Merhaba, size danışmak istediğim bir konu var umarım bana akıl verebilirsiniz.
Ben 20 yaşındayım. 30 yaşındaki abim 4 gün önce askere gitti (çift üniversite okuduğu için bu kadar geç gitti.). Ve asker gecesi gerçekten çok kalabalıktı. Bir grup kız vardı o gece ve gerçekten durmadan gülüyorlardı. Abimde bizi uyardığı için evde sakın ağlamayın dayanamam diye biz hiç tepki vermedik. Sadece sessizce bekledik.
O ara abimin bir kız arkadaşı vardı ve ayrıldıklarını biliyorduk. Çok yeni bir şeydi zaten. Kızı hiç görmedik adını bile bilmiyorduk abim anlatmamıştı. O gece o da abimi askere uğurlamak için gelmiş ama biz bunu bilmiyorduk. ve o gülen grubun içindeymiş ki o gece o haldeyken hayal etmeniz için söylüyorum saba tümer tarzı gülüşlerdi.
Eve geldiğimizde babam anneme abimin sevgilisinin orda olduğunu , önceden onları birlikte gördüğünü söyledi. Ve babam yanlarından geçerken kız annem için : "Ne gaddar annesi var hiç ağlamadı" demiş. Babamda sen bide içini sor ona demiş gitmiş yanından.
Dün gece arkadaşımda otururken faceten bir istek geldi bana. İnternet bağlantısı kötü olduğu için fotoğrafı göremedim ama kız olduğu için "tanıyamadım" diye mesaj attım. O da "ben x abinin arkadaşıyım" yazmış. Bende " anladım ama tanışmadığımız için neden eklediniz anlayamadım" dedim ki şu ana kadar abimin arkadaşları tanıştığımız halde beni eklemedi ve gerçekten o olduğunu bilmiyordum. Sonra tekraar mesaj geldi " O zaman kabul etme iyi geceler" dıye. bende "iyi geceler" yazdım.
Bu sabah kalktık. Abim aradı , beni istedi telefona gittim. Nasılsın filan konuştuk sonra bana "x hanginizi ekledi?" dedi. Bende "beni ekledi abi ama ben terslemedim ki" dedim. "Neden eklediniz anlamadım tarzı bişeyler demişsin "dedi . "evet çünkü tanımıyordum" dedim. "neyse abim annemi ver dedi". Anneme de "o gece x'e ters ters bakıp babama bişeyler söylemişsin. X söyledi" demiş. Biz şok olduk. Annem de diyor daha şimdiden aramıza girmeye çalışıyor resmen. Napıcaz filan dedi.
Sizce ben mi yanlış konuşmuşum? Babam da " abinin sizi koruması lazımdı neden ağzını açıp bişey dememiş" filan dedi. napmalıyız sizce? annem çok kötü oldu. Abimin gözünde kötü olmak istemiyoruz. Aramız açılsın istemiyoruz.
30 yasinda koca adam size bunu yasatiyorsa zaten karakterinde sorun var demektir. Umarim askerlik olgunlastirir.
Sokakta görsem selam vermem ama facebookta eklerim mantığı var insanlarda zaten...O yüzden tavrınız garip gelmiştir ve sizin de sevmediğiniz belli...
Ayrıca ben olsam askerdeki adama kız kardeşin böyle yaptı, annen böyle baktı gibi şeyler söyleyemem huzursuz etmemek adına...Madem abiniz de onun çektiği tarafa gidiyor umursamayın ilişkilerini.
Kız sanırım iyi niyetle eklemek istedi ama sizin tepkinizde gayet normal olay terslemelerle son bulmuş fakat önemli olan abinizin hareketleri inşallah olgunlaşır gerçekten herşey abinize bakıyor hiçbir eş ailesinden ayıramaz arayı bozamaz kişi izin vermediği sürece :)
Merhaba, size danışmak istediğim bir konu var umarım bana akıl verebilirsiniz.
Ben 20 yaşındayım. 30 yaşındaki abim 4 gün önce askere gitti (çift üniversite okuduğu için bu kadar geç gitti.). Ve asker gecesi gerçekten çok kalabalıktı. Bir grup kız vardı o gece ve gerçekten durmadan gülüyorlardı. Abimde bizi uyardığı için evde sakın ağlamayın dayanamam diye biz hiç tepki vermedik. Sadece sessizce bekledik.
O ara abimin bir kız arkadaşı vardı ve ayrıldıklarını biliyorduk. Çok yeni bir şeydi zaten. Kızı hiç görmedik adını bile bilmiyorduk abim anlatmamıştı. O gece o da abimi askere uğurlamak için gelmiş ama biz bunu bilmiyorduk. ve o gülen grubun içindeymiş ki o gece o haldeyken hayal etmeniz için söylüyorum saba tümer tarzı gülüşlerdi.
Eve geldiğimizde babam anneme abimin sevgilisinin orda olduğunu , önceden onları birlikte gördüğünü söyledi. Ve babam yanlarından geçerken kız annem için : "Ne gaddar annesi var hiç ağlamadı" demiş. Babamda sen bide içini sor ona demiş gitmiş yanından.
Dün gece arkadaşımda otururken faceten bir istek geldi bana. İnternet bağlantısı kötü olduğu için fotoğrafı göremedim ama kız olduğu için "tanıyamadım" diye mesaj attım. O da "ben x abinin arkadaşıyım" yazmış. Bende " anladım ama tanışmadığımız için neden eklediniz anlayamadım" dedim ki şu ana kadar abimin arkadaşları tanıştığımız halde beni eklemedi ve gerçekten o olduğunu bilmiyordum. Sonra tekraar mesaj geldi " O zaman kabul etme iyi geceler" dıye. bende "iyi geceler" yazdım.
Bu sabah kalktık. Abim aradı , beni istedi telefona gittim. Nasılsın filan konuştuk sonra bana "x hanginizi ekledi?" dedi. Bende "beni ekledi abi ama ben terslemedim ki" dedim. "Neden eklediniz anlamadım tarzı bişeyler demişsin "dedi . "evet çünkü tanımıyordum" dedim. "neyse abim annemi ver dedi". Anneme de "o gece x'e ters ters bakıp babama bişeyler söylemişsin. X söyledi" demiş. Biz şok olduk. Annem de diyor daha şimdiden aramıza girmeye çalışıyor resmen. Napıcaz filan dedi.
Sizce ben mi yanlış konuşmuşum? Babam da " abinin sizi koruması lazımdı neden ağzını açıp bişey dememiş" filan dedi. napmalıyız sizce? annem çok kötü oldu. Abimin gözünde kötü olmak istemiyoruz. Aramız açılsın istemiyoruz.
abinizde madem kız arkadaşı neden tanıştırmıyorki sizi.
kızda cok tuhaf. bulaşmamaya bakın
Caninizi sikmayin hic. Kiz normal olsa askere giden adami bu dedikodularla sikmazdi. Ohoooo simdi abinin canina okur uzaktan abin dusunsun basina gelecekleri. Kendi secimi sonuclarina kendi katlansin. Ben olsam kabul ederdim arkadaslik istegini cok dusunmem boyle ya senin yazdigini okuyunca safim galiba dedim:) iyi yapmissin o gece annene oyle konusan kiza dogru bir tepki olmus.
Sakin kizla ilgili abine tek bir yorum yapmayin. Aileye sokmak istediginde de saygi gosterin her seyine. Ama kndinizi de uzmeyin..
Annemde öyle dedi. Biz sessiz kalalım. Daha abinin gelmesine 1 yıl var. Anlar umarım yanlışını dedi. Ama çok ağrıma gitti abimin bize hesap sorması
Ne gaddar annesi mi var demiş..
Bence o esnada kahkaha atmak gaddarlık !
İnşallah abinizin aklı başına gelirde, böyle bir kızla ciddi anlamda birliktelikler kurmaz..
Bu simdi kizin ayrilmis halleri mi?
O zaman en azından kendini anlatabilirdi ben x abinin arkadaşıyım o gece tanışamadık filan diye. Nasıl tanıyabilirim ki başka türlü ?
İnsanlar herkesi ekliyor çok basit geliyor artık bu face, twitter falan o yüzden önemsememiştir siz mantıklı olanı yapmışsınız bence hiç dert etmeyin abiniz karekterini gösterecektir zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?