Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

Eeee yorumun ne peki ama dürüst ol :)
anlattığın hareketlerinden anlayamazsın senden hoşlanıp hoşlanmadığını seni silmesi de biraz senin için olumsuz olmuş ama cidden çok güzelsin elde edemiyceğini düşünmüyorum istedikten sonra. çünkü belli ki dikkatini çekmişsin adamın :KK45:

C
anlattığın hareketlerinden anlayamazsın senden hoşlanıp hoşlanmadığını seni silmesi de biraz senin için olumsuz olmuş ama cidden çok güzelsin elde edemiyceğini düşünmüyorum istedikten sonra. çünkü belli ki dikkatini çekmişsin adamın :KK45:
canım süpersin hıh işte bende tam bu noktadan bahsediyorum :v :KK70: ya ama işte başka bişe yapamam artık.. Bak profile onla kendimi koycam kolaj bi mukayese et :)

Bu arada o senin güzelliğin canım benim :)

insanların görünüşlerini eleştirmek bana düşmez ama AY OMUZLARI DAR Bİ DE GÖĞÜSLERİ VAR :KK70: tatlım sen prensesler gibisin yanında vallahi bu niye böyle mızmızlanıyo acaba
Bilmiyorum işte bak ben 1.64 boyundayım oda benden 5 cm uzundur o kadar abartmıyorum. Bende anlamadım..

Bilmiyorum işte bak ben 1.64 boyundayım oda benden 5 cm uzundur o kadar abartmıyorum. Bende anlamadım..
ilgini belli etmişsin alışmıştır ilgine şimdi de ilgini tamamen çekersen o yaklaşmaya başlıycaktır diye tahmin ediyorum. ama küsmüş ya da trip atıyomuş gibi bi uzaklaşma değil bahsettiğim. senden önemli işlerim var ay sen de mi vardın umursamayışı :KK70:

ilgini belli etmişsin alışmıştır ilgine şimdi de ilgini tamamen çekersen o yaklaşmaya başlıycaktır diye tahmin ediyorum. ama küsmüş ya da trip atıyomuş gibi bi uzaklaşma değil bahsettiğim. senden önemli işlerim var ay sen de mi vardın umursamayışı :KK70:
İşte bu inşallah dediğin gibi olur canım :KK43:

yalnız o kişinin fotoğrafını izinsiz buraya koymanız doğru mu?
ayrıca ben daha güzelim durumunuz da nedir
gönül kimi severse güzel o'dur derler, bir de şurdan bakın siz o kadar güzelken(!) ve ilginizi bu kadar net belli ederken adam sizi rahatlıkla arkadaş listesinden bile çıkarmış
ilerde bir gün emniyetimiz sizden sorulacak kaldırın lütfen şu fotoğraflarınızı..

yalnız o kişinin fotoğrafını izinsiz buraya koymanız doğru mu?
ayrıca ben daha güzelim durumunuz da nedir
gönül kimi severse güzel o'dur derler, bir de şurdan bakın siz o kadar güzelken(!) ve ilginizi bu kadar net belli ederken adam sizi rahatlıkla arkadaş listesinden bile çıkarmış
ilerde bir gün emniyetimiz sizden sorulacak kaldırın lütfen şu fotoğraflarınızı..
Ben zaten seviyorum onu çok yarış yaptığım yok ki. Merak edildi ve koyuldu bu kadar zaten kaldırcam.

X