Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Abinizin ayıbı sizin ayibinizin yanında okyanusta bir damla misali. Ki bence ayıp da değil, başka türlü analı kızlı sizle baş edemeyeceğini anlayınca akıllıca davranmış.

Evet ben de abi aldatılıyormuş gibi gösterecekleri bir şeyler koyarlarsa diye düşündüm. Giyilmiş boxer olur, boş prezervatif paketi vs. Beklenmeyecek bir şey değil bu aileden bence. Hiçbir şekilde o anahtarın iyi niyetle çoğaltıldığına inanmıyorum ben.
Bunlar akıllarına gelmiştir. Şimdiye kadar yapmadıysalar adamın aklından ve gazabından korktuklarından diye düşünüyorum. Adam düşünür '' Karım aldatsa gözüme sokar gibi evde mi yapar? '' diye. 30 küsur yıllık anasını tanıyorsa böyle işler peşine düştüğü de aklına gelir yani, e bi zahmet gelsin zaten.

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
kızzz karıkocanın yanına ne işinizz varr bırakın gitsin başbaşa yaşasınlarr sizde bi o kaldınız onla gidiyosunuzzz
seninde olsa kaynanann dese annengibi biz sıkıldık gelellim diye naparsınn :KK70:

2 de uyudum 4 de yola çıktık. Uyumanın zamanı değilmiş.
Hayır anne ben gelmiyorum sen git mi dicektim
Evet?
Anne gece desen gece degıl sabah desen sabah degıl saatin körü yolda ne işimiz var yeni geldik hem sen fenalastın ayıldın bayıldın dinlen 1 gun tatil yapalım bari diyecektiniz
Yasınız 27 degıl bence 14 falan 🤦‍♀️

Hıc normal degılsıniz

65 sayfa yazılmış , benden önce 18471937 kez söylenmistir ama bunu yazmam gerek.

Sizin ne isiniz var kardesim kari kocanin bas başa çıkacağı tatilde?

Gelin hanım mesaji vermis annen de almistir umarim.

Lutfen sizi samimi bir şekilde biri bir yere davet etmiyorsa biz de gelelim demeyin.

Her seyden once o pozisyona düşmek insanin kendine saygisizlik.
Saygı nedir bilseler, Abant diye duyunca gidip kurulmazlar 😂
Ay gülüyorum ama Allahım esirge ruh sağlığımız için böylesinden

Valla bana aynı hareket yapılsa kocama bırakmaz agzıma gleenı sayardım saydım daa ... herkes haddını bılcek oglundan ayrılmak ıstemıyorsa evlendırmeseydıııı .. karı kocanın yanında ne işiniz varr.. bıde ne dıyım abıme dıyor ; bende abıne degıl annene de ki evlendı rahat bırakkk .. nedır bu gelin kıskanclıgı sızdeeee .. sınır oluyorum boyle kaynana gorumceye .. bendede vardı .. hadlerı bıldırıldııııı sımdı kuzular

Saygı nedir bilseler, Abant diye duyunca gidip kurulmazlar 😂
Ay gülüyorum ama Allahım esirge ruh sağlığımız için böylesinden
Birde ne zararımız var ki gece odalarında uyuyacaklar diyordu
Bak oyle bıle degılmıs o bile berbat da... demek ki gece bile rahat edemeyeceklermıs 2 saat rahat bırakmadılar kendilerini bile, kendıne bunu yapan geline neler yapmaz gelip geri donmusler işimiz var diye 🤦‍♀️

Bunlar akıllarına gelmiştir. Şimdiye kadar yapmadıysalar adamın aklından ve gazabından korktuklarından diye düşünüyorum. Adam düşünür '' Karım aldatsa gözüme sokar gibi evde mi yapar? '' diye. 30 küsur yıllık anasını tanıyorsa böyle işler peşine düştüğü de aklına gelir yani, e bi zahmet gelsin zaten.
Yani, düşünmüşlerdir mutlaka. İstesem annem rahatsızlandı der o tatili zehir ederim diyen insan mutlaka düşünür bunları. Akıllarına sokmak gibi olmasın diye çok örneklendirmek istemedim en basiti bu dediklerim :KK70:

Yani, düşünmüşlerdir mutlaka. İstesem annem rahatsızlandı der o tatili zehir ederim diyen insan mutlaka düşünür bunları. Akıllarına sokmak gibi olmasın diye çok örneklendirmek istemedim en basiti bu dediklerim :KK70:
Keşke cesaret edip yapsalar da parası ile birlikte tümden gitse adam hayatlarından. Değil tatil, karınlarını zor doyururlar.

Çok orneklendirmek istemedim derken daha fena ne olabilir ki :KK64:ben mi çok safim.. hiç aklıma bunlar gelmezdi.

Evet ben de abi aldatılıyormuş gibi gösterecekleri bir şeyler koyarlarsa diye düşündüm. Giyilmiş boxer olur, boş prezervatif paketi vs. Beklenmeyecek bir şey değil bu aileden bence. Hiçbir şekilde o anahtarın iyi niyetle çoğaltıldığına inanmıyorum ben.
Bunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın

Bunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
Lutfedip yapmıyorsunuz değil, cesaret edemiyorsunuz. Abin akıllı, o numaralarınızı da alır kapının önüne koyar sizi çünkü.

Yapamazsınız. Yaparsanız abin sizinle görüşmeyi de para musluğunu da keser, yazlığı da satar ööyle kalırsınız ortada. Annenizle ikinizin aklınızın toplamı abinizin aklının çeyreği etmez. Hiç girmeyin o topa.

Yapamazsınız. Yaparsanız abin sizinle görüşmeyi de para musluğunu da keser, yazlığı da satar ööyle kalırsınız ortada. Annenizle ikinizin aklınızın toplamı abinizin aklının çeyreği etmez. Hiç girmeyin o topa.
Abim nasıl bizim yaptığımızı öğrenebilir peki?
Yapacağımizdan değil merak edip soruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X