- 17 Aralık 2016
- 1.454
- 4.687
Sence abi tatildeyken bunları engellemiş midir? Aramalarını sessize almış mıdır?hepimizi sırayla görmezden geliyordur muhtemelen
böyle böyle kendi kendine yazıp duracak haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence abi tatildeyken bunları engellemiş midir? Aramalarını sessize almış mıdır?hepimizi sırayla görmezden geliyordur muhtemelen
böyle böyle kendi kendine yazıp duracak haha
Şey dermişim önemli olan boyu değil buharı
Buharı tatmin ettiyse sıkıntı yok
Sence abi tatildeyken bunları engellemiş midir? Aramalarını sessize almış mıdır?
Anladım ben onufişiyle ilgili espri yapardım ama banlanmak istemiyorum
dgklşdkfgşd
ay allah razi olsun ellerine saglik bence kendi akrabalari konuyu kesfetti cekirdek citleyip okuyorlar su anEl emeği göz nuru, kolay gelsin
Abinin kendilerine verdiği anahtarı çoğaltmışlar. İçeriye gizlice yengeye iftira atabileceğimiz birşeyler koysak abi anlar mı diye soruldu, toplu linç sıcak sıcak servis edildi.
Mesela ?İftira atmak olmaz. Ama gerçek olan bir şey karşısına çıkabilir
O değil de yenge ikinci kocayı -hem de abi gibi dört dörtlük- bile buldu, parmağında oynatıyor sen hala annenin dizinin dibinde. Ne olacak senin bu halin?İftira atmak olmaz. Ama gerçek olan bir şey karşısına çıkabilir
Meselası falan yok, senaryo yazıyor. Yenge bunların yüzüne bakmıyor ki abinin bilmediği ne bilebilirler?Mesela ?
Mesela eski eşi ilgili bir fotoğraf gibiMesela ?
Ütü yaparken gömleği de yakmış olabilir, ütü önemligerçek dediği olsa olsa yengenin yanlışlıkla altı yandığı için attığı tenceredir ya
Ayy nasıl içim rahatladı bizde eşim ve cocuklarım farklı şehirlerde yaşıyoruz yanımızda yakınımızda hiç kimse yok candan öte 2 komşum var cok şükür yetiyorlardaNeyse ki 18 saat uzaktalar sorun yok
Ay abin bilmiyor muydu eskiden bir eşi olduğunu. Tüh vah adam şok olacak şimdi foroğraf görünceeeMesela eski eşi ilgili bir fotoğraf gibi
2. Kocası hiç evlenmemiş evi arabası olan ve gerekirse onunla evlenmek için ailesini silebilecek bi adamdı demi.. parti kur oy verelim yengeeeO değil de yenge ikinci kocayı -hem de abi gibi dört dörtlük- bile buldu, parmağında oynatıyor sen hala annenin dizinin dibinde. Ne olacak senin bu halin?
Fotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünürAy abin bilmiyor muydu eskiden bir eşi olduğunu. Tüh vah adam şok olacak şimdi foroğraf görünceee
Hahahahah süpersin gece gece kahkaha attımgerçek dediği olsa olsa yengenin yanlışlıkla altı yandığı için attığı tenceredir ya
Ütü yaparken gömleği de yakmış olabilir, ütü önemli