Eeee yorumun ne peki ama dürüst ol :)okudum canım en başından beri
anlattığın hareketlerinden anlayamazsın senden hoşlanıp hoşlanmadığını seni silmesi de biraz senin için olumsuz olmuş ama cidden çok güzelsin elde edemiyceğini düşünmüyorum istedikten sonra. çünkü belli ki dikkatini çekmişsin adamınEeee yorumun ne peki ama dürüst ol :)
canım süpersin hıh işte bende tam bu noktadan bahsediyorum :vanlattığın hareketlerinden anlayamazsın senden hoşlanıp hoşlanmadığını seni silmesi de biraz senin için olumsuz olmuş ama cidden çok güzelsin elde edemiyceğini düşünmüyorum istedikten sonra. çünkü belli ki dikkatini çekmişsin adamın
Bu arada o senin güzelliğin canım benim :)anlattığın hareketlerinden anlayamazsın senden hoşlanıp hoşlanmadığını seni silmesi de biraz senin için olumsuz olmuş ama cidden çok güzelsin elde edemiyceğini düşünmüyorum istedikten sonra. çünkü belli ki dikkatini çekmişsin adamın
tamam bekliyorumC
canım süpersin hıh işte bende tam bu noktadan bahsediyorum :vya ama işte başka bişe yapamam artık.. Bak profile onla kendimi koycam kolaj bi mukayese et :)
Koydum ki :)tamam bekliyorum
insanların görünüşlerini eleştirmek bana düşmez ama AY OMUZLARI DAR Bİ DE GÖĞÜSLERİ VARKoydum ki :)
Bilmiyorum işte bak ben 1.64 boyundayım oda benden 5 cm uzundur o kadar abartmıyorum. Bende anlamadım..insanların görünüşlerini eleştirmek bana düşmez ama AY OMUZLARI DAR Bİ DE GÖĞÜSLERİ VARtatlım sen prensesler gibisin yanında vallahi bu niye böyle mızmızlanıyo acaba
Ne olduuuu ?Bencede y:))))oooook artikkkkk
ilgini belli etmişsin alışmıştır ilgine şimdi de ilgini tamamen çekersen o yaklaşmaya başlıycaktır diye tahmin ediyorum. ama küsmüş ya da trip atıyomuş gibi bi uzaklaşma değil bahsettiğim. senden önemli işlerim var ay sen de mi vardın umursamayışıBilmiyorum işte bak ben 1.64 boyundayım oda benden 5 cm uzundur o kadar abartmıyorum. Bende anlamadım..
İşte bu inşallah dediğin gibi olur canımilgini belli etmişsin alışmıştır ilgine şimdi de ilgini tamamen çekersen o yaklaşmaya başlıycaktır diye tahmin ediyorum. ama küsmüş ya da trip atıyomuş gibi bi uzaklaşma değil bahsettiğim. senden önemli işlerim var ay sen de mi vardın umursamayışı
Ben zaten seviyorum onu çok yarış yaptığım yok ki. Merak edildi ve koyuldu bu kadar zaten kaldırcam.yalnız o kişinin fotoğrafını izinsiz buraya koymanız doğru mu?
ayrıca ben daha güzelim durumunuz da nedir
gönül kimi severse güzel o'dur derler, bir de şurdan bakın siz o kadar güzelken(!) ve ilginizi bu kadar net belli ederken adam sizi rahatlıkla arkadaş listesinden bile çıkarmış
ilerde bir gün emniyetimiz sizden sorulacak kaldırın lütfen şu fotoğraflarınızı..
inşallah canım bekliyorum iyi haberlerini :)İşte bu inşallah dediğin gibi olur canım
Benden 1 yaş büyükO kac yasinda
Ben zaten seviyorum onu çok yarış yaptığım yok ki. Merak edildi ve koyuldu bu kadar zaten kaldırcam.