• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin evlenip sonra boşanmasını istemiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Thia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Thia

Kaderle bağlı iki alyans.
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
415
0
46
Adana
Bu nasıl söylenir bilemiyorum da, anlatması zor bir durum.. Konuyu daha iyi anlamanız ve bana tavsiyelerde bulunabilmeniz için basından anlatacağım..

Abim, 2009 Temmuzdan beri nişanlı, sorunlarla oldu nişanı ve tutturdu bu kızı alacam diye, çok uzaktan akrabanın kızı ile önce sevgili oldu sonra akrabalarımzla düşman olduk (evlerimiz dip dibe, zaten orda gördüler birbirlerini) bunları nişanlandı...

Abimin nişanlısı ile aram çok ama çok iyidi, babam ona iş yeri açtı fln, bende birlikteydim, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, kızın annesi bile aman derdi size nazar değecek fln.. O kadar iyiydi, kardeş gibi..

2010'da Baska sehire gittim ve 1 sene kalıp geri döndüm, Ve işe basladım, Acilde gece calısıyordum, elime çok şükür kazandığım para geçiyordu, ve tüm ihtiyaclarımı kendim karsılıyordum, giyimime kusamıma özen gösteririm sürekli kendime alışveriş yapıyordum.

Ne zaman ben paralandım, abimin nişanlısının bana karsı tavırları değişti, fesatlıga basladı... O Apayrı bi konu zaten ondan hiç bahsetmeyeceğim sayfalar alır.. Neyse biz bununla azcık uzaklastık, eskisi gibi sık sık sık görüşmüyorduk, zaten benim pek vaktim olmuyordu calıstıgım için..

Bu kız, ben Kıbrısa ünv okumaya gidecem diye bütün aileyi kandırdı.. Ben arastırdım ve öğrendim ki, Liseden mezun bile olamamıs diplomasını alamamıs, herkesi ayakta kandırıyor, alttan dersleri kalmıs hep.. Ünv gitme gibi bi olanağı ASLA yok.. Bu konservatuara gidecem diye herkesi kandırdı resmen, babam cok rest çekti ama bu dindi gitti! Ailesi bile söz geçiremiyordu, yada göz yumuyordu.... BİLEMİYORUM... Sonradan Öğrendik ki, Dayısına da demiş ki, ben Kıbrısa çalısmaya gidiyorum, aile içinde bile birbirlerine yalan söylüyorlar.. Bu kız kıbrısa gideceğim diye tuturdugu dönemlerde abim de yurt dısındaydı, artık nasıl aklına girdiyse abimin.. Abimde normalde cok despot biridir, dediği dediktir, nasıl sözlerine kandıysa..

Ben hastanede calısırken bir gün bu beni aradı, Bulunduğumuz sehirdeki ünv için kayıt yaptırabilirim, bi kagıt alıp aksam geleceğim diye.. Bende gel dedim ama calısıyorum gece hastanede sen gel burda kalırsın sabah gideriz dedim. Bu geldi, gece resimler fln çekildik, hasta yoktu felan.. Telefonunda sürekli görüştüğü bir numara gördüm HERŞEYİMMMMMM diye.. Birde baktım TR operator numarası, ABİM DEĞİL!!!! O an beynimden asagıya kaynar sular döküldü sanki.. Asagılara indim Gereksiz diye birini kaydetmiş, bir de baktım ki ne goreyimmmmm abimin numarası, beynimden vurulmusa döndüm yaaa!!!!! Gece o numarayı aradım, herkes uyurken saat 5 gibiydi bi erkek çıktı, konusturdum uyku sersemiydi, Kıbrısta yasıyormus, adına kadar herseyi ögrendim.

Ertesi sabah eve gittik, ben gece nöbetinden cktıgım için kahvaltı ettik uyuduk. Ama gözüme uyku bile girmiyordu, tlf sarja koymustu. O dalar dalmaz uyandım annemin tlfdan resimleri çektim, abimi öyle kaydettiğini fln kanıtım olsun diye.. Sonra abim buna para yollamıs onu verdim. Alışveriş yaptık bu alışveriş esnasında bana
"Bi insan iki kişiyi sevebilir mi?" diye sordu..
Bende kötü bişe olduğunu izah ettim, uygun dille söyledim.. Konuyu kapadık.. Hiçbi dosya vermeden hiçbişe yapmadan sadece alışveriş yapıp döndü...

Gözüme uyku bile girmiyordu, durup durup ağlıyordum.. Aileme bahsettim en son durumu, abin gelince herseyi anlat dediler.. tamam dedim.. Kanıtları gösterecektim abime ama kız kardeşim annemin tlfdan silmiş, deliye döndüm..

Abim geldi, bu da kıbrıstan döndü. Sözde abimle konusmuslar bir dha kıbrısa dönmeme kararı almıslarda, vs.. Abimle iyiydiler belki akıllanmıstır diye susım dedim.. Bi gün işe giderken bunuda aldım erkenden cıktık bi yerde oturduk, konusacaktım.. Bu yemegini yedi, tlf elinden düşmüyor illa kuzenimle görüşcem diye tutturdu, o nerden cıktı dedim. Ya montunu degiştirecek fln diye bahanne uydurdu, beni abisi alacak dedi.. Abisini de tanıyorum, teyzenin oglu oluyor zaten. İyi dedim bırakım ben seni ordan hastaneye gecerim dedim. Yok yok diye telaslandı, uzun uuzn anlatmayım..Bu bindi arabaya arkadan gördü, kuzenine benzemiyordu.. abimi aradım hemen, dedim böyle böyle haberin olsuun.. Tamam dedi, sözde bu arabadan inmiş abime inandırmıs kuzeni oldugunu..

Allah bu ya, bikaç gün sonra hastaneye giderken yine aynı arabayı gördüm onların mahallerinden cıkıyordu abimin nişanlısında hızla arabaya bindiğini göördüm! DEliye döndüm, teyzesinin tlf numarasını ögrendim hemen ardım, kuzeni evdeydi! Gecen gün gördüğüm de buydu. Bende aksamında kızı aradım, dedim abime herseyi anlayacam.. Sonra salona geçtim baktım bu abimi aramıs, bana baktı abim tlf kapadı. Misafir vardı evde, bayaa geç gittiler.. sonra abimle basbasa kaldık ben herseyi anlattım... Abim dinledi, dinledi.. Abi dedim resmini çekmiştim silinmiş, hıı dedi.. Neden dedi arabada gördün durdurmadın, o an akıl edemedim dedim dedim..

Sonra döndü bana... : " Üst üste görsen, dön arkanı, sonra tekrar bak, tekrar bak, dedi emin olana kadar.." tamam abi dedim.. Ben üzerimdeki yükü attım..

Bi hafta sonra nikah yaptı..

Geçenlerde tlfda sürekli konusuyordu, eskiden sezdiğim gibi.. O zamanlar da elinde tlf düşmezdi, her seferinde abin abin derdi, sonra abim arardı fln.. Herkes cakardı aileden, hani böyle böyleydi diye fln diye..

Kuzenim bana onu karsıdan karsıya geçerken el ele biriyle gördüm dedi.. Deliye döndüm resmen! ama ne yapım, abim bile bana inanmazken...

Yine bununla birlikte yayla gittik, annem tutturdu yengen de gelsin diye, iyi dedim, teyzemler fln vardı. Teyzemin kızı msj görmüş, bu panikle hemen kapatmıs.. Bana söyledi, Dönmeden önce tlf kurcaladım o wcdeyken msj gerçekten vardı..

"Aşk olsun aşkım, ben sana cenneti vaad ederken sen bana cehennemi yasatıyorsun diye" resimlerini çektim numarayı da aldım, emin olamk istedim, belki dedim kız arkadası yazmıstır, günahını almayım... aradım bu da erkek cıktı ama baska bi ses, ilk konustugum değildi!!!!!!!!!!!!!

Ne yapayım, bu msj'ın resmi, adamın tlf nmarası var bende ama sürekli acık olmuyor bu numara, bazen arıyorum arıyorum kapalı, zaten hep özelden arıyordum, adamın sesi de KRO gibi resmen!

Abime ne desem, benimle kötü oluyor! Anneme de "siz ne yaparsanız yapın ben onunla evlenecem" demiş..

Ne yapacağımı bilemiyorum, abimi de kaybetmek istemiyorum ama ateşe de atmak istemiyorum.. Nikahı oldu yurt dısına götürebilmek için düğünden hemen sonra diye, daha düğünleri olmadı, ama tamamen evlenip boşanmasını istemiyorum, suan herkesin gözünde nişanlı sayılıyorlar zaten evli değil..
offf, ben ne yapayım Lütfen bir akıl verin bana......

Burayı da okuyun lütfen:

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...a-bosanmasini-istemiyorum-8.html#post21317377

...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım gerçekten çok zor bir durumun içindesin ama sen söyliyeceğini söylemişsin abin sana inanmak yerine ona inanmış artık ne yaptıysa abine nasıl bir maske varsa yüzünde abin ona çok güveniyor belli abinin nişanlısına gelince zaten bunları yapan bir kadından herşey beklenir böle insanlar evet yaptım diye itiraf etmez inkar eder üstüne birde sen suçlu olursun çünkü abin onu baya bir gözünde büyütmüş ona konduramıyor uğraşma bırak her türlü sen kötü olucaksın çünkü sen vebalini söyleyerek atmışssın gerisini abin yaşasın görsün bazen bir insana ne yaparsan yap onu yaşayacağı şeylerden uzaklaştıramazsın hakkında hayırlı dilekler diliyorum umarım gözü en kısa zamanda açılır

Canım gerçekten çok zor bir durumun içindesin ama sen söyliyeceğini söylemişsin abin sana inanmak yerine ona inanmış artık ne yaptıysa abine nasıl bir maske varsa yüzünde abin ona çok güveniyor belli abinin nişanlısına gelince zaten bunları yapan bir kadından herşey beklenir böle insanlar evet yaptım diye itiraf etmez inkar eder üstüne birde sen suçlu olursun çünkü abin onu baya bir gözünde büyütmüş ona konduramıyor uğraşma bırak her türlü sen kötü olucaksın çünkü sen vebalini söyleyerek atmışssın gerisini abin yaşasın görsün bazen bir insana ne yaparsan yap onu yaşayacağı şeylerden uzaklaştıramazsın hakkında hayırlı dilekler diliyorum umarım gözü en kısa zamanda açılır

Okudugun için ve cevabın için teşekkür ederim canım.. Haklısın vebalimi attım fakat, gönlüm el vermiyor içim acıyor, o benim abim...
Kötü de olmak istemiyorum, bi abim var bu hayatta kaybetmek istemiyorum bi kadın için.. :(
Şuan elimde o mesajın resmi ve numara var ama abime yeterli gelmez diye düşünyorum.. İnanmaz ona da sanırım off...

ne yapıp edip ayırırdım ben olsam..göz göre göre enayi yerine koymuş tüm aileyi..kabul edilecek şey değil..abinizde takip etseydi madem inanmıyorsa film gibi anlatıklarınız üzüldüm..

ne yapıp edip ayırırdım ben olsam..göz göre göre enayi yerine koymuş tüm aileyi..kabul edilecek şey değil..abinizde takip etseydi madem inanmıyorsa film gibi anlatıklarınız üzüldüm..

Anlattıklarım baya uzun oldu biraz indirgedim, benzeri küçük ama ayrıntılı neler var.. İşte bende olsaydım böyle bir yorum yapardım fakat ne yapacagımı bilemiyorum.. Nasıl ayırabilir ki?

Ben care bulamadım, lütfen siz söyleyin..

allah belasını versin şu mübarek günde.o kadar diyeceğim.abine yazık ya.canım benim lütfen kendini canını ortaya koy gerekirse evlenmelerine engel ol.

erkek kardeşimin çıktığı böyle bir kız vardı ...tasvip etmedim..ama bellide etmedim...ama kardeşim şüpheci biraz...faceden sahte bir üyelik açmış kızda karşılık vemiş falan..ayrıldı kızla..ben hemen itira z falan etseydim..kardeşim daha çok bağlanıcaktı belkide..

Okudugun için ve cevabın için teşekkür ederim canım.. Haklısın vebalimi attım fakat, gönlüm el vermiyor içim acıyor, o benim abim...
Kötü de olmak istemiyorum, bi abim var bu hayatta kaybetmek istemiyorum bi kadın için.. :(
Şuan elimde o mesajın resmi ve numara var ama abime yeterli gelmez diye düşünyorum.. İnanmaz ona da sanırım off...

Bence son kez elinizdeki delili abinize gösterin yada yollayın...ister inansın ister inanmasın:50::50::50::50:

Ewet bunuda söleyebilirsin abine...sor onada diyebilirsin...

Gören iki kuzenim var, gerekirse konusayım şahitlik etsin kardeşim ben gördüm diye..

Ben onu da abime anlattım, face'de bu kız bana laf atıyordu, atısıyorduk.. Kuzenim de imalı yazıyordu, bir ara abim bana msj attı, ben herşeyinizi örtbas ediyorum sen onlara anlatıyorsun diye, o zaman demiştim abi gösleriyle görüyorlar ben bişe anlatmadım kimseye, diye.. O olayda öyle kapandı..

Bence son kez elinizdeki delili abinize gösterin yada yollayın...ister inansın ister inanmasın:50::50::50::50:
Haklısın, bunu da göstermezsem aklımda hep "belki"ler kalacak, geçen gün kuzenime dedim, ama abimin facesini fln kız kapattı gerçi hep kendisi giriyordu, ordan resimleri atacaktım! Baska bir adresten, anlatacaktım, ben daha fazla kötü olmak istemediğimden..

erkek kardeşimin çıktığı böyle bir kız vardı ...tasvip etmedim..ama bellide etmedim...ama kardeşim şüpheci biraz...faceden sahte bir üyelik açmış kızda karşılık vemiş falan..ayrıldı kızla..ben hemen itira z falan etseydim..kardeşim daha çok bağlanıcaktı belkide..

Bizde de öyle oldu, daha çok baglandı! İlk basta o resimler silinmeseydi belkide bana inanırdı, ama kardeş kötülüğü ister mi, ona bişe olsa benim canım yanar.. Bana inanmadı... Kız allah bilir neler dediyse ona..

allah belasını versin şu mübarek günde.o kadar diyeceğim.abine yazık ya.canım benim lütfen kendini canını ortaya koy gerekirse evlenmelerine engel ol.
Canım o nikah günü benim için kabustu, ben onca aman konusmamıstım zaten o gün ailenin zoruyla tebrik ettim... Hazmedemiyorum, hadi bir hata yaptı insan tekrarlamaz bi daha, amenna deriz. Ama bu tekrar , tekrar yapıyor...

abinizi gereksiz diye kaydetmiş onu bir güzel dövmek lazım aslında..

Annende ve sende iş biter.
Abine resti çekmelisin.
Bana inanmıyorsan benimle bir daha asla konuşma derdim.
Sana inanmaması çok kötü bir şey.
Abine yazık olacak.
Aynı benim babama olacak olan gibi..........
Benzer durumdayız canım.
Ağlayasım geldi. Bir şey diyemeyeceğim daha fazla.
Ben rest çekemiyorum sen çek.
Ne pahasına olursa olsun, her şeyi anlat.

zor bir durum allah yardımcınız olsun
benimde erkek kardeşim kendimi sizin yerinize koydumda
tekrar şansımı denerdim madem elini,zde yine kanıt var
kuzaninizde siz<in yanınızda olsun oda anlatsın gördüklerinizi
ayrıca inanın çok uzun sürmez yalancının mumu yatsıya kadar yanar elbet öğrenicek abiniz
umarım geç olmaz

bir insan tek başına bu kadar insanı ayakta uyutamaz,
sürekli açıklarını yakalayan siz oluyosunuz,tesadüf eseride kuzeniniz görmüş,
hiçmi ailenizden yada onun ailesinden başka biine yakalanmıyor bu kız,
madem üniversiteye gitme olayı yalandı,okadar da içli dışlıydınız,
okul kimliğini sorsaydınız ya,artık her üni.nin internet sitesinden öğrenci girişi yapabiliyosunuz,
kimliği göstermese daha internetten gir deseydiniz,
zaten burdan bi açık verirdi,

ben birine güvenmiyosam ve abimin bu evlilikten zarar görceğine kalbi inansam,
o kızı takip eder,gizli gizli bi resmini çekerdim,hiç öyle sahte üyeliklere mail atma gereği duymaz direk kendi aileme verirdim,
buna rağmen yok biz o kızı gelin alıcaz derlerse kendileri bilir artık,sonuçlarına katlanırlar.

monaliss cok haklisin canim, aynen senin gibi düsünüyorum.
Bu kiz neymis böyle be??? Herkesi uytabiliyormus böyle????
Neden cektiklerin resimler siliniyor???? Neden hic kanitlarin yok, ver abine o telefonl numaralarini abin arayip konussun o erkeklerle eger gercekten dogru ise dediklerin.
Kusura bakma canim ama sana pek inanamadim.

Çektiğiniz resimlerin bir şekilde silinmesi büyük talihsizlik. Neyse o ayrı konu da.
Liseyle ilgili bilgileri neden abinize anlatmadınız merak ettim. Siz kanıtlamak zorunda değilsiniz. Abiniz bunu öğrendiğinde zaten bu şüpheyle yaşayamayıp araştıracaktı.
Bir erkeğin böyle şeyleri duyduktan sonra hala eskisi gibi inanmaya devam edeceğine inanmıyorum. Size belli etmese de mutlaka doğruluğunu araştıracaktır.

monaliss cok haklisin canim, aynen senin gibi düsünüyorum.
Bu kiz neymis böyle be??? Herkesi uytabiliyormus böyle????
Neden cektiklerin resimler siliniyor???? Neden hic kanitlarin yok, ver abine o telefonl numaralarini abin arayip konussun o erkeklerle eger gercekten dogru ise dediklerin.
Kusura bakma canim ama sana pek inanamadim.

evet cnm işin gerçeği bana da inandırıcı gelmedi,
kızla çok içli dışlıymışlar,belliiki abisi kıza çok aşık,aileside kızı kabul edip bağrına basmış,
abisi yurtdışına gidince kızda üniversite okumaya karar vermiş,
sonra anladığım kadarıyla sosyal çevresi olan ve kuzenleri arasında sevilen bi kız,
haliyle onlarla vakit geçiriyor,doğal olarakta konu sahibi arkadaştan uzaklaşıyor,
bunlar konu sahibinde farklı hisler uyandırmış olabilir,
bana iyi niyetli bi insan profili çizmedi konu sahibi,
yakın tarihte canım gibi sevdiğim arkadaşım,bu tarz bi iftiraya maruz kalarak nişanlısından ayırdılar,
ve nişanlısının mail adresine saçma sapan iftira dolu mailler gönderildi,arkadaşım aktif bir insadır,insanlarla çabuk iletişime geçebiliyor ve kendini sevdiriyor,
bunu bi açıkmış gibi maillerde bu konudan yola çıkarak iftiralar atılmış,
ihanet ettiğine dair tek bir resim tek bir görgü tanığı olmamasına rağmen kızı nişanlısından bu mailler yüzünden ayırdılar,
arkadaşım psikolıjik yıkıntı yaşadı,işinden ayrıldı,o sosyal ve neşeli kız gitti yaşayan ölü geldi,
aldığı çeyizlere bakıp bakıp ağlıyodu,baktı ailesi olcak gibi değil kız ölüme gidiyor,memlekete götürdüler havası değişsin diye,

konu sahibine böyle bi suçmalama yapmıyorum,
ama böyle yapan görümce adaylarıda var unutulmasın,
işin gerçeği hiç inandırıcı gelmedi bazı şeyler bana

Abinin hayatına neden karışıyorsun, o kızda er geç belasını bulur yanlış yoldaysa,sen aradan çekil,kendi hayatına bak,kardeşinde kazık kadar adamdır kendi hayatını kendi yönlendirsin

Back