Sen bi harikasın!Bunu yapacağım... Tlf elinden düşürmüyor ama bi şekilde yapmam lazım.. O zaman cok güzel olur.. Msjları göstermese de olur, kiminle kaç DK konustugunun dökümanı hep var, o bile yeter..
Evet kızlar, bu olayı halledeceğim Allahın izniyle, abimin üzülmesine dayanamıyorum, içim acıyor..Ondan akacak bir damlaya kurban olsun! Abimi basmbaska bir insan haline bürüdü.
Kin besleyemiyorum canım benBu huyumdan nefret ediyorum, bir güldüler mi yüzüme 40 kat düşmanım olsun yine de gönlüm yumusuyor.. Heleki abimin cocukları, anaları kim olursa olsun, kurban olurum ben onlara...
Ama dediğin gibi böyle kadından süphe ederim, acaba benim yiğenlerim midir diye???
Benim abimde aynı şekildeydi canım malesef gözlerine bambaşka görünüyor bu kızlar
Ne yapsam engel olamadık evlendii üstündede durmuyor pek bende umursamıyorum artık hala yapabilme olasılığı çok yüksek
Başka birilerinin olması.O kadar saf ayaklarına yattıki zavallı garip diye herkez üstüne titredi meğer neleri varmışş şimdi durumu bayagı iyii maddi manevi yinede yapıyor mahallesindeki herkes yapıyor eşlerini aldatıyor..
Birkez araştırıyım dedim duyacagım şeylere dayanamıycam için bıraktım bizim ileri boyutta yanlız evlenmeden önce araştırdım
Tanımayan yoktu neyse hiç görmezlikten gelmek istiyorum sinirlerim çok bozuluyor geceleri uyuyamıyorum bazen takılınca kafama
Ama yapıcagım birşey yok abim ona çok güveniyor ve inanıyor..
Onların mahallesinde bir kadın var 40 yaşlarında 1 çocugu var kocaman,kocası gece gündüz çalışan iii biri ama kadın bir adamla ev tutmuş gündüzleri adamla beraber kocası bi haber herkes biliyor üstelik aldattığını 3 maymunu oynuyorlar ben söylesem kimimki inansın bazı durumlarda elin kolun bağlı kalıyor...
Allah ıslah etsin böyle yapanlarında foyaları ortaya çıksın inşallah herkezin gözleri önünde rezil olsunlar..
Kuzenime cocugun tlf numarasını verdim, öğrenecem dedi kim oldugunu insallah bilgi alır. Rehberde eklediği isim ile tutar insallah...
cep telefonunun web sayfasına girdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?