• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin evlenip sonra boşanmasını istemiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Thia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazdıklarınız birebir doğruysa kız acayip kurnaz ve kötü... erkek bu kadar güvenmez kadına. abinize acayip şeyler anltıyordur.

bir kere nişanlıyken daha aileniz abiniz aşırı destek olmuşsunuz. gereksiz. ben evlenene kadar 5tl almadım nişanlıdan. ne bayram harçlığı ne bişey. sonuçta benim maddi yükümden ben ve ailem mesul. verdikçe şımartmışsınız. nişanlısı kıbrısta okutacakmış... okuyacaksa ailesi okutacak nişanlısı değil. babanız ona işyeri açmış. pes benim kayınpederim bana nişanı bırak evliyken bişe bi iğne almadı. he bunlar doğruysa tabiki iyi niyetinizden yapılmış. ama aşırı ilgi şımartmış yüz bulmuş kız.

kız abinizi sevmiyordur ki. maddi dayanak. niye ayrılsın. herşeyi hallediliyor. ee sevmiyor para kaynağı atamıyor da gözü kayıyo başkalarına madem hayat boyu kayar o göz. bir de düğün olup karı koca olurlarsa iş fiziksel boyuta da geçer. abiniz de inkar edebidiği kadar eder yakalanınca da kafayı yer. ya elinden kaza çıkar ya psikolojisi bozulur.

şunu gördüm ki biz gibi gözü sadece sevdiğinde olan kadınlar ueri gelir iftiraya uğrar ama kocaları el sözüne kıymet verir. ama nerde sütü bozuk gözü dışarıda kadın var kocaları hep "karım yapmaz iftira" der. çok gördüm bunu. ya bu kadınlar öyle adamları arıyo buluyo kancayı takıyor ya bi yerlerinde boncuk var adamı kendilerine bağlıyorlar... bilemedim.

bir sürü de delil var. bunları bırak lise diplomam yok olacak he görümcelerim yuvamı yıkar. abileri de inanır onlara. sizin abiniz inanmaıdğına göre kızı kıskandığınızı iftira attığınızı düşünüyor.

benim kuzenim eşi tuhaf bir kızdı. mühendis olduğunu söylüyordu. ben de mühendislik mezunuyum az çok bilmesi gerekn şeyleri bilmediğini farkettim. neys ben master yapıyom o arada "bende yapacam" diyor. işkillendim. bana beim ünimden mezun oldğunu söylediler tanıştıtırken. "canım aynı yerde okumuşuz ama ben senden 2 yaş büyüğüm karşılaşmamışız" dedim. yok ben istanbulda başka okyldan mezunum dedi. demekki yanlış anlamışlar. bahsettiği okul ingilzce eğitim veriyor. benim okulum vermedği halde deli gibi dil bilmeme rağmen (master için dil sınavı geçmek lazım, kaynaklar mühendislikte ingilizcedir) dil bilmiyo... neyse baya işkillendim. çaktırmadan netten mezun olduğunu iddia ettiği yılın sınıf listesine baktım adı yok. sonraki önceki yıllara baktım yok.... benim okuluma baktım yok... hiç bi üniversitede o bölümde yok. kız geldi bana durup dururken "ya buffy ben aslında senin okuldan mezunum. ama o zaman sevgilm vardı kuzenin kıskanır diye demedim." dedi. "ozaman o bölümle biz aynı fkaültedeyiz brlikte okumuşuz" dedim. ya ben mühendislik okumadım. düz bölüm okudum dedi. 2 yıllık mı dedim. yok lisans dedi... ama başka kampüste. ya baksetttiği bölümde bizim kampüste. atıyor....

neyse bunu niye anlatttım. altı üstü kuzenimin karısı olmasına rağmen işkillendim. harketlerinden şüphelendim. kadınlar hisseder. ben kimseye anlatmadım bunu. kuzenime de... çünkü evliler ve ben kuzenim bence bana düşmez. ama kuzenken bu kadar araştırma yapıp delil topladığıma göre kardeş olarak ne deliller toplayabilirsiniz. kardeş olarak da abinize söylemek sizde düşer. delil toplayın. söyleyin karar senin destekçinim ama benim vazifem abicim diyin.

Daha önceden bizim iyi geçindiğimiz zamanlarda maddi olarak aynı konumdaydık, benim cebimde ne varsa onda da öyleydi hatta onda daha cok vardı, ben fazla para görmezdim..
Sonra ben işe basladım bunun bi tarafları oynamaya basladı ailesinin gözüne batmıs, "bu kız bütün parasını alışverişe veriyor, kıyafet alıyor" fln demeye basladılar..
Bikaç ay sonra ben saçıma kaynak saç taktırdım, 2,3 ay sonra abim geldi nasıl kaynak taktıracağını sasırdı, arkadasımdan saç aldım fln dedi gitti yine taktırdı.
Kıyafetlerine bakın, gecen halam dedi ki" kız dedi sen kıyafetlerini buna mı veriyorsun sende ne görüyorsam onda da var, yok valla hala dedim aynı magazayı kullanıyoruz, o da beğeniyor alıyor" halbuki yalan, ben alıyorum arkamdan alıyor..
Abim yurt dısından geldiğinde 1 valiz dolusu eşya getirdi kendine, bana bişe getirmedi ben gıkımı cıkarmadım baktım nispet yapıyor, ya zaten alan benim ciğerim :) ben ondan bişe beklemem ki, kıyamam. Durumunu biliyorum..

ve milyonlarcası var bunların, basım tuttu hepsini yazamıyorum.

bunları da göstereceğim abime, yükü bende kalmasın ne yaparsa yapsın sonra...

Kıza söyliycek birşey yok belliki iki yüzlü sahtekarın teki ama çok pardondaaa abin seni tiye bile alamamış niye bu kadar çaba veriyorsun abin öğrenmek istese zaten anlar ne mezun oldugunu demek oda farkında kız boyle kabul etmiş kızın kişiliği buymuş ama abindeki midede kızı kaldıryomuş yani...

Abim konduramıyor, nedense! Abim böyle bir karakterde değildi, ne oldu anlamıyorum..

o nısanlısnın telefonunu gızlıden yönlendır abının telefonuna elbet arıyacak o kısıler elbet sorucak abın o kız çakana kadar belkı abımın herseyın farkına varıcak sen elınden gelenı yapmıssın ama abın çok guvenıyor demkkı ona öle yada böyle bıgun acık verıcektır.bıde suna kafam takıldı okuldan lıseyı bıtırmedıgıne daır kagıt alamıyormusunuz ? alırsanız onun kıbrıs a okumaya degılde ne yapmaya gıttını kendı acıklamak zorunda kalıcak ve abının guvenı azda olsa sarsılcak ve hersyeden süphe kapmaya baslıyacaktır dıye dusunuyorum ama zor bı durum

Yönlendirmeyi denicem,

Abim TR'ye gelsin yüzyüze olması lazm onları sunmam için..

Allah bizi böyle kadınların şerrinden korusun...

arkadaşım ne gerekiyorsa siz yapın abinizin evlenmesine mutlaka engel olun. yazık çocuğa ya, göz göre göre böyle biriyle evlenip hayatını mahvetmesine izin mi vereceksiniz? hem bu kadın şimdiden böyleyse Allah bilir ilerde neler yapar... aslında daha ilk ihaneti fark ettiğinizde engel olmalıydınız buna, sizin kardeşinizin hayatı söz konusu burda basit birşey değil ki görmezden gelinsin, karşı taraf düzeldi diye kestirip atılsın...

abiniz belli ki aşık. bu yüzden sağlıklı düşünemiyor, burda iş size düşüyor. aile büyüklerini toplayın, acilen ciddi olarak bu işin üzerine eğilin. böyle şirret insanlardan ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi. geç kalmış sayılmazsınız daha....

Ben istedim engel olmayı, abim kabullenmedi! Karsı taraf düzelmiş olsaydı zaten kestirip atardık belkide, o kadar ama birdeğil, iki değil..

Abim zaten hiç sağlıklı düşünemiyor.. Babam da yurt dısında abimle calısıyor, eğer o burda olsaydı herşeyi anlatırdım ben ona.. Bişeyler yapardı.. Tlfda anlattım o ilk olayları, abin geldiğinde konus dedi, zaten babam bana cesaret verdi. Sonra da ben babamla nişanlım için tartısmıstım, o zamandan sonra konusmadık..

Of beynim allak bullak, bırakım mı kendi hallerine bilemiyorum, böyle durmak ta zoruma gidiyor..

İnsanlar, çekemediğinden mi diye yapıyor diye düşünüyor, yukarda yazan arkadaslardan gördük.. Keske öyle olsaydı da en azından abim mutlu olsaydı..

Insanlar inanmak istedigine inanir canim bu abinde olsa böyledir.Insallah tez zamanda gercekleri görür bence bol bol dua etmelisin.Yapmak istedigin seyler geri teperse daha kötü olur kanimca.allah kolaylik versin....

Teşekkkür ederim.

Arkadaşım çok özür dilerim ama ya abinizin zeka yönünde bir problemi var.
Ya da karısının her durumunu biliyor ve aşkından görmezden geliyor.
Ya da külliyen yalan anlattıklarınız..
Öyle bir koca ki ben kıbrısa gideceğim diyor o da git kuşum git oku diyor?
hangi üniyi kazandın kaç puana sınava ne ara girdi ? o gün abiniz yanında değil miydi sınava girdiği gün?
tercih yaparken abiniz neredeydi ? yani adam sormuyor mu aa sen sınava girmedin ki demiyor mu ?
Yahu dersanaye kayıt oldum geçen hafta daha başlamadı ,dershane hakkında kocam benden daha fazla şey biliyordur ?
Kızı ahlaksız namussuz envayi tür erkekler düşüp kalkan bir tip olarak düşünüyorsunuz ya abiniz ?
o da müsade ediyor,eline tlf veriliyor merak edip aramıyor bile..
abinizin yengenizden benim gözümde hiç farkı yok.
Anlattıklarınız mantık çerçevesinde değil ,üzgünüm..

ABİM YURT DISINDA, bu olaylar oldugun da da yurt dısındaydı..

Abime nişanlandıktan sonra çevresindeki hiç kimse anlam veremiyor, herkes tanıyamıyoruz diyor... Eski halinden eser yok! eser yok!

Abin seninle kotu ols ne kadar surecek ki senin dogrulugunu algiladimi is zamanla iter

Birde silinen resimler icin ozel bir program var sildigin her seyi ozellikle resimleri geri getiriyor...hatta bir cok fotografcida varmis bende bir ara sildigim resimleri geri cekmistim

Tlfdaydı resimler, geri getirilebiliyor mu?

evet canım geri getirilebilior.Hafıza kartından silinen dosyalar geri getiriliyor.Programla filan yapıyorlar.Bir kere arkadaşımın resimleri silinmişti geri getirdiler.
Merak etme deliller senin elinde

evet canım geri getirilebilior.Hafıza kartından silinen dosyalar geri getiriliyor.Programla filan yapıyorlar.Bir kere arkadaşımın resimleri silinmişti geri getirdiler.
Merak etme deliller senin elinde

Hafıza kartında degil, tlfdaydı

insallah öyle bişey vardır o kadar mutlu olurum ki.... işte o zaman hersey kanıtlanmış olur. TLFcuuya sorayım

Hafıza kartında degil, tlfdaydı

insallah öyle bişey vardır o kadar mutlu olurum ki.... işte o zaman hersey kanıtlanmış olur. TLFcuuya sorayım

canım sorun değil cep telefonu hafızasından silinen fotograflarıda geri getiriorlar.Bir telefoncuya git o halleder.Veya kndinde yapabilirsen dene.

Bu nasıl söylenir bilemiyorum da, anlatması zor bir durum.. Konuyu daha iyi anlamanız ve bana tavsiyelerde bulunabilmeniz için basından anlatacağım..

Abim, 2009 Temmuzdan beri nişanlı, sorunlarla oldu nişanı ve tutturdu bu kızı alacam diye, çok uzaktan akrabanın kızı ile önce sevgili oldu sonra akrabalarımzla düşman olduk (evlerimiz dip dibe, zaten orda gördüler birbirlerini) bunları nişanlandı...

Abimin nişanlısı ile aram çok ama çok iyidi, babam ona iş yeri açtı fln, bende birlikteydim, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, kızın annesi bile aman derdi size nazar değecek fln.. O kadar iyiydi, kardeş gibi..

2010'da Baska sehire gittim ve 1 sene kalıp geri döndüm, Ve işe basladım, Acilde gece calısıyordum, elime çok şükür kazandığım para geçiyordu, ve tüm ihtiyaclarımı kendim karsılıyordum, giyimime kusamıma özen gösteririm sürekli kendime alışveriş yapıyordum.

Ne zaman ben paralandım, abimin nişanlısının bana karsı tavırları değişti, fesatlıga basladı... O Apayrı bi konu zaten ondan hiç bahsetmeyeceğim sayfalar alır.. Neyse biz bununla azcık uzaklastık, eskisi gibi sık sık sık görüşmüyorduk, zaten benim pek vaktim olmuyordu calıstıgım için..

Bu kız, ben Kıbrısa ünv okumaya gidecem diye bütün aileyi kandırdı.. Ben arastırdım ve öğrendim ki, Liseden mezun bile olamamıs diplomasını alamamıs, herkesi ayakta kandırıyor, alttan dersleri kalmıs hep.. Ünv gitme gibi bi olanağı ASLA yok.. Bu konservatuara gidecem diye herkesi kandırdı resmen, babam cok rest çekti ama bu dindi gitti! Ailesi bile söz geçiremiyordu, yada göz yumuyordu.... BİLEMİYORUM... Sonradan Öğrendik ki, Dayısına da demiş ki, ben Kıbrısa çalısmaya gidiyorum, aile içinde bile birbirlerine yalan söylüyorlar.. Bu kız kıbrısa gideceğim diye tuturdugu dönemlerde abim de yurt dısındaydı, artık nasıl aklına girdiyse abimin.. Abimde normalde cok despot biridir, dediği dediktir, nasıl sözlerine kandıysa..

Ben hastanede calısırken bir gün bu beni aradı, Bulunduğumuz sehirdeki ünv için kayıt yaptırabilirim, bi kagıt alıp aksam geleceğim diye.. Bende gel dedim ama calısıyorum gece hastanede sen gel burda kalırsın sabah gideriz dedim. Bu geldi, gece resimler fln çekildik, hasta yoktu felan.. Telefonunda sürekli görüştüğü bir numara gördüm HERŞEYİMMMMMM diye.. Birde baktım TR operator numarası, ABİM DEĞİL!!!! O an beynimden asagıya kaynar sular döküldü sanki.. Asagılara indim Gereksiz diye birini kaydetmiş, bir de baktım ki ne goreyimmmmm abimin numarası, beynimden vurulmusa döndüm yaaa!!!!! Gece o numarayı aradım, herkes uyurken saat 5 gibiydi bi erkek çıktı, konusturdum uyku sersemiydi, Kıbrısta yasıyormus, adına kadar herseyi ögrendim.

Ertesi sabah eve gittik, ben gece nöbetinden cktıgım için kahvaltı ettik uyuduk. Ama gözüme uyku bile girmiyordu, tlf sarja koymustu. O dalar dalmaz uyandım annemin tlfdan resimleri çektim, abimi öyle kaydettiğini fln kanıtım olsun diye.. Sonra abim buna para yollamıs onu verdim. Alışveriş yaptık bu alışveriş esnasında bana
"Bi insan iki kişiyi sevebilir mi?" diye sordu..
Bende kötü bişe olduğunu izah ettim, uygun dille söyledim.. Konuyu kapadık.. Hiçbi dosya vermeden hiçbişe yapmadan sadece alışveriş yapıp döndü...

Gözüme uyku bile girmiyordu, durup durup ağlıyordum.. Aileme bahsettim en son durumu, abin gelince herseyi anlat dediler.. tamam dedim.. Kanıtları gösterecektim abime ama kız kardeşim annemin tlfdan silmiş, deliye döndüm..

Abim geldi, bu da kıbrıstan döndü. Sözde abimle konusmuslar bir dha kıbrısa dönmeme kararı almıslarda, vs.. Abimle iyiydiler belki akıllanmıstır diye susım dedim.. Bi gün işe giderken bunuda aldım erkenden cıktık bi yerde oturduk, konusacaktım.. Bu yemegini yedi, tlf elinden düşmüyor illa kuzenimle görüşcem diye tutturdu, o nerden cıktı dedim. Ya montunu degiştirecek fln diye bahanne uydurdu, beni abisi alacak dedi.. Abisini de tanıyorum, teyzenin oglu oluyor zaten. İyi dedim bırakım ben seni ordan hastaneye gecerim dedim. Yok yok diye telaslandı, uzun uuzn anlatmayım..Bu bindi arabaya arkadan gördü, kuzenine benzemiyordu.. abimi aradım hemen, dedim böyle böyle haberin olsuun.. Tamam dedi, sözde bu arabadan inmiş abime inandırmıs kuzeni oldugunu..

Allah bu ya, bikaç gün sonra hastaneye giderken yine aynı arabayı gördüm onların mahallerinden cıkıyordu abimin nişanlısında hızla arabaya bindiğini göördüm! DEliye döndüm, teyzesinin tlf numarasını ögrendim hemen ardım, kuzeni evdeydi! Gecen gün gördüğüm de buydu. Bende aksamında kızı aradım, dedim abime herseyi anlayacam.. Sonra salona geçtim baktım bu abimi aramıs, bana baktı abim tlf kapadı. Misafir vardı evde, bayaa geç gittiler.. sonra abimle basbasa kaldık ben herseyi anlattım... Abim dinledi, dinledi.. Abi dedim resmini çekmiştim silinmiş, hıı dedi.. Neden dedi arabada gördün durdurmadın, o an akıl edemedim dedim dedim..

Sonra döndü bana... : " Üst üste görsen, dön arkanı, sonra tekrar bak, tekrar bak, dedi emin olana kadar.." tamam abi dedim.. Ben üzerimdeki yükü attım..

Bi hafta sonra nikah yaptı..

Geçenlerde tlfda sürekli konusuyordu, eskiden sezdiğim gibi.. O zamanlar da elinde tlf düşmezdi, her seferinde abin abin derdi, sonra abim arardı fln.. Herkes cakardı aileden, hani böyle böyleydi diye fln diye..

Kuzenim bana onu karsıdan karsıya geçerken el ele biriyle gördüm dedi.. Deliye döndüm resmen! ama ne yapım, abim bile bana inanmazken...

Yine bununla birlikte yayla gittik, annem tutturdu yengen de gelsin diye, iyi dedim, teyzemler fln vardı. Teyzemin kızı msj görmüş, bu panikle hemen kapatmıs.. Bana söyledi, Dönmeden önce tlf kurcaladım o wcdeyken msj gerçekten vardı..

"Aşk olsun aşkım, ben sana cenneti vaad ederken sen bana cehennemi yasatıyorsun diye" resimlerini çektim numarayı da aldım, emin olamk istedim, belki dedim kız arkadası yazmıstır, günahını almayım... aradım bu da erkek cıktı ama baska bi ses, ilk konustugum değildi!!!!!!!!!!!!!

Ne yapayım, bu msj'ın resmi, adamın tlf nmarası var bende ama sürekli acık olmuyor bu numara, bazen arıyorum arıyorum kapalı, zaten hep özelden arıyordum, adamın sesi de KRO gibi resmen!

Abime ne desem, benimle kötü oluyor! Anneme de "siz ne yaparsanız yapın ben onunla evlenecem" demiş..

Ne yapacağımı bilemiyorum, abimi de kaybetmek istemiyorum ama ateşe de atmak istemiyorum.. Nikahı oldu yurt dısına götürebilmek için düğünden hemen sonra diye, daha düğünleri olmadı, ama tamamen evlenip boşanmasını istemiyorum, suan herkesin gözünde nişanlı sayılıyorlar zaten evli değil..
offf, ben ne yapayım Lütfen bir akıl verin bana......

kızın facebook adresi varsa sahte profille ekle bir arkadaşın dediği gibi gerekirse erkek samimi olduğun bir arkadaşın eklesin konuşsunlar,buluşacakları zaman abini de götür anladığım kadarıyla kız pek de iyi bir yolun yolcusu değil. abinden yaşça çok mu küçük ya da çok mu güzel?değilse ne?abin ne diye bu kadar hatasına rağmen illaki evlencem diyorki. ay delirdim valla,ben yerinde olsam(aallah korusun)gerekirse kendimi parçalar yine de engel olurdum.abi ya bu başka bişeye benzemez.elalemin kaç paralık kızı için abinin göz göre göre yere batmasına engel ol bence. bu ne biçim şey.sadakatsizlik affedilebilir bişey değil,kadın yapınca daha da fena ama. bu kız iki farklı erkekle olduğuna göre aşk meşk diye bir olayı yok sadece ..... tuhaf bir şey. ay abine gereksiz diyebiliyor,pislik ya.bak yine delirdim düşündükçe.şeytani bir plan hazırla.ben bile ne gerekirse yapmaya hazırım valla.ay gerekirse eşimi konuştururum valla o kızla sen fake bir adres açarsan inansın erkek olduğuna diye, abine rezilliğinin ifşa olması için.tekrar okudum tekrar deli oldum.

Netten araştırdım şöyle bi. Bir forumda ücretli yapanlarda varmış.Onlar sanırım kesin geri getiriyorlar.Bu işin üstünde durman gerekiyor.İyi bir araştırma yap canım.İletişime geç gerekirse bu işle ugrasanlar.
Nede olsa abin söz konusu.

Bu arada kızın web şifresini al bi şekilde.Ya çaktırmadan al yada ona söle versin.Son 1 ayın dökümanları çıkıyor.Kimle mesajlaştığı, kimle konuştugunu görürsün.Ama mesajları tam göstermiyor sanırım.Ama işine yarar.Hani şu şifre yazıp 2222 ye yolluyorsun ya öyle işte canım.

Netten araştırdım şöyle bi. Bir forumda ücretli yapanlarda varmış.Onlar sanırım kesin geri getiriyorlar.Bu işin üstünde durman gerekiyor.İyi bir araştırma yap canım.İletişime geç gerekirse bu işle ugrasanlar.
Nede olsa abin söz konusu.

ay ben de baktım inci şöyle bi programdan bahsediyolar "PC Inspector smart recovery" ama telefonu data kablosuyla bilgisayara bağlaman lazımmış. inşallah olur da abin hayatının hatasından döner.çok merak ediyorum sonunu ama.

ay ben de baktım inci şöyle bi programdan bahsediyolar "PC Inspector smart recovery" ama telefonu data kablosuyla bilgisayara bağlaman lazımmış. inşallah olur da abin hayatının hatasından döner.çok merak ediyorum sonunu ama.

evet gunizcim.Data kablosu varsa pc ye bağlaıp dene canım.Ama yok yapamam dersen bir telefoncuya getir.Ama telefonun başından ayrılma ne olur ne olmaz.İnşallah abin gerçekleri görün.

Web şifresiylede dökümanları alabilirsin.Yapılacak çok şey var.Hatta kızla bir buluşma ayarla.Ve telefonunu kurcala bir şekilde resmini çek.Geç değil yapabilirsin.:44:

Ne yapın edin bu işi ortaya çıkarın.
Yarın bir gün bunların çocukları olsa ben olsam sevemem bile o çocukları inanamam benim yiğenlerim olduklarına..............

Bu arada kızın web şifresini al bi şekilde.Ya çaktırmadan al yada ona söle versin.Son 1 ayın dökümanları çıkıyor.Kimle mesajlaştığı, kimle konuştugunu görürsün.Ama mesajları tam göstermiyor sanırım.Ama işine yarar.Hani şu şifre yazıp 2222 ye yolluyorsun ya öyle işte canım.

Sen bi harikasın! :D Bunu yapacağım... Tlf elinden düşürmüyor ama bi şekilde yapmam lazım.. O zaman cok güzel olur.. Msjları göstermese de olur, kiminle kaç DK konustugunun dökümanı hep var, o bile yeter.. :66:

evet gunizcim.Data kablosu varsa pc ye bağlaıp dene canım.Ama yok yapamam dersen bir telefoncuya getir.Ama telefonun başından ayrılma ne olur ne olmaz.İnşallah abin gerçekleri görün.

Web şifresiylede dökümanları alabilirsin.Yapılacak çok şey var.Hatta kızla bir buluşma ayarla.Ve telefonunu kurcala bir şekilde resmini çek.Geç değil yapabilirsin.:44:

Evet kızlar, bu olayı halledeceğim Allahın izniyle, abimin üzülmesine dayanamıyorum, içim acıyor..:43: Ondan akacak bir damlaya kurban olsun! Abimi basmbaska bir insan haline bürüdü.
Ne yapın edin bu işi ortaya çıkarın.
Yarın bir gün bunların çocukları olsa ben olsam sevemem bile o çocukları inanamam benim yiğenlerim olduklarına..............

Kin besleyemiyorum canım ben :( Bu huyumdan nefret ediyorum, bir güldüler mi yüzüme 40 kat düşmanım olsun yine de gönlüm yumusuyor.. Heleki abimin cocukları, anaları kim olursa olsun, kurban olurum ben onlara...
Ama dediğin gibi böyle kadından süphe ederim, acaba benim yiğenlerim midir diye???

bizide haberder et son durumdan..
ne miğdesiz karaktersiz bi kadınmış

Benim abimde aynı şekildeydi canım malesef gözlerine bambaşka görünüyor bu kızlar
Ne yapsam engel olamadık evlendii üstündede durmuyor pek bende umursamıyorum artık hala yapabilme olasılığı çok yüksek
Başka birilerinin olması.O kadar saf ayaklarına yattıki zavallı garip diye herkez üstüne titredi meğer neleri varmışş şimdi durumu bayagı iyii maddi manevi yinede yapıyor mahallesindeki herkes yapıyor eşlerini aldatıyor..
Birkez araştırıyım dedim duyacagım şeylere dayanamıycam için bıraktım bizim ileri boyutta yanlız evlenmeden önce araştırdım
Tanımayan yoktu neyse hiç görmezlikten gelmek istiyorum sinirlerim çok bozuluyor geceleri uyuyamıyorum bazen takılınca kafama
Ama yapıcagım birşey yok abim ona çok güveniyor ve inanıyor..
Onların mahallesinde bir kadın var 40 yaşlarında 1 çocugu var kocaman,kocası gece gündüz çalışan iii biri ama kadın bir adamla ev tutmuş gündüzleri adamla beraber kocası bi haber herkes biliyor üstelik aldattığını 3 maymunu oynuyorlar ben söylesem kimimki inansın bazı durumlarda elin kolun bağlı kalıyor...
Allah ıslah etsin böyle yapanlarında foyaları ortaya çıksın inşallah herkezin gözleri önünde rezil olsunlar..

Back