Abim ve EŞİ !!!

aklımın hiç almadığı bir şey bu insan evladını nasıl geride bırakır ve gider anne ve baba ? annen anne olmuş diğer yeğenine annen gerçekten cennetlik, en azından yuvada büyümemiş ailede büyümüş, diğerleri en azından annesi yanında öyle düşün

Anne babaya bak
Aslinda iyi olmus boyle insanlar hep birbirlerini bulsunlar da bari seni beni yakmasinlar
Cocuklara icim yandi.

Nasıl ya, öz anası oğluna Messenger dan kalp çiçek gönderiyor, o kadar mı sadece....

Kendi çocuklarını bırakan bir adamın, karnınızdaki yiğenine sevgi gösterisi yapması inandırıcı geldi mi size?

Yok eksik kalsın zaten bırak inanmayı, düğünüme gelmedi, hastalığımıza gelmedi hiçbir anımda yoktu şimdi evine gitse yine arayip sormaz o ayrı benim üzüntüm abime değil zaten inan bu konuda hissizleştim artık.

Anne babaya bak
Aslinda iyi olmus boyle insanlar hep birbirlerini bulsunlar da bari seni beni yakmasinlar
Cocuklara icim yandi.

İşte sende benim gibisin içimi yakan tek nokta bu inan ağzıma çok laf geliyor her ikisinede derim savaşırım ama bu defa daha kötü olur herşey diye susuyorum.
Çünkü ikiside çirkef pislik..

Abin o kafayla 3. hatta 4. bir evlilik daha yapar, onlardan da çocukları olur onları da geride bırakır. Evlenmekten kaçınılıcak erkek tipi. Hepsini geçtim o ilk geride bıraktığı yavrusunun vebali var, mutlu olamaz.

Ben daha çok o terkedilen ilk çocuğu düşündüm. Yeğenine meyve getiren abi terkedip gittiği çocuğuna ne getirmiş? Abin mutlu olacağını sanıyordu tabi safım..

Büyük Rabbim o çocuğun terkedilmesini ikisinin de burnundan fitil fitil getirmeye başlamış bile.. Onlar ki öz anne babası hayattayken hem öksüz hem yetim bırakmışlar garibi...

2 tane çocuk dünyaya gelmiş, ne anneleri ne babaları istemiş onları. Kıyamam ya... Abiniz allahından bulsun, daha beter olur o.

Valla arkasinda ufacik bebeyi birakip bir kadinla kacarak evlenen ve kendi hayatini kuran bir insanin basina boyle birsey gelmesi normal geldi, abiniz neden boyle yapti o cocuk cok sanskiymis ki anneniz siz varsiniz ama anne baba yerini tutar mi hic

O ardında bıraktığı evladının ahıdır kesin bunlar.
El kadar sebiyi anasız babasiz bırakmışlar
Abimize müstehak olmus.
Zerre uzulmedim.

Umarım 3. Evliliği yapip 2 cocuk daha yapmaz.

abiniz o geride bıraktığı yavrunun ahını çekiyor.
çeksin de.
kim o çocuğu dışladıysa daha beterleri başına gelir umarım!

Abin nasıl oldu canım? Mahkeme ne oldu?
Abim evine geri döndü. Küçük olan çocuk okula gitmemiş öğretmeni aramış dayanamayıp geri döndü. Benim için artık abim de muhterem eşi de umrumda değil. Çocuklar mutlu olsun yeter..
Savcılık kovuşturmaya gerej duymamış mahkeme olmadı. Abime şiddet kısmında da para cezası aldı kadın. Sonra naptılar bilmiyorum sormadım sormayı da düşünmüyorum

Tek uzuldugum kisim annesiz babasiz buyuyen yeğeniniz oldu. Içim acidi yavruya. Anne de baba da yok hem de ikiside hayattayken .

Ama abini atamazsın ki niye onuda siliyosun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…