- 15 Mayıs 2009
- 65
- 0
-
- Konu Sahibi xxyaseminxx
yasemincim,
ablan çok genç ama gencim dememiş birtakım hatalar yapmış.. bu hataları da bana kalırsa hayatına mal olmuş zira evlediği insan senin anlattığın kadarıyla saygısız ve düşüncesiz biri. böyle birinin iyi bir eş olabileceği ihtimalini düşünmüyorum.
ama umarım ben yanılırım. ablan mutlu olur..
ama benim anlamadığım başka birşey de şu 55euro meselesi..
o nedir öyle.. 55euroya gelin çıkardı diyorsun birkaç kez de tekrarlamışsın. sanırım adetiniz ama basit bir adet hele ki paraya endeksli bir adet yerine getirilmedi diye bile bu denli alınmanı anlayamadım güzelim ben.
çünkü damadınız saygısız,ablanız sizi kırmış.. böyle çok ciddi sorunlar varken 55euro nasıl aklına geliyor sürekli?
damat tarafı çok saygısızlık etmiş.alsanaalsanasmilesanki kıtlıktan çıkmış pasta,börek,sarma nelerine yetmemiş.üstelik ilk tanışma ilk tanışmada böyle şeyler hazırlanır.bi kuban kesilecek hali yok.kız tarafı herşeyi yapmış bence ama abla koca delisi olmuş ama ablanızın sanki bu evlenme işinden önce bi derdi var gibi CADIARZUyoksa bu kadar katı olmazdı gibime geliyor.
yasemincim,
ablan çok genç ama gencim dememiş birtakım hatalar yapmış.. bu hataları da bana kalırsa hayatına mal olmuş zira evlediği insan senin anlattığın kadarıyla saygısız ve düşüncesiz biri. böyle birinin iyi bir eş olabileceği ihtimalini düşünmüyorum.
ama umarım ben yanılırım. ablan mutlu olur..
ama benim anlamadığım başka birşey de şu 55euro meselesi..
o nedir öyle.. 55euroya gelin çıkardı diyorsun birkaç kez de tekrarlamışsın. sanırım adetiniz ama basit bir adet hele ki paraya endeksli bir adet yerine getirilmedi diye bile bu denli alınmanı anlayamadım güzelim ben.
çünkü damadınız saygısız,ablanız sizi kırmış.. böyle çok ciddi sorunlar varken 55euro nasıl aklına geliyor sürekli?