Abim ve evlilik dışı ilişkisi

babanıza söyleyeceksiniz o gelip kızı kovacak abinizi işler bu raddeye geldiği için bir miktar hırpalayacak sonra işler aynen devam edecek

biz 100binden baya yüklü miktarda para çektik hiç haber de vermedik, vermiyoruz en fazla beklediğimiz 1 saat. İstanbuldayız bu arada. Ondan demekki. Teşekkürler Milana :KK66:
O zaman çok saçma diyip insanları bilginizle ezmeye çalışmayacaksınız hanımefendi :)
Herşeyin en doğrusunu siz bilemezsiniz herkesin fikrine de saçma diyemezsiniz. :)

İşte ben de onu diyorum zaten yetki verirse çekebilir ama kim kızına vermediği yetkiyi muhasebeciye verir buna anlam veremiyorum açıkcası.
Nerdeyse Tum sirketler yapar bunu :)
Zaten cok buyuk kurumsal sirketlerde imza yetkilisi gitmez bankaya muhasebecilerini yada sirf bu is icin calistirdiklari personeli gonderirler talimatla

İşte ben de onu diyorum zaten yetki verirse çekebilir ama kim kızına vermediği yetkiyi muhasebeciye verir buna anlam veremiyorum açıkcası.
Siz anlayamıyorsunuz sanırım? :) babam abinden al dedi,o çeksin dedi. Bana yetki verip vermemekle alakası yok bu işin.
Abim muhasebeciye söyledi o da gitti aldı,normalde de onun hallettiği işler bunlar. Benimde hesabım var fakat ben şirket hesaplarıyla ilgilenmiyorum. Evet şirket içerisinde bir çok şeye yetkim var fakat ben abimle babamın yolundan devam edip işletmecilik muhasebecilik okumadım,yönetici koltuğuna da istesem oturabilirim ama oturmadım.
Ben modacıyım,onların işleri ve para ilişkileri beni ilgilendirmiyor.

Büyükşehirlerde sorun olmuyor geldiği gibi ayarladığımız da oluyordu yada hemen yan bankadan vs nakit alışverişi yapılabiliyor

babanıza söyleyeceksiniz o gelip kızı kovacak abinizi işler bu raddeye geldiği için bir miktar hırpalayacak sonra işler aynen devam edecek
İş yürümesinde sorun yok. Sadece abimin lakayıtlığı sorun oluyor işyerinde. Ve tabi bu olay. Önce anneme bilgilendirdim bir güzel izlettim,o da babamı arayacak ve abim 4 günlük seyahatine gidemeyecek

Bizim de şirketimiz var ve para çekeceğimiz zaman hiçbir bankaya haber vermiyoruz. Gidip çekmiyoruz zaten internet bankacılığından hallediyoruz. Çektiğimiz zaman önceden de haber vermiyoruz çok saçma :)
Ayrıca geçen eşim gitti bankaya sırf bir imza vermedi zamanında diye para çekemedi mesela sonra banka müdürü tanıdık olduğu için çekebildi. Kaldı ki muhasebeci onun yerine onun hesabından para çekecek? Bu mümkün değil!
Ha yetki imzası verilmişse orası ayrı ama onu da bu zamanda kim verir bilemem.
Bankanin nakit para ayarlamasi icin haber veriyoruz biz de. O miktar bazen olmuyo garantiye aliyoruz yani.

Büyükşehirlerde sorun olmuyor geldiği gibi ayarladığımız da oluyordu yada hemen yan bankadan vs nakit alışverişi yapılabiliyor
Benim istediğim 100bindi,belki abimin paraya ihtiyacı vardı dhaa fazla çektirdi bunu bilemem.
Benim bildiğim muhasebecininde dediği gibi 1-2 gün öncesinden haber verildiği.
Ve abim hiçbir zaman şirket parasını çekmeye kendisi gitmedi,hepimizde bu yetkiler vardır illaki. Ama bunun için muhasebecimiz var,bölge müdürlerimiz var,para girdi çıktısını onlar hallediyor ve janet hanımın dediği gibi de küçük bir firma değiliz. Babam inşaat sektöründe de tanınmış birisi abimde genç iş adamları derneğine üye yani.

İş yürümesinde sorun yok. Sadece abimin lakayıtlığı sorun oluyor işyerinde. Ve tabi bu olay. Önce anneme bilgilendirdim bir güzel izlettim,o da babamı arayacak ve abim 4 günlük seyahatine gidemeyecek

iş yürümesinde sıkıntı var demedim, işler aynen devam edecekten kastım, o kız gidecek yerine abiniz başka bir metres bulacak ama bu sefer daha dikkatli olacak yakalanmamak için. Siz direk abinizle muhattap olmayın zaten ya anneniz ya babanız işe el koysun olayın sizden çıktığı bilinmesin.

iş yürümesinde sıkıntı var demedim, işler aynen devam edecekten kastım, o kız gidecek yerine abiniz başka bir metres bulacak ama bu sefer daha dikkatli olacak yakalanmamak için. Siz direk abinizle muhattap olmayın zaten ya anneniz ya babanız işe el koysun olayın sizden çıktığı bilinmesin.
O manada anlamamıştım ben,evet haklısınız alışmış kudurmuştan beterdir. Belki yeniden bir metres bulacak ama bu işyerinde de bayansız olmuyor olmaz yani. Anneme izlettim babama söyleyecek belki babam abimi buradan kendi yanına alır ama burası ne olacak bilmiyorum işler bana kalmasın da

Kızla da bayağı samimiler yani aynı eve çıkmalar falan,ailesini de kızı da çok seviyoruz ama işte abim herşeyi mahfetti.

Anneme söyledim sadece zaten.

Neyse ki siz vicdanlı davranıyorsunuz. Ama nişanlı kız resmen aldatılıyor. Sizce de gerçekleri bilmek hakkı değil mi?

15-20 günlük çalışan 5 günlük izin nasıl alabiliyo. sen hep kadını kötülemişsin. onu işten kovdurup abini nişanlısıyla hiç bişey olmamış gibi evlendirceksiniz heralde. yazık o kıza inşallah abinin gerçek yüzünü görür

Back