Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm gelinler kayınvalidelerinin kale kapısına koçbaşıyla dayanmış gibi konuya doldu, korkarım bu gidişle mancınıkla alev toplarıyla top atışı da olacak 🤣
Surlara çıkınca kızgın yağ da dökersiniz siz 🤣

Sakin olun kayınvalideleriniz evde sessizce yemek yapıyor, derin nefes alın rica ediyorum:)

Tüm gelinler kayınvalidelerinin kale kapısına koçbaşıyla dayanmış gibi konuya doldu, korkarım bu gidişle mancınıkla alev toplarıyla top atışı da olacak 🤣
Surlara çıkınca kızgın yağ da dökersiniz siz 🤣

Sakin olun kayınvalideleriniz evde sessizce yemek yapıyor, derin nefes alın rica ediyorum:)
Benim KV evde yapmıyor iş yerinde yapıyor çünkü aşçı :KK70:

Burada bu kadar gaza gelmişken kayınvalidesinden dert yanan birkaç üyenin kayınvalide evine eş zamanlı taarruz yapsanıza sevaptır🤣 Yemin ediyorum kayınvalideler kalabalığı görünce kaçar🤣
:KK70:

SlightDirectAstrangiacoral-max-1mb.gif

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Valla değil ne işiniz var sizin arkadaş adam karısıyla kafa dinlemeye gitmek istiyor oturun oturduğunuz yerde çok ayıp yaptığınız gelinden bileceğinize siz kendi kardeşinize bi bakın belki o istemiyor karısıyla romantik bir ortamda olmak istiyor belki bide kaynana görümce gideceksiniz kız kndi ailesini götürür sizi götğrmez ona amenna ama baş başa gitmişler. Yerinizi bilin mesafenizi koruyun onlarda iki kişi olsalar bile bir aile.

“Umarım senin gibi bir görümcen olur” diyenlere “beddua etmeyin” diye çemkiren vardı burada dimi bir de 😂😂. Beddua olacak kadar kötü bir görümceysen davranışlarını değiştir? Ama yok, olur mu hiç :KK70:
yemin ederim az önce bu geldi aklıma
biz böyle iyi temennilerde bulunuyoruz ya :KK70:
acaba cevaben ne diyecek, beddua etmesenize derse çok gülerim diye geçirdim aklımdan :KK70:

Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Size o kadar sinirlendim ki hiçbirşey haketmiyorsunuz. 1 aylık evliyim edirneye gideceğimizi duyan görümcem bizde gelelim abi dur plan yapma demişti. 1 aylık evliyim lan 1 aylık. Kavga ettim eşimle neden söylüyorsun ya bu ne gitmek istemiyorum dedim. O gün bugündür devam eder görümcem aynı sizin gibi. Eşimle tek kavgamızdır aileler burdaki her konumda siz ve sizin anneniz gibi olan eşimin ailesi yüzünden. Size o kadar nefret dolu şeyler söylemek istiyorum ki. Kaynanam ve görümcemle nasıl tatil yapayım ya iyi misiniz ? Sabah 10 da uyanmak isticem görümcem 8 de kalkacak. Sahile 5 de gitmek isticem görümcem 3 de gidelim dicek. Kocacım gel resim çekilelim diyemicem koluna giremicem öpemicem şirinlik yapamicam. Siz iyi misiniz ya ? Odalarında yalnız kalırlarmış. Onca parayı odada yalnız kalmak için vericekler zaten. Benim de yengem için arada annem değiştirdi oğlumu diyor anne yok öyle bişey ayrı ev onlar takılma diyorum. Siz KÖTÜSÜNÜZ.

Vikingler 😍Valla bana uyar bazen kendimi viking gibi hissediyorum, duruma göre de uzaylı😂
Çenem kılıcım, bakışlarım kalkanım gibi 🤣
Ya şaka bir yana da valla burada eş ailesinden çeken çok kadın var, gidip hesap sorsak ne yaparlardı acaba🤷‍♀️
Herkes duracağı yeri bilse hiç böyle dertler olmayacak aslında.

Boyle ruh hastasi kv ile gorumce bende de var..Kizi evlenene kadar "gelin kimdir nedir orasi oglumun evi istedigimi yaparim kalirim karisirim "diyen kv gorumce terorist grubu ..is kendi kizi evlenmeye gelince "kv neden gelinin evine gidecek otursun oturdugu yerde"diyen canli turune donusmustu..Allah bu gorumceye boyle ruh hastalari nasip etsin
Hatalarını anlayıp seni rahat bıraktılarmı. Yoksa anlayısli hali sadece kendi kızına kadarmı

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Sizi çağıran oldu mu ki?

Vikingler 😍Valla bana uyar bazen kendimi viking gibi hissediyorum, duruma göre de uzaylı😂
Çenem kılıcım, bakışlarım kalkanım gibi 🤣
Ya şaka bir yana da valla burada eş ailesinden çeken çok kadın var, gidip hesap sorsak ne yaparlardı acaba🤷‍♀️
Herkes duracağı yeri bilse hiç böyle dertler olmayacak aslında.
Abla bak bugün işe yeni bir kız başladı. 20li yaşlarda. Biraz konuştum o kadar üzüldüm ki. Annesini zorla evlendirmişler 13 yaşında. Kadının 2 çocuğu olmuş ama o sürede hala kv ve eş kişisinden sürekli şiddet görmüş. İntihar etmiş. en son kız yalın ayak bir kızını alarak otogara kadar gitmiş orda eşi yakalamış ve çocuğu almış elinden. Çocuğun adını değiştirmiş anne bulamamış yıllarca. Şimdi kv dahil hepsi kadından helallik istiyormuş. Bu KV neresi sevilsin. çocuk gelin almış yetmemiş eziyet etmiş yetmemiş çocukları elinden alınmış. Bir de kadın kadına bunu yapıyor.

Herkese Merhaba,

Hahahah çok iyi ya

Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Annen hangi amaçla gelinin evinin anahtarını çoğalttı? Peki siz neden buna sustunuz !, bence iyi niyetli değildi anneniz, bunu sizde biliyorsunuz , ama sizde iyi niyetli değilsiniz, gelininiz olsam sizi evimin yanından bile geçirmem, herşey beklenir evin anahtarını gizlice yaptıran insanlardan...

Abla bak bugün işe yeni bir kız başladı. 20li yaşlarda. Biraz konuştum o kadar üzüldüm ki. Annesini zorla evlendirmişler 13 yaşında. Kadının 2 çocuğu olmuş ama o sürede hala kv ve eş kişisinden sürekli şiddet görmüş. İntihar etmiş. en son kız yalın ayak bir kızını alarak otogara kadar gitmiş orda eşi yakalamış ve çocuğu almış elinden. Çocuğun adını değiştirmiş anne bulamamış yıllarca. Şimdi kv dahil hepsi kadından helallik istiyormuş. Bu KV neresi sevilsin. çocuk gelin almış yetmemiş eziyet etmiş yetmemiş çocukları elinden alınmış. Bir de kadın kadına bunu yapıyor.
:KK43: sevilmez tabii. Zaten ne oluyorsa kadının kadına yaptığından oluyor Calcifer, o erkeği doğurup yetiştiren de kadın, ki kayınvalide de şiddet uyguluyormuş yazık.
Konuyla alakası yok ama kadının kadına yaptığının örneği geçenlerde bir adam bir kadına çok kötü bir söz söyledi, hakaret edilen kadının tek suçu adamı yasak olan bir konuda ikaz etmesi, dayanamadım adama 2 çift laf söyledim hemen adamın karısı atladı kocasını savunuyor ki ben olsam savunmak yerine utanırdım öyle ağır bir hakaret karşısında, karısı yetmedi adamın annesi de bana laf yetiştiriyor ben de durmadım saydırdım, sen ne karışıyorsun diyorlar neden karışmayayım 7-8 kişi ki 6 tanesi kadın olan bir grup tek başına olan bir kadına hakaret ediyor o hakareti de destekliyorlar, ben de bir kadınsam hemcinsime laf ettirmem dedim, söylene söylene gittiler, gerçekten bazı hemcinslerimden utanıyorum, onlarla aynı ortamda olmak dahi rahatsız ediyor beni, çenemi tutamıyorum, koskoca yaşlı başlı kadının başka bir kadına edilen hakareti savunmasına deliriyorum, adamlara bu yüzü bu küstahlığı, bu hakaret etme rahatlığını anneleri ablaları eşleri veriyor, kadınların kafası değişmedikçe hiçbir şey değişmeyecek.

Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
E adam haklı evine neden sürekli gidiyorsunuz , siz iflah olmazsınız..

Genel olarak yazayım :) bazı aileler çok şanslı, saygılı gelin ve damatları oluyor ve buna şükretmek yerine sürekli dert yanıyorlar, düşecekler benim gibi lafa laf karşılık veren birine gelin ne demekmiş görürlerdi.
Ben çok üzülüyorum sessiz kendi halinde olan insanların böyle ailelerin oğulları kızlarıyla evlenmelerine
Bu tür ailelere kendi ailesinden ayrı nefes alamayan damatlar, eli belinde tüm sülaleyi birbirine katan çaçaron gelinler lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X