Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke fake olsa ama değil hahaha

Bemce bu konuları 2 ayda bir yönetim bile açabilir
Bedava terapi gibi oldu
Kk olarak deşarj olduk
Hepimiz pamuk gibiyiz şu anda
Bu bir proje olarak değerlendirilmeli

Abinizi bu duruma düşürmeniz ayıp.kırılmayın diye gelmeyin de diyememiş karısıyla başbaşa olmak istiyor belli ki. Ayrıca sizin ne işiniz var ki onlarla tatilde ana kız gidin işte. Yarın senin kaynan da senle tatile gelmek istese hoşuna gider miydi?

Munecim, onu başka bır koz olarak kullanacaklar ana kız sende yani. Terbiyesizlik diz boyu. Baskasının ev anahtarını cogalttırmayı bırak verseler de ıstemeyız mesulıyet almak denmesı gerekır. Normal ınsanlar boyle der. Ayy Allah esirgesin böylelerinden. O gelinin yerinde olsam ıkısının de kafalarını tokustura tokustura kırardım, net

evet o konudada babadan sanki evdeki süs eşyası gibi bahsedilmişti. belki adam da baş edemediği için saldı artık. bilemeyiz.
eğer gelin/damatta gerçekten toplumsal ayıp kabul edilecek (hırsızlık, madde bağımlılığı gibi) şeyler yoksa sırf keyfi için istemem diyen ana babanın verdiği emeğe de ebeveynliklerine de inanmıyorum ve samimi bulmuyorum ben.
bir insan yavrusunun mutluluğunu ister her şeyden önce.

Vermez, asla vermez. İşte o zaman annesinin davranışlarının normal olmadığını belki anlar konu sahibi. O da ancak annesinden kendini kurtarabilirse mümkün.

sanmıyorum. bu yaşa gelmiş üstelik eğitim almış biri. hala ufku genişlemediyse sanmam ki bu saatten anlasın.

sanmıyorum. bu yaşa gelmiş üstelik eğitim almış biri. hala ufku genişlemediyse sanmam ki bu saatten anlasın.
Patolojik vaka resmen. Ne toylukla ne de görmemişlikle açıklayabiliyorum şahsen, belli yaşa gelmiş kadın, hala anam aşağı anam yukarı. Anam dedi anam yaptı anam istedi. Bi ana bunlarda var, bizimkiler patates çuvalı sanırsın.

Bemce bu konuları 2 ayda bir yönetim bile açabilir
Bedava terapi gibi oldu
Kk olarak deşarj olduk
Hepimiz pamuk gibiyiz şu anda
Bu bir proje olarak değerlendirilmeli

kk da herkesin - konu sahibi dışında - hem fikir olduğu nadir konulardan :)
böyle bir birleşme her zaman nasip olmaz hehe

Sizin yaptığınız ayıp değil annenizinki değil onalrınki mi ayıp afedersiniz ama çok tuhafsiniz karı koca başbaşa tatil ayarlamışlar içine abanmissiniz ne yapsınlardı uygun dille anlamamissiniz sanirim ama anneniz haksız haliyle siz de

keşke gelin okuyor olsa bu yazanları yaa

Vermez, asla vermez. İşte o zaman annesinin davranışlarının normal olmadığını belki anlar konu sahibi. O da ancak annesinden kendini kurtarabilirse mümkün.
Seeen geldin mi? Ayağının tozuyla geldiğin gibi gidicen hissediyorum hoşgeldin, yokluğun belli oluyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…