Evet çok Haklısınız hanfendioooo çok güzel !
demek 15 yaşındasınız ...
aksi olamaz zaten
ne diyim, büyüyünce geçer güzelim
Yoo ben olumsuz yazanlarıda destekledim hatta beğendim iyi okuyun bakın lütfen..nileda bak lütfen iyi dinle
sana olumlu şeyler yazıldığında teşekkürleri sıralıyorsun mutlu oluyorsun
ve öyle olduğuna kendini inandırıyorsun
olumsuz yazılınca direk kırılıyorsun kabül edemiyorsun ve sende kalp kırıyorsun
inan bak kaç kişi sana umutlanma yoktur birşey diiyor
ve san adamın yazdığı bir sözü acaba banamı yazdı diye düşünüyorsun
inan bir umut görmüş olsaydık umutlandırırdık seni
ama baştan aşağı yook hiç bişey yok
elle tutulur bir olay yok
belki olur zamanla ama şimdi yok ortada birşey
konu açtın buraya
sordun bizdde gördüğümüzü söyledik
sen daha bu konudaki olumsuz bir düşünceyi bile kabullenemiyorsun
Çok teşekkür ederim kesinlikle dediklerinizi yapıcam sağolun.. Söz veriyorum.Seni yargilamak degil niyetim. Tum iyi niyetimle sana yardimci olmak. Cunku sen kendini cok kaptirmissin. Hayal kirikligina ugrayip aci cekmeni istemiyorum. Umarim senin hissettiklerin dogrudur ama cok da basit seylerden o kadar buyuk anlamlar cikariyorsun ki hayal kirikligina ugramandan korkuyorum. Daha gencsin. Yasayacagin hayal kirikligi ilerdeki yasamini etkileyebilir, seni alt ust edebilir cunku basit seyleri bile buyutuyorsun. O zaman hayal kirikligini da belli ki kolay atlatamayabilirsin. Sadece incinmeni istemiyorum. Hepimiz asik olduk. Bu ask acsini hepimiz yasadik. Asik olmak guzel bir sey, kendunce yasa bu duyguyu ama yerinde ve kararinca. Sen daha simdiden duygularini bilmedigin birini hayatinin merkezine koymussun. Olmazsa ne olacak? Adam o kadar merkezde ki bu iliski olmazsa yikilacak gibisin. Yapma. Cok gencsin. Kimbilir saha kimlere asik olacaksin. Kimler karsina cikacak. Bu lar guzel sey yasa ama seni de alkak bullak etmesine izin verme.
Sunu da unutma. Kacan kovalanir her zaman. Eger adamin sana ilgisi ilduvunu dusunuyorsan ilgini cektiginde uzerine dusecektir ama bu sekilde devam edersen kendinden uzaklastirirsin.
Sevgiyke kal. Sanurim artik sana sadece bu kadar yardim edebilirim. uzduysem ozur dilerim ama dilerim bu sahis uzmesin seni.
Olmazzz :) yani geçicek biliyorum..Bu kadar çok seviyorsan söyle kurtul be kardeşim, yaşanır mi boyle..
Evet doğru.. Değişik artık umursamıyorum zaten sayenizde hepinize çok teşekkür ederim..Son bir sey: sana zarar vermemek icin face den attigina inaniyorsun ya. Madem oyle bir durum vardi ilk bastan eklemezdi. Bunu da dusun derim.
Nileda yapacagin tek şey hicbise yapmamak.. Tamam mi güzelim? Kendin gibi davran merkezin kendin ol..Sizden son bişe istiyorumben ne yapmalıyım ? Yani bu kadar şey oldu utanıyorum karşılaşırsak nasıl ilerde meslekte ben cidden çok utanıyorum adama açılmadım ama cidden bir yerleri kalktı.
napiyim mesela cool mu davranıyım ? Önemsemiycem artık o bi kesin ama utanıyorum
Ya korkuyorum gördüğümde bana gülerse diye tmm aynen Dediğiniz gibi hiç umrumda olmuycak ama aklıma takıldı işte..Nileda yapacagin tek şey hicbise yapmamak.. Tamam mi güzelim? Kendin gibi davran merkezin kendin ol..
Öyle birşey yok bu senin kafam kurguladigin bir durum, küçük falan dusmedin sen hislerine yenik dustun sadece. Biliyomusun hiçbirisi için değmez hiçbirisi.Ben ne aptalmışım ne yaptım ben kendimi küçülttüm
Evet..Öyle birşey yok bu senin kafam kurguladigin bir durum, küçük falan dusmedin sen hislerine yenik dustun sadece. Biliyomusun hiçbirisi için değmez hiçbirisi.
Ben zenci değilim kiiiiiNedense gözümün önüne polis akademisindeki sürekli ağlayan o zenci kız ögrenci geldidemek dogruymus
Peki..Guzel kardeşim belli ki henüz çok toysun ve masumsun...çokta güzel bir meslektesin ama daha yolun en basindasin...bana sorarsan ben de o adamın sana birsey hissettiğini sanmıyorum...bir an evvel işine ver kafanı..ona birsey belli etme ilgilenme...daha karşına ne komiserler amirler çıkacak ohooooo hem de yakışıklısindan
Guzel kardeşim belli ki henüz çok toysun ve masumsun...çokta güzel bir meslektesin ama daha yolun en basindasin...bana sorarsan ben de o adamın sana birsey hissettiğini sanmıyorum...bir an evvel işine ver kafanı..ona birsey belli etme ilgilenme...daha karşına ne komiserler amirler çıkacak ohooooo hem de yakışıklısindan