Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay abin bilmiyor muydu eskiden bir eşi olduğunu. Tüh vah adam şok olacak şimdi foroğraf görünceee 😖

ay allahım
resmen çakma kara melek olmaya çalışıyor
ah be güzelim, sen kim kara meleklik kim
aklına gelen fikre ilkokul bebesi totosuyla güler
dgklşdfgklşd

Ya niye banlandı niye. Daha fotoğraf konuşacaktık 😂

sen aramızda bir bağ gibiydin
benim yazdıklarımız görmüyordu ama sen zaten benim düşündüklerimi yazıyordun
şimdi bu büyü bozuldu
ben artık duramam buralarda gayrı
gidip birilerinin evinin anahtarlarını mı yaptırayım, evlerine gizlice eski gocalarının fotoğraflarını mı koyayım, abanta diye çıkıp kayıplara mı karışayım
napayım ben
oy dertli başım
skglşkdfş

Fotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Ay kahkahama çocuklarım uyanacak senin yüzünden:KK48:

Ya sen erkekler hakkında genelleme yapmasan mı? Ananın gördüğü sadece nefes alan baba ondan edindiği tecrübeyi mi aktarıyor sana böyle? Senin zaten tanıdığın yok.

Abin evleneli 2 sene olmuş bunu fotoğraf görse bunu mu düşünür gerçekten? Ay zeki sanmıştım ama yok değilsiniz.

Ne yapacaksınız eve girip kadının yastığının altına eski eşiyle fotoğraf mı koyacaksınız?

Ay bak taktik verdim gördün mü tüh.

Eşim sevgili olmadan öncesinde arkadaşımdı ben sevdiğim adam şehir dışına gitti diye eşimin omzunda ağlamıştım. Üzerinden o kadar zaman geçmiş şimdi sokakta görsem hal hatır sorup sarılsam dönüp demez ki niye konuştun sarıldın unutmadın mı.

Ya konuyu gördükçe geyik uzamış diye düşünmüştüm ama konu sahibi hepten cirkinlesip annesinin de kendisinin de kumasini ortaya dökmüş Allah böylelerinden korusun ne kolay yazmış kadının namusuna nasil iftira atabilecegini tiksindim yemin ediyorum:kusmuk:

Isin komik yani bu ana kız Ruhsar dizisindeki kv ve gorumceye cok benzemiyor mu yaa:KK48:
Bir de uyunacak zaman degil diyormuş köh(kaynana ozel harekat) allahim gece gece sinir oldum valla insallah gercek değilsindir ve ondan banlanmissindir

Mesela eski eşi ilgili bir fotoğraf gibi

Abiniz o iki kişinin vaktinde karı koca ilişkisi yaşadığını biliyor farkındasınız değil mi?

Yani dolap arasında çekmecede bulduğunuz eski fotoların bir hükmü yok. Bu arada yeni falan diye yutturmaya çalışmayın o hiçbir şeyden haberi olmadığına cidden inandığınız gelin sizleri temiz gömlek gibi katlayıp dolaba kaldırır, abinize gerek bile kalmaz.

Vallahi biz buradan ne yazarsak yazalım siz seçimizi yapmışsınız. Ailem dediği kişilerin oturup eşinin namusuna iftira attığını gören abiniz bir daha suratınıza bakmayacak, bakmasın da zaten.

Herkes tercihleriyle yaşar. 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X