Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine sorabilirsin veya ben seni kendime yakin goruyorum arkadas gibi bundan sana isminle hitab etsem olur mu diye. Boylece herkesi memnun edebilecek bir cozum bulursun. Benim esimin ailesi hic bir sey demiyor! Yani bir hitabim bile yok! ismimi soyleseler bile raziyim Ama 7´den yetmise boyleler bide iki laflarinin birisi saygi.Merhabalar. Ben 19 yaşındayım, abim 28 yaşında eşi olacak kişi ise 25 yaşında. Yengem olacak kişi ile aramızda 6 yaş var ben ona yenge diye hitap etmeyi düşünüyordum ama annem biraz kafamı karıştırdı. Yenge dersem aramıza büyük mesafeler gireceğini, gelin-gorumce ilişkisi ortaya çıkacağını ve bundan dolayı birbirimize hep mesafeli olacağımızı söyledi. Oysa ki ben onunla yakın olmak istiyorum onun da kız kardeşi yok benim de. Ben de x abla derim o halde dedim annem bu sefer de onun bana ömür boyu hep ablalık taslayacagini yine aramıza bir mesafe gireceğini söyledi. İlk başta biraz garip karşılanır sonradan herkes alışır falan dedi. Kendisine çok değer veriyor ve saygı duyuyoruz ama bana küçük görümce olarak bakması hasebiyle o pek de saygı duymuyor diyelim. ( Ondan küçük olduğum için saygı duyması gerektiğini düşünmüyor)
Annemin dedikleri mantıklı geliyor o ikimizin de iyiliği için konuşuyor ama ben içime sindiremiyorum 6 yaş büyük birine ismiyle hitap etmeyi
Bende babama baba diyorum ama hiç öyle ilişkimiz yok zorla diyorum halbuki babalık yapana baba kelimesi ne büyük bir hitap. Bunlara takılmayın ne kardeşiniz yerine koyun nede el olarak görünMerhabalar. Ben 19 yaşındayım, abim 28 yaşında eşi olacak kişi ise 25 yaşında. Yengem olacak kişi ile aramızda 6 yaş var ben ona yenge diye hitap etmeyi düşünüyordum ama annem biraz kafamı karıştırdı. Yenge dersem aramıza büyük mesafeler gireceğini, gelin-gorumce ilişkisi ortaya çıkacağını ve bundan dolayı birbirimize hep mesafeli olacağımızı söyledi. Oysa ki ben onunla yakın olmak istiyorum onun da kız kardeşi yok benim de. Ben de x abla derim o halde dedim annem bu sefer de onun bana ömür boyu hep ablalık taslayacagini yine aramıza bir mesafe gireceğini söyledi. İlk başta biraz garip karşılanır sonradan herkes alışır falan dedi. Kendisine çok değer veriyor ve saygı duyuyoruz ama bana küçük görümce olarak bakması hasebiyle o pek de saygı duymuyor diyelim. ( Ondan küçük olduğum için saygı duyması gerektiğini düşünmüyor)
Annemin dedikleri mantıklı geliyor o ikimizin de iyiliği için konuşuyor ama ben içime sindiremiyorum 6 yaş büyük birine ismiyle hitap etmeyi
Tabii ki yenge de ve şuan annen seni görümceliğe itekliyor sanki.Sen saygını bozma sana öyle yengelik taslarsa ozaman ismiyle hitap eder saygısızlık yaparsın.Oda davranışlarını düzeltir.Merhabalar. Ben 19 yaşındayım, abim 28 yaşında eşi olacak kişi ise 25 yaşında. Yengem olacak kişi ile aramızda 6 yaş var ben ona yenge diye hitap etmeyi düşünüyordum ama annem biraz kafamı karıştırdı. Yenge dersem aramıza büyük mesafeler gireceğini, gelin-gorumce ilişkisi ortaya çıkacağını ve bundan dolayı birbirimize hep mesafeli olacağımızı söyledi. Oysa ki ben onunla yakın olmak istiyorum onun da kız kardeşi yok benim de. Ben de x abla derim o halde dedim annem bu sefer de onun bana ömür boyu hep ablalık taslayacagini yine aramıza bir mesafe gireceğini söyledi. İlk başta biraz garip karşılanır sonradan herkes alışır falan dedi. Kendisine çok değer veriyor ve saygı duyuyoruz ama bana küçük görümce olarak bakması hasebiyle o pek de saygı duymuyor diyelim. ( Ondan küçük olduğum için saygı duyması gerektiğini düşünmüyor)
Büyük yengeme yenge derim aramız gayet iyi hiçbir sorunumuz yok küçük yengem ilk evlendiğinde yenge deme ismimi söyle demişti, görünürde bir sorunumuz yok ama aramzı hep soğuk daha doğrusu pek görüşmeyiz atda yılda bir görüşürüz arada soğuk rüzgarlar eser, diyeceğim o ki yenge, abla ya da isim birşey değiştirmez karakter önemli..Merhabalar. Ben 19 yaşındayım, abim 28 yaşında eşi olacak kişi ise 25 yaşında. Yengem olacak kişi ile aramızda 6 yaş var ben ona yenge diye hitap etmeyi düşünüyordum ama annem biraz kafamı karıştırdı. Yenge dersem aramıza büyük mesafeler gireceğini, gelin-gorumce ilişkisi ortaya çıkacağını ve bundan dolayı birbirimize hep mesafeli olacağımızı söyledi. Oysa ki ben onunla yakın olmak istiyorum onun da kız kardeşi yok benim de. Ben de x abla derim o halde dedim annem bu sefer de onun bana ömür boyu hep ablalık taslayacagini yine aramıza bir mesafe gireceğini söyledi. İlk başta biraz garip karşılanır sonradan herkes alışır falan dedi. Kendisine çok değer veriyor ve saygı duyuyoruz ama bana küçük görümce olarak bakması hasebiyle o pek de saygı duymuyor diyelim. ( Ondan küçük olduğum için saygı duyması gerektiğini düşünmüyor)