Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın dedikleriniz ciddi anlamda kabul edilebilir neden ama ben anlatamıyorum galiba adamın ilişkisi yok bu bir eminim ikincisi evli değil imkansız kulaklarımla duydum ve abartmıyorum çok kişi sana karşı ilgisi var dedi bana ama duyulursa benim okuldan atılabilir riskim var ayrıca bu kişi 2014 mezunu ve benden 1 yaş büyük o kadar daha yeni eğitmenlik Görevini almış ki resmi Eğitmen değil vekilen yapıyor.Bu arada face den seni silme olayi ne malum evli oldugu icin olmadigi? Ben de ogrencilerimi ekliyorum. Eski esimin rahatsiz olduklarini da listeden cikariyordum. Bu kadar basit.
Sakin :) öncelikle çok güzel duygular bunlar tadını çıkar.belki adam senden gerçekten hoşlanıyordur. Ve senin için seninle konuşmuyordur.okuldan Atılma riskin varmış. Face den çıkarması bence mantıklı. Birinden hoşlanıyorsam böylede bir durum varsa bende çıkartabilirdim listemden.Bakın dedikleriniz ciddi anlamda kabul edilebilir neden ama ben anlatamıyorum galiba adamın ilişkisi yok bu bir eminim ikincisi evli değil imkansız kulaklarımla duydum ve abartmıyorum çok kişi sana karşı ilgisi var dedi bana ama duyulursa benim okuldan atılabilir riskim var ayrıca bu kişi 2014 mezunu ve benden 1 yaş büyük o kadar daha yeni eğitmenlik Görevini almış ki resmi Eğitmen değil vekilen yapıyor.
Süper bir insansın teşekkürler Varol ! Ben mantıklı yorumlar istedim sadece beni yargılayan çocuk gören çok fazla.. Gerçekten çok teşekkür ederim..Sakin :) öncelikle çok güzel duygular bunlar tadını çıkar.belki adam senden gerçekten hoşlanıyordur. Ve senin için seninle konuşmuyordur.okuldan Atılma riskin varmış. Face den çıkarması bence mantıklı. Birinden hoşlanıyorsam böylede bir durum varsa bende çıkartabilirdim listemden.
Yaşaman gereken Duyguları yaşa sen.aşk acısından kimse Ölmez.Söylediklerimin aksi olsa bile yaşa.
Boşver cnm sen insanları. Doğru bildiğin- hissettiğin önemli.Süper bir insansın teşekkürler Varol ! Ben mantıklı yorumlar istedim sadece beni yargılayan çocuk gören çok fazla.. Gerçekten çok teşekkür ederim..
Bakın hala aynı şey sürekli beni yargılıyorsunuz ben onu aramadım mesaj attım ben ona açılmadım.. Sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsunuz benim istediğim şey sizin bemi tatmin etmeniz değildir. Emniyet ciddi bir kurum ve bu sebepten atılan 2 kişi olmuş yani yönetmelikte olan bir şey bu. Konu açtım evet çünkü kümseye anlatamıyorum. Böyle diyerek beni aciz görmek istiyosunız.. Ya bakın hanfendi büyüğümsünüz ama yargılamaktan Vazgeçin.. Lütfen ağlıyorum artık ben hatamı yaptım yüzsüzlük mü yaptım diyorum iğreniyorum kendimden sonra..Neye inanmak istiyorsan ona inan. Madem eminsin neden konu actin o zaman. Arkadaslari da onaylamis... madem sevgilisi de yok, sen de zirt pirt aramissin mesaj atmussin, git bir de cikma teklifi et o zaman. Ne deyim simdi ben sana? Git teklif et, acik acik konus, adamin da gercek niyetini ogrenirsin. Olacagi varsa da olur. Hem sen de eminsin madem.
Ben hala zarar vermemek icin yaptigini dusunmuyorum. Ikiniz de bekarsaniz kimse koskoca insanlari flort ediyor diye atmaz sadece ortalikta etrafi rahatsiz edecek bir seyler yapmadiginiz surece. Kim karisir ki ozel yasaminiza ikiniz de is ve ozel yasami karistirmadiginiz, seviyeli bir iliski yasadigi iz surece. Hangi devirde yasiyorsunuz siz?
Çok teşekkür ederim..Boşver cnm sen insanları. Doğru bildiğin- hissettiğin önemli.
Öperim güzel yüreğinden
ben kendimden eminim hanfendi alaycı davranışlarınıza gerek yok. Benim fıtratımda gevşeklikte yok. Ben neysem oyum. Ne eksik ne fazla. Bu yani. Ayrıca ben ona bakamıyorum bile utancımdan başım hep yerdedir.sizi yargıladığımız için sitem ediyorsunuz ama gerçekten buradan bakıldığında yargılanmayacak gibi durmuyorsunuz...
size yapmayın etmeyin, hayret, yok daha neler gibi şaşırıyorsak ; yardım etmek istediğimizden...
azıcık yaşınıza konumunuza göre davransanız, o adamı peşinizde koştururdunuz..
böyle basit imalarla hareketlerle, her şeyden ümitlenmekle hoş durmuyorsunuz ki..
adamı görünce de böyle yerli yersiz hareketler yapıyor, kendinize anlamlar çıkartıyorsanız adam sizden hoşlanmak şurada dursun dalga geçiyordur...
halinize gülüyordur siz bu gülmeleri benden hoşlanıyor şeklinde düşünürken adam sizinle dalga geçiyor olabilir tyaniii..
lütfen azıcık kendinize yakıştığı gibi yapın.
her şeyden anlam çıkartan, bana baktı kesin benden hoşlanıyor diye düşünen o komik kızlardan olmayın...
komiser olacağım diyorsunuz, eee size yakışan davranış bu mu Allah aşkınıza bir oturup düşünün..
azıcık ağırlığınız olsa, peşinde koşmak yerinize taviz vermeseniz, bakışlarınızı esirgeseniz, kendinizden emin dursanız adamın emin olun daha çok ilgisini çekerdiniz..
Ben ke
ben kendimden eminim hanfendi alaycı davranışlarınıza gerek yok. Benim fıtratımda gevşeklikte yok. Ben neysem oyum. Ne eksik ne fazla. Bu yani. Ayrıca ben ona bakamıyorum bile utancımdan başım hep yerdedir.
Mesleğime gelince bunu yargılamak size düşmedi. neyse Sağlıcakla kalın.
Bi sus artık lütfen. Madem süper bir insansın ya da her şeyi bilen bayansın burda işin ne.. Dertsizsiniz madem.çok komiser gördüm de sizin gibisini görmedim, ondan bağdaştıramadım herhalde ...
gerçekten boşa yazmışım..
anlayabildiğinize artık ihtimal vermiyorum..
Çok sağolun aynen Dediğiniz gibi yaptım.Bence sen sessizliğini mesafeni koru bundan sonra.. Zor olsada sabret biraz.. Eğerki böyle bir niyeti varsa mezun olmanızdan sonra bulur nasılsa seni..profil resmi sana ait sanırım.. Tavsiyem kaldır o resmi.. Hiç ummadığın çevrenden birisi buraya takılıyor olabilir be direk tanır seni.. Başına iş çıkarma..
Bi sus artık lütfen. Madem süper bir insansın ya da her şeyi bilen bayansın burda işin ne.. Dertsizsiniz madem.