- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Hahahahah süpersin gece gece kahkaha attım
bak ütülerken yanan gömlek de KudrAlobar cığımın aklına geldi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahah süpersin gece gece kahkaha attım
eşim eski sevgilimin fotoğraflarıyla dolu bellek buldu evde 10 saniye bile tartışmadık unutmuşum farkedince sildikFotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Hm pekieşim eski sevgilimin fotoğraflarıyla dolu bellek buldu evde 10 saniye bile tartışmadık unutmuşum farkedince sildik
Ay abin bilmiyor muydu eskiden bir eşi olduğunu. Tüh vah adam şok olacak şimdi foroğraf görünceee
Başkasının ütüsünü kullanıyorsa o daha kötüÜtü yaparken gömleği de yakmış olabilir, ütü önemli
Ay dur buna önce bi iyice güleyim sonra cevap yazacamFotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Ya niye banlandı niye. Daha fotoğraf konuşacaktıkaha banlanmış
Neden banlandı ki acaba ? Ne güzel burada abiyi yengeden ayırmak için fikir bulmaya çalışıyordu. Umarım Mune fake olduğunu açıklar. Yoksa cidden bu anne kızın yapacaklarından korkmaya başladım. Fotoğraf koyacakmış bak sen yAaha banlanmış
Mümkün değil benceAyyy 81 sayfa olmuş hepsini nasıl okuyacağım yaf çokta merak ettim ilk ve son sayfayı okudum biri özet geçerse çok sevinirim
Ya niye banlandı niye. Daha fotoğraf konuşacaktık
Ay kahkahama çocuklarım uyanacak senin yüzündenFotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Peş peşe komik ifadesine bastım istemsizAy dur buna önce bi iyice güleyim sonra cevap yazacam
Mümkün değil bence
Mesela eski eşi ilgili bir fotoğraf gibi