Sizden son bişe istiyorumben ne yapmalıyım ? Yani bu kadar şey oldu utanıyorum karşılaşırsak nasıl ilerde meslekte ben cidden çok utanıyorum adama açılmadım ama cidden bir yerleri kalktı.
napiyim mesela cool mu davranıyım ? Önemsemiycem artık o bi kesin ama utanıyorum
Zaten ekle yeniden kabul ediyim dediğinde eklemedim ve susuyorum artık aynen Dediğiniz gibi.Bence önemsemiyormus gibi yap bir sey hissediyorsa zaten üstüne düser önemsememeni dikkate alır
Kesinlikle Haklısınız.. Ama ben abartmıyorum başta bana ilgisi vardı neyse aynen bu süreçte susucam. Bana ekle yeniden kabul ediyim dediğinde eklemedim artık tavrımı kpydum. O hareketleri ise yeşil Işık yakmak için yaptım cesaret topladın diye çünkü diğer anlamda bir suç oluyo yakınlaşma felan vs ama çok Haklısınız aynen.Sevgili arkadaşım neredeyse tüm sayfaları okudum. Okudukça inanın şaşkınlığım arttı. Adam bugün hava 25 derece dese siz bana mı yazdı moduna giriyorsunuz. Bu çok yanlış. Konu her ne olursa olsun bir erkek gerçekten istiyorsa gelir konuşur en azından sizi ikna eder. Yani der ki, eğitim okul herneyse bitene kadar bunu gizli yapalım. Bunu gelip söylemiyorsa ya sizin gibi hissetmiyor yada umursamıyor uzaktan flörtöz olmak hoşuna gidiyordur. Ayrıca çok fazla msj vs yazmışsınız. Sizin kendisinden hoşlandığınızı taa o hastane bildirimine verdiğiniz cevaptan zaten anlamıştır. Bence artık msj vs yollamayın. He iş yada eğitim gereği görüşmeniz gerekirse elbette görüşün ama 15 yaşındaki ergenler gibi değil daha mesafeli olarak. Zaten mesafeyi olması gibi koruyabildiğinizde kimin ne düşündüğü de ortaya çıkacaktır. Kimseye de aşığım vs diye bahsedip olayı dallandırmayın. Şuan ulaşamadığınız için gözünüze vazgeçilmez geliyor. Kendinizi boşa üzmeyin. Herşey olacağına varır.
NToy falan degil masallah.Bana baya cesaretli geldi konu sahibi :)
ben öyle hafifi birisi değilim ki.. Zaten susuyorum artık kendi bilirSabırlı olun üzerine gitmeyin zor kız olun biraz yav o arasın o mesaj atsın sen sürekli ilgilenirseniz benden öncekilerede böyle yapiyom uydu felan diye düşünür
N
ben öyle hafifi birisi değilim ki.. Zaten susuyorum artık kendi bilir
o neden eklemiyormuş bende bunu merak ettimZaten ekle yeniden kabul ediyim dediğinde eklemedim ve susuyorum artık aynen Dediğiniz gibi.
Benim ark kapalıydı o zaman ama sonra heöen tum da tık yok..o neden eklemiyormuş bende bunu merak ettim
senin arkadaş ekleme tercihin mi kapalı?
bence hiç düşme üstüne kısmetse zaten olur..
boşver o zamanBenim ark kapalıydı o zaman ama sonra heöen tum da tık yok..
ona bişe çaktırmadım canım o konuda sıkıntı yok ark gelince onlar konuyu açınca ben kapadım yani buraya yazınca abarttım son yazdığını bana algılamadım zaten bana göre hayatında birisi varCanım benim. Bak 28 sayfa yorumun büyük çoğunluğunda sana söylenmiş zaten. Bir kez de ben söyleyeyim. Her lafını, her hareketini kendi üzerine alınıyorsun. Sadece kendi pencerenden bakıyorsun. Belki hayatında birisi var bunu sen bilemezsin. Alnında yazmıyor ya ilişkisi olduğu.
Yaşının gerektirdiği olgunlukta davranmıyorsun. Duygularını bastır biraz. Bu hareketlerin karşı tarafa da itici gelir. Hatta bırak karşı cinsi arkadaşlarını bile bıktırmışsındır diye düşünüyorum. Biraz sakin :))
Hassas bir yapın olduğu çok belli. Yorumumla kırmam umarım.
Canım bilmiyorum ama yazdığı şey şu hayatınız seçtiğinzz kadındır var herhalde bilmiyorum whatsabına Yazmışyeni gelişme var mı? varmıymış hayatında biri?
onu okudum sonra bişeyini gördünmü? sana davranışları nasıl karşılaştıgınızda?Canım bilmiyorum ama yazdığı şey şu hayatınız seçtiğinzz kadındır var herhalde bilmiyorum whatsabına Yazmış
Sürekli elinde telefon. Ve yanımda yapıyo bunu.onu okudum sonra bişeyini gördünmü? sana davranışları nasıl karşılaştıgınızda?
konuyu takip ettim canim, bu adam bence "hem karnim doysun ama pastam da yanimda dursun"cu. bosver onu. gelecegi varsa her turlu gelir zaten.Sürekli elinde telefon. Ve yanımda yapıyo bunu.
Geçen gün karşılaştık başını eğmiş yanımdan geçerken bende panik oldum ve sırıtmış arkadasım dedi. Ama artık umursamıyorum.
Umursamadıkça etrafımda daha çok görüyorum artık bilmem..