Abimin evlenip sonra boşanmasını istemiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Thia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Daha önceden bizim iyi geçindiğimiz zamanlarda maddi olarak aynı konumdaydık, benim cebimde ne varsa onda da öyleydi hatta onda daha cok vardı, ben fazla para görmezdim..
Sonra ben işe basladım bunun bi tarafları oynamaya basladı ailesinin gözüne batmıs, "bu kız bütün parasını alışverişe veriyor, kıyafet alıyor" fln demeye basladılar..
Bikaç ay sonra ben saçıma kaynak saç taktırdım, 2,3 ay sonra abim geldi nasıl kaynak taktıracağını sasırdı, arkadasımdan saç aldım fln dedi gitti yine taktırdı.
Kıyafetlerine bakın, gecen halam dedi ki" kız dedi sen kıyafetlerini buna mı veriyorsun sende ne görüyorsam onda da var, yok valla hala dedim aynı magazayı kullanıyoruz, o da beğeniyor alıyor" halbuki yalan, ben alıyorum arkamdan alıyor..
Abim yurt dısından geldiğinde 1 valiz dolusu eşya getirdi kendine, bana bişe getirmedi ben gıkımı cıkarmadım baktım nispet yapıyor, ya zaten alan benim ciğerim :) ben ondan bişe beklemem ki, kıyamam. Durumunu biliyorum..

ve milyonlarcası var bunların, basım tuttu hepsini yazamıyorum.

bunları da göstereceğim abime, yükü bende kalmasın ne yaparsa yapsın sonra...

Abim konduramıyor, nedense! Abim böyle bir karakterde değildi, ne oldu anlamıyorum..

Yönlendirmeyi denicem,

Abim TR'ye gelsin yüzyüze olması lazm onları sunmam için..

Ben istedim engel olmayı, abim kabullenmedi! Karsı taraf düzelmiş olsaydı zaten kestirip atardık belkide, o kadar ama birdeğil, iki değil..

Abim zaten hiç sağlıklı düşünemiyor.. Babam da yurt dısında abimle calısıyor, eğer o burda olsaydı herşeyi anlatırdım ben ona.. Bişeyler yapardı.. Tlfda anlattım o ilk olayları, abin geldiğinde konus dedi, zaten babam bana cesaret verdi. Sonra da ben babamla nişanlım için tartısmıstım, o zamandan sonra konusmadık..

Of beynim allak bullak, bırakım mı kendi hallerine bilemiyorum, böyle durmak ta zoruma gidiyor..

İnsanlar, çekemediğinden mi diye yapıyor diye düşünüyor, yukarda yazan arkadaslardan gördük.. Keske öyle olsaydı da en azından abim mutlu olsaydı..

Insanlar inanmak istedigine inanir canim bu abinde olsa böyledir.Insallah tez zamanda gercekleri görür bence bol bol dua etmelisin.Yapmak istedigin seyler geri teperse daha kötü olur kanimca.allah kolaylik versin....

Teşekkkür ederim.

ABİM YURT DISINDA, bu olaylar oldugun da da yurt dısındaydı..

Abime nişanlandıktan sonra çevresindeki hiç kimse anlam veremiyor, herkes tanıyamıyoruz diyor... Eski halinden eser yok! eser yok!

Abin seninle kotu ols ne kadar surecek ki senin dogrulugunu algiladimi is zamanla iter

Birde silinen resimler icin ozel bir program var sildigin her seyi ozellikle resimleri geri getiriyor...hatta bir cok fotografcida varmis bende bir ara sildigim resimleri geri cekmistim

Tlfdaydı resimler, geri getirilebiliyor mu?

Tlfdaydı resimler, geri getirilebiliyor mu?

evet canım geri getirilebilior.Hafıza kartından silinen dosyalar geri getiriliyor.Programla filan yapıyorlar.Bir kere arkadaşımın resimleri silinmişti geri getirdiler.
Merak etme deliller senin elinde

evet canım geri getirilebilior.Hafıza kartından silinen dosyalar geri getiriliyor.Programla filan yapıyorlar.Bir kere arkadaşımın resimleri silinmişti geri getirdiler.
Merak etme deliller senin elinde

Hafıza kartında degil, tlfdaydı

insallah öyle bişey vardır o kadar mutlu olurum ki.... işte o zaman hersey kanıtlanmış olur. TLFcuuya sorayım

Hafıza kartında degil, tlfdaydı

insallah öyle bişey vardır o kadar mutlu olurum ki.... işte o zaman hersey kanıtlanmış olur. TLFcuuya sorayım

canım sorun değil cep telefonu hafızasından silinen fotograflarıda geri getiriorlar.Bir telefoncuya git o halleder.Veya kndinde yapabilirsen dene.

kızın facebook adresi varsa sahte profille ekle bir arkadaşın dediği gibi gerekirse erkek samimi olduğun bir arkadaşın eklesin konuşsunlar,buluşacakları zaman abini de götür anladığım kadarıyla kız pek de iyi bir yolun yolcusu değil. abinden yaşça çok mu küçük ya da çok mu güzel?değilse ne?abin ne diye bu kadar hatasına rağmen illaki evlencem diyorki. ay delirdim valla,ben yerinde olsam(aallah korusun)gerekirse kendimi parçalar yine de engel olurdum.abi ya bu başka bişeye benzemez.elalemin kaç paralık kızı için abinin göz göre göre yere batmasına engel ol bence. bu ne biçim şey.sadakatsizlik affedilebilir bişey değil,kadın yapınca daha da fena ama. bu kız iki farklı erkekle olduğuna göre aşk meşk diye bir olayı yok sadece ..... tuhaf bir şey. ay abine gereksiz diyebiliyor,pislik ya.bak yine delirdim düşündükçe.şeytani bir plan hazırla.ben bile ne gerekirse yapmaya hazırım valla.ay gerekirse eşimi konuştururum valla o kızla sen fake bir adres açarsan inansın erkek olduğuna diye, abine rezilliğinin ifşa olması için.tekrar okudum tekrar deli oldum.

Netten araştırdım şöyle bi. Bir forumda ücretli yapanlarda varmış.Onlar sanırım kesin geri getiriyorlar.Bu işin üstünde durman gerekiyor.İyi bir araştırma yap canım.İletişime geç gerekirse bu işle ugrasanlar.
Nede olsa abin söz konusu.

Bu arada kızın web şifresini al bi şekilde.Ya çaktırmadan al yada ona söle versin.Son 1 ayın dökümanları çıkıyor.Kimle mesajlaştığı, kimle konuştugunu görürsün.Ama mesajları tam göstermiyor sanırım.Ama işine yarar.Hani şu şifre yazıp 2222 ye yolluyorsun ya öyle işte canım.

ay ben de baktım inci şöyle bi programdan bahsediyolar "PC Inspector smart recovery" ama telefonu data kablosuyla bilgisayara bağlaman lazımmış. inşallah olur da abin hayatının hatasından döner.çok merak ediyorum sonunu ama.

evet gunizcim.Data kablosu varsa pc ye bağlaıp dene canım.Ama yok yapamam dersen bir telefoncuya getir.Ama telefonun başından ayrılma ne olur ne olmaz.İnşallah abin gerçekleri görün.

Web şifresiylede dökümanları alabilirsin.Yapılacak çok şey var.Hatta kızla bir buluşma ayarla.Ve telefonunu kurcala bir şekilde resmini çek.Geç değil yapabilirsin.:44:

Ne yapın edin bu işi ortaya çıkarın.
Yarın bir gün bunların çocukları olsa ben olsam sevemem bile o çocukları inanamam benim yiğenlerim olduklarına..............

Sen bi harikasın! Bunu yapacağım... Tlf elinden düşürmüyor ama bi şekilde yapmam lazım.. O zaman cok güzel olur.. Msjları göstermese de olur, kiminle kaç DK konustugunun dökümanı hep var, o bile yeter..

Evet kızlar, bu olayı halledeceğim Allahın izniyle, abimin üzülmesine dayanamıyorum, içim acıyor.. Ondan akacak bir damlaya kurban olsun! Abimi basmbaska bir insan haline bürüdü.
Ne yapın edin bu işi ortaya çıkarın.
Yarın bir gün bunların çocukları olsa ben olsam sevemem bile o çocukları inanamam benim yiğenlerim olduklarına..............

Kin besleyemiyorum canım ben Bu huyumdan nefret ediyorum, bir güldüler mi yüzüme 40 kat düşmanım olsun yine de gönlüm yumusuyor.. Heleki abimin cocukları, anaları kim olursa olsun, kurban olurum ben onlara...
Ama dediğin gibi böyle kadından süphe ederim, acaba benim yiğenlerim midir diye???

bizide haberder et son durumdan..
ne miğdesiz karaktersiz bi kadınmış

Benim abimde aynı şekildeydi canım malesef gözlerine bambaşka görünüyor bu kızlar
Ne yapsam engel olamadık evlendii üstündede durmuyor pek bende umursamıyorum artık hala yapabilme olasılığı çok yüksek
Başka birilerinin olması.O kadar saf ayaklarına yattıki zavallı garip diye herkez üstüne titredi meğer neleri varmışş şimdi durumu bayagı iyii maddi manevi yinede yapıyor mahallesindeki herkes yapıyor eşlerini aldatıyor..
Birkez araştırıyım dedim duyacagım şeylere dayanamıycam için bıraktım bizim ileri boyutta yanlız evlenmeden önce araştırdım
Tanımayan yoktu neyse hiç görmezlikten gelmek istiyorum sinirlerim çok bozuluyor geceleri uyuyamıyorum bazen takılınca kafama
Ama yapıcagım birşey yok abim ona çok güveniyor ve inanıyor..
Onların mahallesinde bir kadın var 40 yaşlarında 1 çocugu var kocaman,kocası gece gündüz çalışan iii biri ama kadın bir adamla ev tutmuş gündüzleri adamla beraber kocası bi haber herkes biliyor üstelik aldattığını 3 maymunu oynuyorlar ben söylesem kimimki inansın bazı durumlarda elin kolun bağlı kalıyor...
Allah ıslah etsin böyle yapanlarında foyaları ortaya çıksın inşallah herkezin gözleri önünde rezil olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…