- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
Bencede mantikli sonrada salaga yatmis:) gonder ekleyim diye, istese aa pardon bilmeden olmus ben sana istek yollarim der.hemde acacak falan dikkat cekmeye calisiyo guya kafaya alcak hosuna gidecek..salla ya hic bisey olmaz, bencede bu gunlere cok gulersin masallah kariyerde yapmissin:) ekinler dize kadar komser gelsin sana kadarmaa 41312841 .!.:Ay kötümü düşünmüş olcam bilmiyorum ama,kız arkadaşı olmasın? Bu ne alaka ya diye faceinden silmiş veya sildirmiş olabilitesi? Benim aklıma direkt bu geliyoda yani
PekalaBencede mantikli sonrada salaga yatmis:) gonder ekleyim diye, istese aa pardon bilmeden olmus ben sana istek yollarim der.hemde acacak falan dikkat cekmeye calisiyo guya kafaya alcak hosuna gidecek..salla ya hic bisey olmaz, bencede bu gunlere cok gulersin masallah kariyerde yapmissin:) ekinler dize kadar komser gelsin sana kadar
Sende abartmissin tek derdin oymuş gibi yok sorun mu olduda bilmem ne de tamam tek derdin oda caktirmasaydin:)
Yokmuş gibi davran
Abartiyosun bence whatsappdada oylemi yapiliyo sanki sana mi bakiyo bakmasin yazsin o zmn allah allah...kendine gel gitmissin kuzum sen,unut demicem unutcaksin zamanlada canini sikma takip etme bakma hatta engelle sil whatsappdanYa bişe dicem kızcaksınız ama az önce ben whatsaptaydım buda girdi ben çıkana kadar çıkmadı sonra yine girdim oda girdi hemen çıktım oda çıktı noluyo ya ? Sudoku mu oynuyoruz..
Peki ama engellemicem gerek yokAbartiyosun bence whatsappdada oylemi yapiliyo sanki sana mi bakiyo bakmasin yazsin o zmn allah allah...kendine gel gitmissin kuzum sen,unut demicem unutcaksin zamanlada canini sikma takip etme bakma hatta engelle sil whatsappdan
Daha belli drğil canım bu arada şuan açık ve 3 dk dır kapatmadı kesin sevgilisi var.Tamam silde bakma:) yarin birgun atarnir gidersin neler olur hayatinda :) şarklar ne zmn aciklaniyo bu arada:)
5 dk oldu şu saatte çevirimiçi kesin var sevgilisi ... NeyseDaha belli drğil canım bu arada şuan açık ve 3 dk dır kapatmadı kesin sevgilisi var.şuan vazgeçtim..
belki de tam da şu anda o da aynı şeyleri yapıyo ve senden için kesin sevgilisi var kesin diyip umutsuzluğa kapılıyo kim bilir5 dk oldu şu saatte çevirimiçi kesin var sevgilisi ... Neyse
Gerçekten mi ? Yaaaaaabelki de tam da şu anda o da aynı şeyleri yapıyo ve senden için kesin sevgilisi var kesin diyip umutsuzluğa kapılıyo kim bilir
yani bu saatte çok arkadaş vari sohbetler edilmiyor tabiii :)
Şuan numarasını sildim ve bakmıycam artık.. Aşk acısı acısı.. Ciğerimin Yarası amaBence sevgilisi olmasi daha iyi senin icin, unut salla gec git, gecicek hepsi kuzum uyu hadi:)
erkekler çok önem veriyo bence böyle şeylere bu saatte online oldu kimle konuştu vs vs açılmaktan bile vazgeçenler olabiliyo bu sebeple bazen. başıma gelmişti seninkini bilmiyorum amaGerçekten mi ? Yaaaaaa
Sen konumu okudun demi şuan bana tek destek veren kişisinerkekler çok önem veriyo bence böyle şeylere bu saatte online oldu kimle konuştu vs vs açılmaktan bile vazgeçenler olabiliyo bu sebeple bazen. başıma gelmişti seninkini bilmiyorum ama
Sen konumu okudun demi şuan bana tek destek veren kişisin