- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Dediklerinize katiliyorum.Kesinlikle baştan iyi göründü şimdi çirkinleşti. Bence yakında çocuklara olan ilgiyide kıskanıp çocuklara tavrı değişir. Taksiyle gitsin uok durmadan aranmaz diyenler öyle yapsın nerde görülmüş evlenince evlatlıktan yahut kardeşlikten afaroz mu ediliyor istersem sohbete ararım istersem mutlu anımda görende yabancı sanır çirkin olcak ama aynı yerden çıktık yahu
Gelin konu sahibinin abisine çok aşıkmış. Hatta komşuları miydi neydi. Tanıyorlarmiş kızı..
Bu kadın da abisini çok istediği için kendini beğendirmek için her şeyi yapmış çok belli.Tabi nikah olduktan sonra da kendini yavaş yavaş göstermiş. Rol kesim süresi bitmiş yani..
Bence konu sahibi abisiyle konuşmalı. Çünkü bu kadın hemen hamile kalırsa sıkıntı. Önce bir alışma süresi olmalı. Çünkü iki yeğen var ortada. Ve bu lafı eden kadın ileride belki çocuk da ayırabilir. Hiç olmaz dememek lazım. Hayatta hep tedbirli olmakta yarar var. Kadın gözlemlenmeli. Ben abisi olsaydım eve gizli kamera koyardım. Bakalım çocuklara nasıl davranıyor diye..
Kadın da vicdan yok çok belli.
Vicdan başka bir şey..
Bir kadın hastalık zamanı bile sadece kendini düşünüyorsa o kadından ben korkardım..
Son düzenleme: