Takip eden arkadaşlara özel mesajlara cevap vermerdim kusuruma bakmasınlar..
Herşey gün ısıgına cıktı arkadaslar, benim dahi bilmediğim neler varmıs, tiksiniyorum kadınlardan! O kadar...
Aradaki cocuk ile görüştüm, benim görüştüğüm günü öyle güzel ayarladım ki abim o gün şüphelenmişti... Uzun uzun anlatıp sizleri yormayacagım sonuclara geleceğim..
O günü cocuga ulturason görüntüsü vermiş! bu bizim diye, (o da yalanmış gerçi ya, yengesinden almıs onu cocuga oyun mu ne yapacakmıs)
Abimle cocukta konustu abim herşeyi öğrendi, deliye döndü! Daha önceden bana inanmadığı için basını duvarlara vuruyor.. Ki cocuğa da ne yalanlarr ne yalanlarrr anlatmış, zorla nişanlandım, suan ayrıldık fln diye.. Cocuk bile isyan ediyor artık, bu öyle bir profesyonellik ki diyor, ben erkek halimle akıl erdiremiyorum diyor!
Bunlar nikah yapmıştı, babam suan yurt dısında geldiğinde bosanma davası acarız diye düşündük ama görünen o ki abim kıza acıyor, cok vicdanlı coook, bu boynuzla nasıl bunları düşünüyor diye siz de düşünüyorsunuzur belkide, ama ama amaaa işte, bende cevap bulamıyorum!....
Kızlar çıldıracağım, kızın ailesi abime neler demiş, nasılll yalvarmıs! kendilerine kurtuluş kapısı olarak görüyorlar abimi.. Ablası bile neler demiş, ben mesulum demiş..
kızda abime, bana düğün yapma, hiçbişe istemiyorum telefon kullanmayacağım, sokaga adımımı bile atmayacağım, kapına köpek diye bağla demiş!
Abim yok yok demiş, hazmedemiyor, yediremiyor fakat geçen gün bana sordu...
BİR SANS DAHA VERELİM Mİ...!? diye... Gelsin senin ayaklarını kapansın diyor! Yok abi dedim, ben karsılasmak bile istemiorum. Bana, sadece Ben demiyorum birlikte buna sans verelim.. DiYOR!
Ben kendisine de dedim, hayatın boyunca mutlu olmayacagım bir yola giriyorsun, sırf vicdanını dinlediğin için! Aklımı kullanmıyorum diyor.. Açık açık dedim ki: K*rhaneden kadın almıs olsan bu durumda olursun dedim, seni kurtuluşu için istiyor dedim..
Aklımı kullanamıyorum, çok pişman diyor... Kendini hayatın boyunca bir ateşe atıyorsun ama senin mutluluğunsa kuvagımda ateş bile tasırım, ki ben evlenip gideceğim dedim, sen ömrün billah bunu çekeceksin! hayatını zindan etme, bir süre görüşme dedim..
Bakalım, bu sefer abim ne yapacak..