Ablam aldatıldı…

Ablam gözünü karartmış ailesi gelmişler sözde ikna edip eve götürecekler ablamı ne kadar komik ve acınası ama öyle. Ablam bana ev alınacak üstüme boşandıktan nafakam ödenecek yoksa gider kadının kocasına herşeyi anlatırım artık oğlunuzu sağ koyar mı süründürür mü ona kalmış demiş
Ohhh bayıldım bu tavrına aferim ona benimle aynı yaşta ablanz bende 27 yasndaym gurur duydum dik dursun. Hatta boşanma davasını zinadan açacağını elinde delillerin olduğunu artı birde o durumundan dolayı tazminat davası açacağını da söylesin.

Boyle ailelere yazıklar olsun ya kusura bakmayın ama babanza okdr kzdm ki şuan 😔 yazık günah değil mi insan evladını bile bile ateşe atarmı.. ah içim acıdı aldatlmak zaten bir travma birde aileden destek olmaynca dönüp gitse adam artık herşeyi kendine hak görecek ailesi bile yolladı geri dye iyice sahipsiz bilecek bukadar aşağılık bir insanın düzelmesi mümkün mü asla asla asla. Allah hak ettiğinin bin mislini yasatsn o enistenize de o kadına da. Böyle insanlar kahrolsun ya şans verse bundan sonra ne yapsa adam ailem nasl olsa arkamda değil diye bir ömür bu adamı çekmek zorunda hissedecek yitip giden bir hayat daha 27 yaşında.. babanzn bir evi bir maaşı yok mu olse gitse bile kızı ortada kalmaz merak etmesin. Çocukları büyütür girer bir işe çalışır ne olacak insan yeter ki bı cozum arasn üstünü kapatmak en kolayı.
Kızına kalacak evi maaşı olmayan çok baba var bu ülkede ama ablası çalışabilecek durumda zaten. Bosanir çalışır kendi ayakları üstünde durur.

Ablam gözünü karartmış ailesi gelmişler sözde ikna edip eve götürecekler ablamı ne kadar komik ve acınası ama öyle. Ablam bana ev alınacak üstüme boşandıktan nafakam ödenecek yoksa gider kadının kocasına herşeyi anlatırım artık oğlunuzu sağ koyar mı süründürür mü ona kalmış demiş

Umarım ablanız geri adım atmaz ve boşanıp çocuklarıyla sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat yaşar.

Babanız iki çocuğun bakımından masrafından çekinmiş olabilir ablanız çalışmıyor anladığım kadarıyla. Ama işe girer zaten bosandiklarında çocuğa bakmak için.
Ben onlara söyledim eğer ona baskı yaparsanız zorlamaya kalkarsanız zaten onu kaybederler beni de kaybedersiniz iki kızınızı öldü bilirsiniz dedim

Annen baban zaten evladını düşünen düzgün insanlar olsalar 17 yaşında kızı akrabasiyla evlendirmezlerdi.
Ablan benden 4 yaş küçük. Gencecik kadın. Taşı sıksa suyunu cikarir. Babana ya da bilmemkime muhtaç değil ki baban ölesiye ablan g.tünü çoktan toparlar,düzenini kurar. Şunun şurasında birkac sene destek olsalar yeter.
Annen cocuklari okuldan gelince karşılar, ablan asgari masgari bir işe girer, ya da ilk etapta iskur'un para ödediği iş garantili kurslarına gider. Kendine bir iş bulur elbet.
Bir süre sonra da hayatı düzene girer. Eski kocadan nafaka, düğün altınlarınin parası, ablanin maaşı, ananın babanın evinde bir şekilde yaşar giderler.
Belki duruma göre çocuklar biraz daha büyüyünce ablan ayrı eve de çıkar, ya da iyi birini bulur evlenir.
Sırf "elalem ne der" diye kızını ateşe atan insandan baba mi olur? Kızın kocasini mesajlaşma ile bile olsa aldatsaydi damadının durduğu kadar kizinin ardında durur muydu? Ya da adamın aielsi 'affet bu seferlik' der miydi?
Bu ne cehalet.
Hem aldatilip da bu kadar yedi düvele yaydiktan,kendini reklam ettikten sonra aynı evin içine girilmez

Yapan yine yapar cookk eski konularda bi yere yazdim.Insanlar deri değiştirir sadece alttaki yine ayni deridir degismez. Bi sure iyi gider sonra ilk firsatta yine yapar. Ablanizda kaderine razi gelecek artik dönerse

Dünya yıkılmadı bir sakin olun ablanızın önünden de böyle felaket çığırtkanlığı yapmayın.
Ablanıza destek olun çalışabileceği işler bundan sonraki hayatı vs. makul mantıklı planlar yapmaya çalışın.

Boyle ailelere yazıklar olsun ya kusura bakmayın ama babanza okdr kzdm ki şuan 😔 yazık günah değil mi insan evladını bile bile ateşe atarmı.. ah içim acıdı aldatlmak zaten bir travma birde aileden destek olmaynca dönüp gitse adam artık herşeyi kendine hak görecek ailesi bile yolladı geri dye iyice sahipsiz bilecek bukadar aşağılık bir insanın düzelmesi mümkün mü asla asla asla. Allah hak ettiğinin bin mislini yasatsn o enistenize de o kadına da. Böyle insanlar kahrolsun ya şans verse bundan sonra ne yapsa adam ailem nasl olsa arkamda değil diye bir ömür bu adamı çekmek zorunda hissedecek yitip giden bir hayat daha 27 yaşında.. babanzn bir evi bir maaşı yok mu olse gitse bile kızı ortada kalmaz merak etmesin. Çocukları büyütür girer bir işe çalışır ne olacak insan yeter ki bı cozum arasn üstünü kapatmak en kolayı.
Ben asıl bir kız babasinin bu rahatlığını anlayamıyorum. Kızıni aldatmış varmı ötesi. İnsan soğan ekmek yeriz kocana tamah etme der. 27 yaş zaten genç kadın çalışır ekmeğini kazanır. Aileler zannediyorki çocukları evlenince anne babalık bitiyor asıl zor zamanında yanında olacaksın. Sanki kürek mahkumu vermiş kızını. Akraba diye de sesini cikarmiyorsa bende birşey bilmiyorum

Ben asıl bir kız babasinin bu rahatlığını anlayamıyorum. Kızıni aldatmış varmı ötesi. İnsan soğan ekmek yeriz kocana tamah etme der. 27 yaş zaten genç kadın çalışır ekmeğini kazanır. Aileler zannediyorki çocukları evlenince anne babalık bitiyor asıl zor zamanında yanında olacaksın. Sanki kürek mahkumu vermiş kızını. Akraba diye de sesini cikarmiyorsa bende birşey bilmiyorum

Barışsın şans versin bir daha yapmaz diye bir şey yok. Bunu 2 çocuğuna rağmen yapıp ablaniz affedince nasılsa yaptığımı bildiği halde affetti der ve artık daha rahat yapar iyice sorumsuz davranır , elalem ne der diye bide en sevmediğim kelime "dul kadın" derler diye düşünerek daha kötü günlere kucak açmasın

Baban evlensin madem mustakbel damadiyla..
Kızını peşkeş çekmeye çalışmaktan ziyade.
Ayrıca dul = or.spu değildir.
Yani kadın boşanmayı seçince neden kaderin sillesini yemiş gibi acıyor ki bu millet.
Arada duygu olmadiktan sonra,sevgi olmadıktan sonra koca ne haltima yarar ki zaten.
Ha seks ise muhabbet ; alır bir dildo.
Sönme derdi yok,durma derdi yok,yarım kalma derdi..Hem o daha sadakatli olur,aldatmazda.
Kayın aileyi anlıyorum çünkü o adamı başka kimse almaz ama babandaki ateşi çözemedim 🤷
Dediğim gibi çok merakliysa kendisi alsın damadı.

Vay be helal olsun ablana inşallah burunlarını sürte sürte yaptırır bu dediklerimi. Allah aşkına sizde bu süreçten bizi haberdar edin. Ablanizi nasıl takdir ettim. O kansız zaten ablanizin çocukluğunu genç kızlığını heba etmiş. Hiç değilse bundan sonra ev bark sıkıntısı olmadan kendi yağıyla kavrulur. İşe girer mis gibi de yaşar. Ne idugu belirsiz kadınların koynundan çıkıp ta gelemez

Kadina da acsin ki o da çeksin cezasjni mahkeme celpi gelince suratlarini görmek isterdim
Ohhh bayıldım bu tavrına aferim ona benimle aynı yaşta ablanz bende 27 yasndaym gurur duydum dik dursun. Hatta boşanma davasını zinadan açacağını elinde delillerin olduğunu artı birde o durumundan dolayı tazminat davası açacağını da söylesin.

Ablanızla da sizinle de gurur duydum ,inşallah boşanır ve geri adım atmaz. Kararlı ve gözü kara gördüm ,umarım kendinin ve çocuklarının hakkını alarak boşar o pislik adamı. Korkmasın hiç bir şeyden ,sizin gibi kardeşi varken sırtı yere gelmez

Hayatımda bundan daha mantıklı bir şey duymadım. Vallahi helal olsun ablanıza. Ne cesur ne akıllı kadınmış. Aslan mübarek. Geri adım atmasın bence. O herif de çeksin cezasını. Sadece boşanmakla canı yanmaz onun. Asıl buralardan vurmak lazım. Sizi de ayrıca tebrik ederim. Abla kardeş çok kaliteli insanlarsınız. Dilerim en kolay ve karlı şekilde kurtulur kocasındna.

Helal olsun ablana demeye geldim. Süründürsün hepsini👍👍

Bu yasta dul mu kalacak derken ? Pardon? Yas daha 27 üniversite okur is sahibi olur mis gibi çocuklarını da büyütür yaşı küçük
Babaniza çok kızdım ne demek doldurma
Erkek kardeşin adammış helal olsun
Siz de destekliyorsunuz size de helal olsun
Ne guzel kardeslersiniz
Lütfen destekleyin de dönmesin kendine yeni bir hayat kursun

Son düzenleme:
Yazık yaa işte bu yüzden herkese boşan diyemiyorum. Kadıncağızı 17 yaşında evlendirip başını yakmışlar şimdi de sahip çıkmıyorlar, arkasında durmuyorlar. Bu mu anne babalık. Ablanız boşanırsa sizin anne babanız bakmaz. Orda da rahat edemez kadın. Çalışsa kazanacağı üç kuruşla nasıl hayat kuracak kendine. Adamdan ne koparırsa kâr. Allah yardımcısı olsun ablanızın

X