Abimin evlenip sonra boşanmasını istemiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Thia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım haberlerini bekliyoruz.

Amin canım amin!!! Umarım herkesin önünde rezil olur..
Ben geceleri uyuyamıyorum, hele ki, abime ilk anlatmadan önce gözüme uyku girmiyordu, vebali üzerimdeydi.. Şimdi daha rahatım ama yine de.. OF.
Bi arkadasın dediği gibitelefonunnun web şifresini alacağımi abimin gözüne sokacagım bende de mesajın resmi var zaten... Onu da göstereceğim, Ama abbim saplantı mı yapmıs bilmiyorum ona inanmakta kararlı... Ben kaybetmek istemiyorum, uygun bir zaman ve uygun bir dil secmem gerekiyor.

Ve sunu da düşünüyorum, hadi diyelim abim ayrıldı.. O yasayacaklarına üzülüyorum... Abim için bir yıkım olacak ama evlenip te boyle seyler olursa bu sefer kızı yasatmaz, öldürür valla.. Deli damarı var abimin, asla affetmez. Ya sakat eder yada gebertir valla. O zaman beteri olur abimde, bu sefer hapislerde kanı 5 para etmez biri için sürünecek..

Rabbim bana dogru yolu göstersin....

Kızlar bi kuzenime anlattım o numarayı bana ver ben hallederim diyor, veereyim mi?? Ne yapacağımı bilemedim..

okurken çok üzüldüüm ya nasıl birşey bu böyle Allahh yardım etsin canım inş tez zamanda açıga kavusur.kuzeninde döküman falan diyosa ver halletsin umarım bi an önce hallolur

Kuzenim numarayı ver cocugun öğrenim bilgilerini diyor..

Kuzenime cocugun tlf numarasını verdim, öğrenecem dedi kim oldugunu insallah bilgi alır. Rehberde eklediği isim ile tutar insallah...

Kuzenime cocugun tlf numarasını verdim, öğrenecem dedi kim oldugunu insallah bilgi alır. Rehberde eklediği isim ile tutar insallah...

Kuzeninle paylaşman çok güzel olmuş.En azından sana yardımcı olacak birini bulman iyi olmuş.İnş. öğrenir bi şekilde.

olacak iş değil!!!

Dün bütün günü birlikte geçirdim, sırf bişeyler ögrenebilmek için iş yerine gittim..
Dolmuşta gidiyoruz abime birlikte gideceğimizi söyleyecek, (abim onun iş yerinden biri ile pek görüşmemi istemez o yğzden sert cıkacagını düşünmüştük) bana dedi ki, ben dedi bişey uydururum. Plan yararsam söyleyemem, tlf açsım ben ona bi yalan uyduruurm. Hep öyle oluyor zaten, bişey söyleyecek oluyorum onu söylemiyorum baska bişe cıkıyor agzımdan... bunu kendi agzı ile söyledi bana!!!

Tlf sürekli msj geliyor, arama geliyor vs.. Ama ben oldugum için 5 msj geliyordu öyle bakıyordu..
Sonra onun işi vardı, tlf sarjdaydı bende içeri girdim üzerimi düzeltme bahanesiyle, tlf'a baktım..

Arkadasın dediği gibi şifreyi aldım! Fakat, giriş yapabilmek için pin kodunu bilmek gerekiyormus.... Onu da öğrenmem lazım! of.

Neyse, msjlara hızlı hızlı bakayım dedim,

Benim size bahsettiğim msjı gördüğüm numaradan sürekli msj var, üstten baktığım için, nerdesin, niye cevap vermiyorsun gibi sitemler..

Gönderilenlere baktım, YİNE GÜNAHINI ALMAYIM BELKİDE RAHATSIZ EDİYORDU, BİZİMKİSİ ONA YAZMIYORDUR DİYE... Ama malesef öyle karsılasmadım..

Tamam bitanem, yemeğini ye sen aç kalma bebeim.

vs vs mesajlar..

Akşamında arkadasımızın düğününe gittik, kendi ile ben sadece.. Ben özellikle yakınlık kurmak istiyorum eskisi gibi, neysee
Bu daha önceden bizdeyken abimle tlfda konusurken " altın takmam lazım " diyordu, abim de buna belli bir miktar yollamıs, ondan al dedi, altın tak arkadasına...
Düğündeyiz biz, takı fln takılcak, biz de biraz alkol almıstık, dedim noldu aldın mı altını? yanında mı?

- ooo birr yalandı!! dedi. ben sok sok suratına baktım, ya benim kaşımı yaptırdığım için parayı kullanmıstım, bide o parayla kontor aldım dedi. Abine bilerek öyle söyledim.

Ben ne diyeceğimi sasırdım, peki dedim...

VEeeeeeeeeeeeee Asıl bombaaa....

İlk yakaladığımda X isimli biri vardı, bahsetmiştim onu da ekstradan rehberine AŞK:)))) diye kaydetmiş!!! beynim uçtu resmen!!

Ben bu adamı gece güzelce bir aradım, daha önceden de gece aramıstım ama o oldugunu bilmiyordum.. Kimsiniz dedim! ve ilk konustuğum adam çıktı tlf'a.
Adam o kadar rahat ki, benimle bir güzel sohbet etti...
Konu konuyu getirdi, konu konuyu, ben bunu bir güzel yokladım..

Ve kızlar, çocugun size düşümncelerini aynen yazacağım...

Nişanlı bir kız, kendini yamalayacak birini zaten bulmustur ve bu karakterdeki insanların kaybetme korkusu yoktur, onlarla birlikte olan insan zaten anlık zevklerini yasamak için birliktedir, önemsemez, sadece kullanır.

ve emin ol, bir şekilde bu işten de sıyrılırlar. O kadar kolay ve pratik yalan söylerler kii.... Bir şekilde kendilerini tekrar yamalarlar..
dedi... Konuyu farklı yollardan sormustum, bende katıldım kendisine...

Kızlar su konuda da kendimi kötü hissdediyorum, dün gece ben bu adamla konustum, nişanlıma karsı kendimi o kadar çok kötü hissediyorum ki, sanki ihanet etmiş gibi..

eeee,soonra ne oldu?
merak ettim valla :44:

arkadasim okurken sinirlendim. madem telefon eline geciyor, mesajlari okuyabiliyosun, ozaman al telefonu git abine annene babana göster, olacak is degil..
kendini abinin yerine koy ve kanitla herseyi..
göz göre göre olmaz ya pessssss!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…