Abim ve evlilik dışı ilişkisi

İşten çıkarmak çözüm değil ki. Niyet aynı olduktan sonra dışarıda da daha rahat buluşma ortamı oluşabilir
Aynen ayrıldıktan sonra ya da araları sogudugunda ancak çıkarsınlar çünkü yasaklar engeller aşkı besler bırakın birbirlerini tanısınlar

hayırlısı, belki sizin için böylesi daha iyi olur ( yani islerin size devredilmesi)

Şimdi burda kadın da erkek de suçlu fakat erkek vicdani olarak kadının ailesine karşı suçlu en fazla. Yani ağırlık evli kadında. Kendi ailesini düşünmeyen kadın. Bir de kadın onurlu olmalı. Bu işin içinde para da var. Kendini paraya uşak etmiş kadın kimse kusura bakmasın. Çıplak resimlerini kimse kapıcılara atmıyor.

Kadın olarak birbirimizi bu konularda savunabiliriz.
Ama her zaman değil.
Benim abimnsütten çıkma ak kaşık küçük prens değil.
Benim abimde de hata var.
Ama kadının teki işe girişinin 5.günü gece 12de patronunu ayağına çağırıyorsa ben o kadında art niyet ararım.
Erkekler bu konuda sığ düşünüyor,demekki aranıyor hakkını vereyim diye düşünüyorlar.
Abimde ötle düşünmüştür eminim.
@turuncupijama önerilerin için teşekkür ederim.
Ama kadın acaba gerçek adres mi beyan etti işe girerken ya da yanlış mı verdi bunu bilemiyoruz.
O yüzden gidipte eli boş dönmemek adına annem akşam abimi evimize çağırdı "yemekteyim,geleceğim." dedi abim.
Annem önünü almak için önce sakin ve mantıklı konuşmayı düşünüyor.
Çünkü abim inat birisi,biz bir inat yapsak kendisi 10 inat yapacak ve ipler gerilecek.
Annemde dediğin gibi yapmayı düşünüyor,dilden anlamıyorsa kötü dille parasını pulunu almaya çalışacaklar.umarım başarılı olurlar. Eşimde sen bu olaylara hiç karışma diyorlar,düğün öncesi rezillik çıkmasını istemiyoruz çünkü.

Duygularınızı belirtin en cok o işe yarıyor buna da sen aracılık et annen ilk konuşsun sonra abine annenin cok üzüldüğünü tansiyonunun yükseldiğini senin çok etkilendiğini söyle yani hemen işi elinden alacağız deseniz yemez çünkü yapmazsınız dıygu sömürüsü değil bu zaten gercekten cok üzülecek herkes bilsin salak ya bu erkekler ne düzgün kızlar var böylelerinin peşinden gidiyorlar

şu erkekler hangi yaşta olursa olsun evli bayanlarla ayrı fantazileri oluyor çok afedersiniz.. abinize çok cazip gelmiş olmalı ki evli çocuklu kadınla gayri meşru ilişkiler içinde kadın zaten kurnaz neyi nasıl elde edeceğini iyi biliyor benim başıma gelse iki tarafında eşit cezalandırılması için atağa geçerim elinizde delillerle kadının kocasına ve ardından babanıza söyleyin bi şekilde çünkü sizde susarsanız bu ilişki dallanıp budaklanacak üstelik abiniz yuva kuracak sözde vallahi yazık eğer susarsanız mağdur olan kişiler dahada zarar görecek ortada hiçbirşeyden haberi olmayan bi nişanlı bi koca ve 2 masum melek var ailenizin selameti için bi adım atın

Ben anlayamadım olayı bu kız 21 yaşında 3 yaşında çocuğu var 17 yaşında mı evlenmiş evli bir kadın nasıl rahat davranabiliyor da tüm işyeri biliyor. Gezdikleri yerlere kadar nasıl biliyorlar? para istediğine siz mi şahit oldunuz. Siz de baya dedektif gibi davranmışsınız mesajlara bakmalar kameraya bakmalar hani evli olmasa tamam da bu rahatlık biraz abartı geldi bana. Ayrıca neden direkt ağabeyinizle konuşmuyorsunuz kocası ne alaka?adam çekse vursa siz mesul olursunuz. Ağabeyinizde ciddi değildir zaten ama madem öyle samimilerdi yanlarına gidip bu ne samimiyet diyebilirdiniz. Ağabeyinizde en başta hata sadece kızda değil ki. Kızla konuşun o zaman

Konunda yer vermemişsin ancak asıl abinin nişanlanacağı kıza söylemelisin abinin ne fındıklar kırdığını ki kızın başı yanmasın.

Konu sahibine ne çok yüklenilmiş. Abim masum yazdığını okumadım ben. Evet abisi hem suçlu hem salak. Ama kadın +1 daha suçlu. Çünkü evli ve çocuklu olan kadın. Ve maalesef erkekler bu kadar sığ genel olarak. İki bacak arası olunca mevzu aldıkları terbiyeyi, eğitimi, ahlakı bir anda unutuyorlar. Konuyu annenize söylemekle en mantıklı olanı yapmışsınız. Bundan sonrasına çok karışmayın. Umarım çabucak vazgeçerlerde iki tarafında daha fazla canı sıkılmaz.

Ya gece 12 de abinizi çağırıyor sonra onunla tatile gidebiliyor bu bayan küçücük çocukları nereye bırakıyor ayrıca bunun kocası ne yapıyor o sırada alla alla ne garip bazı insanlar ne kadar boşvermiş ben tuvalate haber veriyorum giderken

Ahlaksızlık mı yarıştırıyosunuz?canım abim demenize gerek yok abiniz kısa sürede evlenecekmiş zaten kadından ne farkı var allah aşkına

Babanla yada annenle birlikte konuş abinle.Vazgecmezse kızın kocasına söyleriz de.Daha da olmazsa kızı sıkıstırın kocana söyleriz diye.Her yolu deneyin yukarıdan aşağıya.Baban yada annen hasta birileriyse bir başka akrabanı bularak yardım al.En olmadı nişanlısına şöyle o bari kurtulsun bu pislik durumdan.

Bu olayı bence ilk duyması gereken kişi babanız.Bir şekilde sizden değil de başkasından duymuş gibi davranılmalı.Anlaşılan o ki abiniz ile bu kadının öncesinde bir ilişkileri bile olabilir gibi geldi bana(pis günahları boyunlarına)Babanız olayı acilen ele almalı,abinizin kulağını kopartmalı,biraz gözleri korkmalı.Acilen o bayanın oradan uzaklaştırılması gerek.Kolay gelsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…