Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

hiç birşey olmamış gibi davran.

Kesinlikle Haklısınız.. Ama ben abartmıyorum başta bana ilgisi vardı neyse aynen bu süreçte susucam. Bana ekle yeniden kabul ediyim dediğinde eklemedim artık tavrımı kpydum. O hareketleri ise yeşil Işık yakmak için yaptım cesaret topladın diye çünkü diğer anlamda bir suç oluyo yakınlaşma felan vs ama çok Haklısınız aynen.

Sabırlı olun üzerine gitmeyin zor kız olun biraz yav o arasın o mesaj atsın sen sürekli ilgilenirseniz benden öncekilerede böyle yapiyom uydu felan diye düşünür

Toy falan degil masallah.Bana baya cesaretli geldi konu sahibi :)
N
Sabırlı olun üzerine gitmeyin zor kız olun biraz yav o arasın o mesaj atsın sen sürekli ilgilenirseniz benden öncekilerede böyle yapiyom uydu felan diye düşünür
ben öyle hafifi birisi değilim ki.. Zaten susuyorum artık kendi bilir

N

ben öyle hafifi birisi değilim ki.. Zaten susuyorum artık kendi bilir

Hafiflikle agirlikla alakasi yok ki olayin.Alakali alakasiz her konuya atlamis, konuya dahil olmussunuz.Bir kez de degil.Yani susmaniz isabet olmus.Olacaksa olur.Bu kadar cok adim atmaya gerek yok.

ayy canım ben de stajyer olarak çalıştğım iş yerinde ki harita müh karşı böyle şeyler hissediyordum seni anlıyorum gözünde fazla büyütüyorsun rütbe olarak senden üstte falan cool geliyor sana aynı duyguları ben yaşadım çünkü bu adam da bana yazmıstı ben heyecanlanıyorum iş yerinde günaydın falan dediğin de elim ayagıma dolaşıyor her neyse sonra ögrendim ki 5 yıllık sevgilisi varmış gecen yaz olmuştu bu olay kendi kendime ümitlendiğimle kaldım :) yani sana diyeceğim kendini fazla kaptırma

Bence bişeyler duymuş bu sinirlenmiş durumunu Değişti
Hayatın seçtiğin kadındır Yazmış ve iki tane Ünlem koymuş bu ne alaka ya ?

Canım benim. Bak 28 sayfa yorumun büyük çoğunluğunda sana söylenmiş zaten. Bir kez de ben söyleyeyim. Her lafını, her hareketini kendi üzerine alınıyorsun. Sadece kendi pencerenden bakıyorsun. Belki hayatında birisi var bunu sen bilemezsin. Alnında yazmıyor ya ilişkisi olduğu.

Yaşının gerektirdiği olgunlukta davranmıyorsun. Duygularını bastır biraz. Bu hareketlerin karşı tarafa da itici gelir. Hatta bırak karşı cinsi arkadaşlarını bile bıktırmışsındır diye düşünüyorum. Biraz sakin :))

Hassas bir yapın olduğu çok belli. Yorumumla kırmam umarım.

Bence bişeyler duymuş bu sinirlenmiş durumunu Değişti
Hayatın seçtiğin kadındır Yazmış ve iki tane ü
ona bişe çaktırmadım canım o konuda sıkıntı yok ark gelince onlar konuyu açınca ben kapadım yani buraya yazınca abarttım son yazdığını bana algılamadım zaten bana göre hayatında birisi var

onu okudum sonra bişeyini gördünmü? sana davranışları nasıl karşılaştıgınızda?
Sürekli elinde telefon. Ve yanımda yapıyo bunu.
Geçen gün karşılaştık başını eğmiş yanımdan geçerken bende panik oldum ve sırıtmış arkadasım dedi. Ama artık umursamıyorum.
Umursamadıkça etrafımda daha çok görüyorum artık bilmem..

konuyu takip ettim canim, bu adam bence "hem karnim doysun ama pastam da yanimda dursun"cu. bosver onu. gelecegi varsa her turlu gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…