Abimin Kız Arkadaşı

Bizde öyle umuyoruz. Zaten kendi aramızda da konuştuk. Kimse sesini çıkarmayacak bişey demeyecek. Biz saygımızı korumaya karar verdik. Tabi daha ağır bi şekilde laf söz gelirse. O zaman ne olur bilemiyorum

Sizde o zaman orada dur tarzından bir yaklaşım göstereceksiniz kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda

Sanırım askere gitmeden bi gün önce barışmışlar. Tam emin değilim. Dediğim gibi tanımıyoruz kızı. Ve hiç bir bilgimiz yok.

Ekleme modasi oldugu icin facebookta , eklemesine bir sey demiycem. Tanimadigina bozulmus olabilir ama ne olursa olsun trip yapmasi icin erken.

Sizde o zaman orada dur tarzından bir yaklaşım göstereceksiniz kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda

Tabi ki de o yüzden zaten sessiz kalıyoruz. Yoksa annem için bile tanımadan bişey demesi çok saygısızca belki başkası olsa şu an tartışma çıkarmıştı. Ama abim arada kalmasın istiyoruz. Kendi anlasın

Ekleme modasi oldugu icin facebookta , eklemesine bir sey demiycem. Tanimadigina bozulmus olabilir ama ne olursa olsun trip yapmasi icin erken.

Bende anlamadım kendini tanıtsaydı en azından.. Abimi huzursuz etmek için çok erken daha 1 ay olmamıştır sevgili olalı.

Kız zaten tehlikeli burası belli hemen abiniz askere gittiğinde rahatsız etmiş sözleriyle abinizi düşünsene burada ne olursa olsun yansıtmamaya çalışır hemen aileyi kötülemeye çalışmak hiç hoş değil abinizin bunu farketmesi gerekirdi daha yeni bir ilişki aile karşı böyle tepkiler ama işte bazı insanlar maalesef anlamıyor

Ben de olsam sizin yerinizde ben de aynı tepkileri verirdim.
Neden ekliyor ki?
İş resmileşmeden böyle muhabbet kurmaya çalışmak iki taraf için de sorun doğuruyor ilerde.
O yüzden bence kötü hissetmeyin, abinizin yerinde olsam askerdeyken bana ailemi kötüleyen kız arkadaşım hakkında bir kez daha düşünürdüm.

ben tanıyamadım dediğinde tanıtabilirdi..

Simdi o arkadasiyim yazmis ya, bu durumda kim oldugunu biliyorsun, senin uzerine tanismadigimiz icin neden eklediniz demene bozulmus. O yuzden ters cevap vermis.

hem abin hemde arkadaşı çok ilginç
tencere japak olmuşlar
boşa üzülmeyin

Canım takma kafana sen yanlış birşey yapmamışsın madem o kadar tanışmak önemliymiş onun için neden abini uğurlamak için yaptığınız toplantıda insan gibi gelip tanışmamış ya da abinden sizi tanıştırmasını rica etmemiş
Abin tarafından da bakarsan onu da kendine dert etme önünde sonunda herkes rengini belli eder o da görür bazı şeyleri annende sende üzmeyin kendinizi tatlım..

ay yok artık kız arkadaşa bak gören de 3 yıllık gelin sanacak annen şöyle böyle kz kardeşinn böyle şöyle tövbe tövbeeeeee

Canım belkide tanışmak için senden başlamış.sende kendisini bildgni ama tanısmadgı halde neden ekldgni sorunca kız bozulmuş.ve abine açıklamş.2 taraftandan da yanlış anlaşılma var.

haberi olmalı bence söyleyin. bilsin abiniz... bilinmesi gereken birşey bu çünkü

Bende anlamadım kendini tanıtsaydı en azından.. Abimi huzursuz etmek için çok erken daha 1 ay olmamıştır sevgili olalı.

Bence kız, abin onu asker uğurlamasına çağırdı diye havalara girmiş. Ailenin içine giriyorum yavaş yavaş sanmış.
Ama abinin, aile arasına sokma niyeti olsa sizinle tanıştırırdı...
Aklı sıra, facebooktan ekleyecekti seni, bakın gelin olma yolunda nasıl da ilerliyorum, facebookumda ailesi var triplerine girecekti.
Çocukça hareketler... Sen 20 yaşındaymışsın ama abinden de, kız arkadaşından da olgunsun maşallah.

Hic kafaniza takmayin bosverin hem babandan hem senden almis cevabini simdi kendi işlerine baksinlar sizde kendi hayatiniza. Abin çok ustelerse anlatirsiniz bastan sona.

Su facebook yasaklasalar keşke vallahi iyi tek bir şey yok içinde..

Yani konuda farkli farkli yanlis davranislar var bence..
Sizin kiza karsi tavriniz cok soguk olmus haliyle kim olsa kinlenir.
Mesela mustakbel gorumcem beni kendisi ekledi faceden hic taniyamadim yada niye ekledin ki laflari etmedim..maksat belli cunku tanismak kaynasmak sohbet etmek. Ha bek ekleseydimde karsi taraftan boyle tepki gelseydi bende aynen bir edayla kabul etme ozm der susardim ve o gorumceyede biraz zor isinirdim o saatten sonra...

Bir diger yanlis da kizdan gelmis askerdeki adama dert anlatilmaz bu yanlis olmus.
Ama bende olsam askerden sonra boyle boyle birsey oldu kardesin beni tersledi derdim ne yalan soyliyim.

Abin de ergen çocuklar gibi davranmış daha şimdiden o kız için ailesine bunları yaşatıyorsa ilerisi düşündürcü.

Facebook kisinin ozelidir.paylastigi resimlerin ,paylasimlarinin tanismadigi ,diyaloğu olmadigi kisilerin gormesini istemez.
sahsen bende eklemezdim.doğrusuda bu.

abiniz askerde oldugu icin o kadin kiymete binmis...

ayni onun gibi davranip laf tasiyarak abinizin moralini bozmmaya calisin birsure, herseyi takmaya musait oluyorlar cunku,
gaddar vs anlatinca bu sefer ona hesap sorcak, boyle gazla hareket ettigi surece de arada topac olacak.
eger konu uzarsa o zaman aciklarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…