Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

maa 41312841 .!.:
Ay kötümü düşünmüş olcam bilmiyorum ama,kız arkadaşı olmasın? Bu ne alaka ya diye faceinden silmiş veya sildirmiş olabilitesi? Benim aklıma direkt bu geliyoda yani
Bencede mantikli sonrada salaga yatmis:) gonder ekleyim diye, istese aa pardon bilmeden olmus ben sana istek yollarim der.hemde acacak falan dikkat cekmeye calisiyo guya kafaya alcak hosuna gidecek..salla ya hic bisey olmaz, bencede bu gunlere cok gulersin masallah kariyerde yapmissin:) ekinler dize kadar komser gelsin sana kadar

Sende abartmissin tek derdin oymuş gibi yok sorun mu olduda bilmem ne de tamam tek derdin oda caktirmasaydin:)
Yokmuş gibi davran

Pekala ama benle kimse oynayamaz bu güne kadar neyi aklıma koyduysam yaptım :) canım iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

Ya bişe dicem kızcaksınız ama az önce ben whatsaptaydım buda girdi ben çıkana kadar çıkmadı sonra yine girdim oda girdi hemen çıktım oda çıktı noluyo ya ? Sudoku mu oynuyoruz..

Canım cidden tipi bi görsen bu ne dersin abartmıyorum ama bu ego ne ben çözemedim sence durum ne olur valla size söz verdim artık hiç hiç iletişim olmuycak

Ya bişe dicem kızcaksınız ama az önce ben whatsaptaydım buda girdi ben çıkana kadar çıkmadı sonra yine girdim oda girdi hemen çıktım oda çıktı noluyo ya ? Sudoku mu oynuyoruz..
Abartiyosun bence whatsappdada oylemi yapiliyo sanki sana mi bakiyo bakmasin yazsin o zmn allah allah...kendine gel gitmissin kuzum sen,unut demicem unutcaksin zamanlada canini sikma takip etme bakma hatta engelle sil whatsappdan

Tamam silde bakma:) yarin birgun atarnir gidersin neler olur hayatinda :) şarklar ne zmn aciklaniyo bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…