Abim ve EŞİ !!!

Kimse sormamış ama, çoğunu yıllar sonra görünce ne tepki verdi?
Kaynının eline sağlık, sayesinde çocuk babasını gördü. Yazık ya...

Umursamaz ve olgundu tavrı..
Öyle hoşgeldin baba diyip boyuna sarilmadı tabi..
Yani yokmuş hiç olmamış gibi davranıyor ama birşey sorarken filan baba diye sesleniyor tabi...
Esasen anneme çok düşkün tırnağı düşse annem diye ağlıyor.
Annemde ona aşık tabi

Bu kadar duygusal olmak sağlığa zararlı.
Bırak anası ve abin düşünsün.

Son düzenleme:
Yaninizda kalan cocuklara çok üzüldüm.hem anne hem de baba terketmis..
Diger olayda da şiddetin diğer iki çocuğun yanında yaşandigini düsünmek çok üzücü.

abiniz ne kadar sorumsuz ve rahat.neden surekli cocuk yapiyor ki oh annenizde bakiyormus ki Allah razi olsun iyiki onlar var.abinizi keske eve almasaydilar oh evlen evlen ye dayagi gel cocuk yap ama yokmus gibi davran.daha kendisi buyuyememiski dayak yeyip anasina kosmus.
bende cok acidim o cocuklara.anne olduktan sonra cocuklara okadar hassasim ki.masum ve korunmaya muhtaclar.ne verirsen onu yer ne giydirirsen onu giyerler.aklim almiyor bir baba ve anne nasil cocugunu terkeder ve ozlemez yazik o cocuklara uzuldum.ama gorunen o ki bundan da bosanirsa yine annenize kalacak galiba.alismis abiniz birilerinin sirtina binmeye ama ona dersini verin bence yollayin karisinin yanina gule gule deyin..

Abiniz, kendi öz annesine o...rspu diyen gelinden yaptığı çocukları severken geride bıraktığı çocuğunu neden düşünmemiş bunca zamandır? Ben olsam acımazdım.

Alma mazlumun ahını cikar aheste aheste diye bi laf var bilir misiniz? O yetime babalik etmeyen bi insana inan bana az bile yapmışlar. Keske diger cocuklara degilde annenizin yaninda olan cocuğa uzulseniz.

Son düzenleme:
Hamile halinizle cok uzulmeyin.Onlar yine barisir siz kotu olursunuz.

Abin maşallah döllerini saça saça yaşıyor
çocuğu bırakıp yeni iki tanesini yapmış
Şimdi onları bırakıp başka yapar

Diğer çocuklar annelerinin yanında
Üzüleceksen annesiz babasız büyümüş olan (ne kadar babanne bakıyor olsa da) anasının babasının arayıp sormadığı yavruya üzül...

Alma mazlumun ahını cikar aheste aheste diye bi laf var bilir misiniz? O yetime babalik etmeyen bi insana inan bana az bile yapmışlar. Keske diger cocuklara degilde annenizin yaninda olan cocuğa uzulseniz.

Yanımızda olana neden üzüleyim artık o benim evimin neşesi oldu artık.
Kolay Degil kaç yıldır bizimle artık isteseler tirnaginin parçasını bile onlara veremeyiz o bizim emegimiz canımız.
Sonradan çıkıp analık babalık yaptırmam kimseye yavrumun en ihtiyacı olduğu çaģda sadece annem ve ben yanındaydık.
Şimdi eksik kalsinlar biz zaten memnunuz hayatımızdan.

Allah korusun ya dönsün evine tez zamanda biri 6 biri 2 yaşında daha onların eğer öyle bir şey yaşayıp göreceksem gebersin gitsn yaşamasın bile düşünemiyorum.
Hiçbir çocuk bunu hak etmiyor diyorum evlat hasretiyle yananlar varken neden bunlar anne baba olur ki.

peki sen hiç annesini arayıp yaa agel bir kokla o senin evladın hiç mi özlemedin demedin. bunlar nasıl insanlar Allah akıl fikir versin bir anne evladını görmeye gelmez miii

Yanımızdaki bizim herşeyimiz zaten evin en küçük neşesi...
Inan abime zerre uzulmuyorum ve hala affedebilmiş değilim ama çocuklarını düşününce ağlayıp duruyorum
bir sana ve yazdıklarına bakıyorum bir de geçen gün gelin gelecek diye konu açan görümce aklıma geliyor...

abine uzulmedim ektiğini bicmiş beter olsun.

peki sen hiç annesini arayıp yaa agel bir kokla o senin evladın hiç mi özlemedin demedin. bunlar nasıl insanlar Allah akıl fikir versin bir anne evladını görmeye gelmez miii

Bikaç sene evvel onun yaşadığı ile götürdüm yolda giderkende yigenime anlattım bak anneye gidiyoruz onunla bol bol zaman geçir hatta beraber kalmak isterseniz sarilarak uyuyun vs diye sonra aradım biz geldik diye..
Bana bikaç saat vaktim var bir cafede bekleyin gelir ugrarim dedi..

Oysa ben çocuğunu evine götürür beraber uyurlar diye düşünüp gidene kadar çocuğa bu durumu kabullendirmistim...

Kapattım telefonu öfkeden ölecem ama öyle böyle değil. Sonra yigenim hala boşver gitmeyelim gezip evimize gidelim dedi.
Nedenki ama annen geliyor dedim hayır istemiyorum beraber uyursak bidaha birakmaz beni size ben burda yaşamak istemiyorum dedi kuzum benim..

Bana tabi bi cesaret geldi senmisin bikaç saat ugrarim diyen şeytan görsün yüzünü dedim hic görmeden geri döndük.
Sonra öğrendim ki onunda kocasi izin vermezmiş meğer gizli gizli kaçıp gelecekmiş ama ben bikaç saati ne kendime ne minik kuzuma izah edemezdim o yüzden eksik kalsinlar..

Simdi faceden kalp çiçek gönderiyo işte malum anne..

Tebrik ederim insallah hep devam eder bu mutlulugunuz ancak demek istedigim su ki bi cocuk icin anne ve baba sevgisi cok baska bisey yeri doldurulamaz hele ki ikisi tarafından da terkedilmisse. Sahip çıkın kuzuya bosverin abinizi de diger cocuklari da onlarin anneleri yaninda onlara iyi bakacaktir

Abimde da kafa ne güzel. Çocukları yap yap sonra terk et. 3 çocuk terk etmiş. Sonrada yegenime yarasın. Yürü git deseydiniz keşke. Tebrik ediyoruz onu.

Boyle insanlar ana-baba olmasin ya dilerim Allahtan :/
Anne vr baba olmayi bekleyen, herseyini feda edecek guzelim insanlar varken..
Allah islah etsin hepsini.

malum annenin çocukları vardı dimi kaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…