Pfff böyle görümcem ve kaynanam olacak ben kocama çaktırmadan hallederdim zatenGene insaflısın
Keşke fake olsa ama değil hahahaBana konu fake geldi. Burda hepimizin sinirini oynatmak için açılıyor sürekli konuları. Yoksa bir insan bu kadar süzme fesat olamaz sanırım. Sanki kendisi ve ailesine sinir olup saydirmamizi ister nitelikte mesajları. Daha önce de böyle konular açan üye vardı sonra fake olduğu çıkmıştı ortaya
Bana konu fake geldi. Burda hepimizin sinirini oynatmak için açılıyor sürekli konuları. Yoksa bir insan bu kadar süzme fesat olamaz sanırım. Sanki kendisi ve ailesine sinir olup saydirmamizi ister nitelikte mesajları. Daha önce de böyle konular açan üye vardı sonra fake olduğu çıkmıştı ortaya
Yapar yapar benim şüphem kalmadı, tebeşir de yok ki artık suya katıp ateş çıkarsınonu da yaparsınız ..
Munecim, onu başka bır koz olarak kullanacaklar ana kız sende yani. Terbiyesizlik diz boyu. Baskasının ev anahtarını cogalttırmayı bırak verseler de ıstemeyız mesulıyet almak denmesı gerekır. Normal ınsanlar boyle der. Ayy Allah esirgesin böylelerinden. O gelinin yerinde olsam ıkısının de kafalarını tokustura tokustura kırardım, netAbinize kızıyorsunuz ama annenizin yaptığı doğru mu? Neden abinize anahtarı söylemiyorsunuz? Ben olsam abime söylerdim, annem dahi olsa kimse kimsenin gizlice evinin anahtarını yaptıramaz, anneniz sizden dahi gizli abinizin evine girse yengenize iftira atmak için evde bir şeyler bıraksa bunun vebali kimin boynuna?
İşte aradığım gelinPfff böyle görümcem ve kaynanam olacak ben kocama çaktırmadan hallederdim zateno blöflerini de kanıtlar yedirirdim, oğullarını görmek için rüyaya yatarlardı
İlahlaştırmak değil de, bu oğlanı ben doğurdum, ben büyüttüm elin kızı paralarını yiyecek düşüncesinden oluyor bunlar, anne evde herkesin her şeyin hükümdarı olmuş, bakınız babadan hiç bahsedilmiyor, aklımda yanlış kalmadıysa abi evleneceğinde baba parayı oğlanla mı kazandınız deyip tepki göstermiş ama ağırlığı yok, sözünün geçerliği yok, ya pasif ya da kendi haline bırakmış artık.
Vermez, asla vermez. İşte o zaman annesinin davranışlarının normal olmadığını belki anlar konu sahibi. O da ancak annesinden kendini kurtarabilirse mümkün.
Hak edene haka dansı diyelim, ortada bulusalımİşte aradığım gelin
Patolojik vaka resmen. Ne toylukla ne de görmemişlikle açıklayabiliyorum şahsen, belli yaşa gelmiş kadın, hala anam aşağı anam yukarı. Anam dedi anam yaptı anam istedi. Bi ana bunlarda var, bizimkiler patates çuvalı sanırsın.sanmıyorum. bu yaşa gelmiş üstelik eğitim almış biri. hala ufku genişlemediyse sanmam ki bu saatten anlasın.
Bemce bu konuları 2 ayda bir yönetim bile açabilir
Bedava terapi gibi oldu
Kk olarak deşarj olduk
Hepimiz pamuk gibiyiz şu anda
Bu bir proje olarak değerlendirilmeli
Sizin yaptığınız ayıp değil annenizinki değil onalrınki mi ayıp afedersiniz ama çok tuhafsiniz karı koca başbaşa tatil ayarlamışlar içine abanmissiniz ne yapsınlardı uygun dille anlamamissiniz sanirim ama anneniz haksız haliyle siz deHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Patolojik vaka resmen. Ne toylukla ne de görmemişlikle açıklayabiliyorum şahsen, belli yaşa gelmiş kadın, hala anam aşağı anam yukarı. Anam dedi anam yaptı anam istedi. Bi ana bunlarda var, bizimkiler patates çuvalı sanırsın.
Kesin götürürUzulme sen evlenince anneni goturursun abinide cagirirsin hatta
Seeen geldin mi? Ayağının tozuyla geldiğin gibi gidicen hissediyorumVermez, asla vermez. İşte o zaman annesinin davranışlarının normal olmadığını belki anlar konu sahibi. O da ancak annesinden kendini kurtarabilirse mümkün.