Bu nasıl söylenir bilemiyorum da, anlatması zor bir durum.. Konuyu daha iyi anlamanız ve bana tavsiyelerde bulunabilmeniz için basından anlatacağım..
Abim, 2009 Temmuzdan beri nişanlı, sorunlarla oldu nişanı ve tutturdu bu kızı alacam diye, çok uzaktan akrabanın kızı ile önce sevgili oldu sonra akrabalarımzla düşman olduk (evlerimiz dip dibe, zaten orda gördüler birbirlerini) bunları nişanlandı...
Abimin nişanlısı ile aram çok ama çok iyidi, babam ona iş yeri açtı fln, bende birlikteydim, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, kızın annesi bile aman derdi size nazar değecek fln.. O kadar iyiydi, kardeş gibi..
2010'da Baska sehire gittim ve 1 sene kalıp geri döndüm, Ve işe basladım, Acilde gece calısıyordum, elime çok şükür kazandığım para geçiyordu, ve tüm ihtiyaclarımı kendim karsılıyordum, giyimime kusamıma özen gösteririm sürekli kendime alışveriş yapıyordum.
Ne zaman ben paralandım, abimin nişanlısının bana karsı tavırları değişti, fesatlıga basladı... O Apayrı bi konu zaten ondan hiç bahsetmeyeceğim sayfalar alır.. Neyse biz bununla azcık uzaklastık, eskisi gibi sık sık sık görüşmüyorduk, zaten benim pek vaktim olmuyordu calıstıgım için..
Bu kız, ben Kıbrısa ünv okumaya gidecem diye bütün aileyi kandırdı.. Ben arastırdım ve öğrendim ki, Liseden mezun bile olamamıs diplomasını alamamıs, herkesi ayakta kandırıyor, alttan dersleri kalmıs hep.. Ünv gitme gibi bi olanağı ASLA yok.. Bu konservatuara gidecem diye herkesi kandırdı resmen, babam cok rest çekti ama bu dindi gitti! Ailesi bile söz geçiremiyordu, yada göz yumuyordu.... BİLEMİYORUM... Sonradan Öğrendik ki, Dayısına da demiş ki, ben Kıbrısa çalısmaya gidiyorum, aile içinde bile birbirlerine yalan söylüyorlar.. Bu kız kıbrısa gideceğim diye tuturdugu dönemlerde abim de yurt dısındaydı, artık nasıl aklına girdiyse abimin.. Abimde normalde cok despot biridir, dediği dediktir, nasıl sözlerine kandıysa..
Ben hastanede calısırken bir gün bu beni aradı, Bulunduğumuz sehirdeki ünv için kayıt yaptırabilirim, bi kagıt alıp aksam geleceğim diye.. Bende gel dedim ama calısıyorum gece hastanede sen gel burda kalırsın sabah gideriz dedim. Bu geldi, gece resimler fln çekildik, hasta yoktu felan.. Telefonunda sürekli görüştüğü bir numara gördüm HERŞEYİMMMMMM diye.. Birde baktım TR operator numarası, ABİM DEĞİL!!!! O an beynimden asagıya kaynar sular döküldü sanki.. Asagılara indim Gereksiz diye birini kaydetmiş, bir de baktım ki ne goreyimmmmm abimin numarası, beynimden vurulmusa döndüm yaaa!!!!! Gece o numarayı aradım, herkes uyurken saat 5 gibiydi bi erkek çıktı, konusturdum uyku sersemiydi, Kıbrısta yasıyormus, adına kadar herseyi ögrendim.
Ertesi sabah eve gittik, ben gece nöbetinden cktıgım için kahvaltı ettik uyuduk. Ama gözüme uyku bile girmiyordu, tlf sarja koymustu. O dalar dalmaz uyandım annemin tlfdan resimleri çektim, abimi öyle kaydettiğini fln kanıtım olsun diye.. Sonra abim buna para yollamıs onu verdim. Alışveriş yaptık bu alışveriş esnasında bana
"Bi insan iki kişiyi sevebilir mi?" diye sordu..
Bende kötü bişe olduğunu izah ettim, uygun dille söyledim.. Konuyu kapadık.. Hiçbi dosya vermeden hiçbişe yapmadan sadece alışveriş yapıp döndü...
Gözüme uyku bile girmiyordu, durup durup ağlıyordum.. Aileme bahsettim en son durumu, abin gelince herseyi anlat dediler.. tamam dedim.. Kanıtları gösterecektim abime ama kız kardeşim annemin tlfdan silmiş, deliye döndüm..
Abim geldi, bu da kıbrıstan döndü. Sözde abimle konusmuslar bir dha kıbrısa dönmeme kararı almıslarda, vs.. Abimle iyiydiler belki akıllanmıstır diye susım dedim.. Bi gün işe giderken bunuda aldım erkenden cıktık bi yerde oturduk, konusacaktım.. Bu yemegini yedi, tlf elinden düşmüyor illa kuzenimle görüşcem diye tutturdu, o nerden cıktı dedim. Ya montunu degiştirecek fln diye bahanne uydurdu, beni abisi alacak dedi.. Abisini de tanıyorum, teyzenin oglu oluyor zaten. İyi dedim bırakım ben seni ordan hastaneye gecerim dedim. Yok yok diye telaslandı, uzun uuzn anlatmayım..Bu bindi arabaya arkadan gördü, kuzenine benzemiyordu.. abimi aradım hemen, dedim böyle böyle haberin olsuun.. Tamam dedi, sözde bu arabadan inmiş abime inandırmıs kuzeni oldugunu..
Allah bu ya, bikaç gün sonra hastaneye giderken yine aynı arabayı gördüm onların mahallerinden cıkıyordu abimin nişanlısında hızla arabaya bindiğini göördüm! DEliye döndüm, teyzesinin tlf numarasını ögrendim hemen ardım, kuzeni evdeydi! Gecen gün gördüğüm de buydu. Bende aksamında kızı aradım, dedim abime herseyi anlayacam.. Sonra salona geçtim baktım bu abimi aramıs, bana baktı abim tlf kapadı. Misafir vardı evde, bayaa geç gittiler.. sonra abimle basbasa kaldık ben herseyi anlattım... Abim dinledi, dinledi.. Abi dedim resmini çekmiştim silinmiş, hıı dedi.. Neden dedi arabada gördün durdurmadın, o an akıl edemedim dedim dedim..
Sonra döndü bana... : " Üst üste görsen, dön arkanı, sonra tekrar bak, tekrar bak, dedi emin olana kadar.." tamam abi dedim.. Ben üzerimdeki yükü attım..
Bi hafta sonra nikah yaptı..
Geçenlerde tlfda sürekli konusuyordu, eskiden sezdiğim gibi.. O zamanlar da elinde tlf düşmezdi, her seferinde abin abin derdi, sonra abim arardı fln.. Herkes cakardı aileden, hani böyle böyleydi diye fln diye..
Kuzenim bana onu karsıdan karsıya geçerken el ele biriyle gördüm dedi.. Deliye döndüm resmen! ama ne yapım, abim bile bana inanmazken...
Yine bununla birlikte yayla gittik, annem tutturdu yengen de gelsin diye, iyi dedim, teyzemler fln vardı. Teyzemin kızı msj görmüş, bu panikle hemen kapatmıs.. Bana söyledi, Dönmeden önce tlf kurcaladım o wcdeyken msj gerçekten vardı..
"Aşk olsun aşkım, ben sana cenneti vaad ederken sen bana cehennemi yasatıyorsun diye" resimlerini çektim numarayı da aldım, emin olamk istedim, belki dedim kız arkadası yazmıstır, günahını almayım... aradım bu da erkek cıktı ama baska bi ses, ilk konustugum değildi!!!!!!!!!!!!!
Ne yapayım, bu msj'ın resmi, adamın tlf nmarası var bende ama sürekli acık olmuyor bu numara, bazen arıyorum arıyorum kapalı, zaten hep özelden arıyordum, adamın sesi de KRO gibi resmen!
Abime ne desem, benimle kötü oluyor! Anneme de "siz ne yaparsanız yapın ben onunla evlenecem" demiş..
Ne yapacağımı bilemiyorum, abimi de kaybetmek istemiyorum ama ateşe de atmak istemiyorum.. Nikahı oldu yurt dısına götürebilmek için düğünden hemen sonra diye, daha düğünleri olmadı, ama tamamen evlenip boşanmasını istemiyorum, suan herkesin gözünde nişanlı sayılıyorlar zaten evli değil..
offf, ben ne yapayım Lütfen bir akıl verin bana......