Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

Ben bir hayal.. Yapmıştım sabah az önce .... Yapmış ya ne bu ya ?

ya çok alaksız olacak ama burda bi polis bayan görünce yazmak istedim bende pmyo için hazırlandım bu yıl..açıklama gelmesini bekliyorum... olmadı be sene 4 yıllık yazp pomem denicem.sende pmyo öğrencisimisin? bana biraz meslek ten bahsedermisin

Ben

Bence bakislarindan anlatmıştır fazla kapılma diye ark çıkarmıştır

belkide sana sen hoşlandıgın hatta aşık oldugun için özel davranıyor sanıyorsundur. bekle bakalım biraz rengi belli olur bir süre sonra..
faceden silmesi 2 şey olabilir.
eger senden oda hoşlanıyorsa ilgi çekmek iiçin farketmen için yada
önemsemediği için silmiş olabilir.
şimdi biz ne dersek yalan olur biraz zaman ver bakalım gidişat ne olacak.

Ya kızlar whatsap durumuna ne Yazmış : Güneş tenini yakmasın, yağmur canını üşütmesin, ayağına taş değmesin !! Aynen böyle bu ne oluyo ya bakın anlam çıkarmak istemiyorum ama ne bu ?

Niye herseyi jendine yoruyorsun ki. Adamin her yaptigindan anlam cikariyorsun ki. Sen cok kapilmissin adam ne yapsa senin icin yaptugina inaniyorsun. Adami da gozunde cok buyutmussun. Belli ki bir bosluktaydin kapilmissin. Erkekler birinden hoslanirsa zaten direk belli eder. Face den falan silmez. Adam senin ona olan ilgini anlamis. Kim anlamaz ki. Senin adama ilgin adamin egosunu oksuyir sadece o kadar. Yani senin ilgin adamin hosuna gidiyor ama ben adsmin senin icin bir sey hissettigini dusunmuyorum. Cunku oyle olsa face den silmez. Birak artik adami takip etme.

Ya bak faceden silme olayı bu Yüzden belkide zarar gelmesin diye.. Neden moralimi bozuyosun ?

Ya bak faceden silme olayı bu Yüzden belkide zarar gelmesin diye.. Neden moralimi bozuyosun ?
Duymak istemediklerini soyledigim icin kusura bakma ama boyle giderse cok fazla hayal kirikligina ugrayacaksin. Adamin evli olup olmadigini biliyor musun? Ya adam evliyse? Sen kendini kaptirmis gidiyorsun. Bir de su var hic bir hoca, ogretmen artik ne dersen ogrencisine kapilmaz. Ben de universitede ogretim uyesiyim ve ogrenciye ogrenci gozuyle bakarim. Cocuklar beni face ine ekledi diye anlam cikarmam. Sen sadece adamin egosunu oksamissin. Dilerim yanilirim ama oyle gozukuyor. Daha adami tanimiyorsun bile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…