzel ve sağlıklı bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin.ve de saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.
Bebek kurabiyeleri yaptirmak isterseniz cok iyi bir adres biliyorum. Ilgikenirseniz detayli bilgi verebilirim.
PKOLUYDU TEDAVİ GÖRÜYORDU 4 SENEDİR UĞRAŞIYORDU.AŞILAMAYA GEÇMEDİ SABRETTİ.ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAKTI.1 AY DİNLENME SÜRECİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDI.YAPTIĞI TEK ŞEY 3 AYDIR DEVAM ETTİĞİ İNCİR KÜRÜ EŞİDE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULADI.
ALLAH DİLEYEN HERKESE NASİP ETSİN ALLAH EN KISA ZAMANDA DİLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BURDA BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN BİZLERE

:nazar:delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey::dance:delikafaduldendelikafadulden:nazar:

iliBarones, post: 4885518"]

[/QUOTE]
Merhaba ne mu

Tebrik ederim ,hayirli olsun :)) hadi inşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah

Tebrikler Hayırlı Olsun Güle Güle Büyütsün :KK9:

Tebrikler. Allah hayırlı uğurlu etsin.

2009'un konusunu bulup hortlatmak büyük başarı gerçekten.

Yüce Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah..

Hamilemiyim sizce olabilirmi

Eklentiler

• 20151111_153741.webp
    20151111_153741.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 112
:))

çok sevindim hayatım....ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...
bende pko luyum umut oldu banada............
Merhaba, benimde 11 yıl öncteşjidi konan pko rahatsızlığım var. 3 yıllık evliyim, 4-5 ay gebe kalamayınca soğan kürünü denedim (İbrahim Saraçoğlu'nun anlatımı ile) takip eden diğer ay hamile olduğumu öğrendim, ancak 8+3'de maalesef kaybettim bebeğimi, doktorun ön gördüğü kadar ara verdik ve ben yine soğan kürü yaptım ve yine takip eden diğer ay gebe kaldım :)) Allah'a şükürler olsun şu an herşey yolunda gidiyor. Umutsuzluğa kapılmanızı asla istemem..
Rabbim tez Zaman'da kucağınızı minik mucizelerle doldursun :)

Merhaba, benimde 11 yıl öncteşjidi konan pko rahatsızlığım var. 3 yıllık evliyim, 4-5 ay gebe kalamayınca soğan kürünü denedim (İbrahim Saraçoğlu'nun anlatımı ile) takip eden diğer ay hamile olduğumu öğrendim, ancak 8+3'de maalesef kaybettim bebeğimi, doktorun ön gördüğü kadar ara verdik ve ben yine soğan kürü yaptım ve yine takip eden diğer ay gebe kaldım :)) Allah'a şükürler olsun şu an herşey yolunda gidiyor. Umutsuzluğa kapılmanızı asla istemem..
Rabbim tez Zaman'da kucağınızı minik mucizelerle doldursun :)
Ya canım ne olur şu soğan kürünü nasıl yapptığını anlatır mısın? Her yerde farklı bir şey yazıyor, şaşırdım kaldım nasıl yapacağıma, ne vakit başlayacağıma... :(

Back