- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Kimse sormamış ama, çoğunu yıllar sonra görünce ne tepki verdi?
Kaynının eline sağlık, sayesinde çocuk babasını gördü. Yazık ya...
Alma mazlumun ahını cikar aheste aheste diye bi laf var bilir misiniz? O yetime babalik etmeyen bi insana inan bana az bile yapmışlar. Keske diger cocuklara degilde annenizin yaninda olan cocuğa uzulseniz.
Abin maşallah döllerini saça saça yaşıyor
çocuğu bırakıp yeni iki tanesini yapmış
Şimdi onları bırakıp başka yapar
Diğer çocuklar annelerinin yanında
Üzüleceksen annesiz babasız büyümüş olan (ne kadar babanne bakıyor olsa da) anasının babasının arayıp sormadığı yavruya üzül...
Bir süre hiiic aramadı, zaten asla maddi destek olmadı.
Minicikti yavrum..
Sonra dönem dönem aradı okadar..
İşin komik yani abim dönem dönem aradı fakat annesi yıllardır onu bile yapmadı.
Geçen gün faceden eklemiş oğlunu.
Çocuk bana bak annemin yeni resimlerine diye gösteriyor.
Kalp cicek gönderiyor messengerdan okadar işte.
bir sana ve yazdıklarına bakıyorum bir de geçen gün gelin gelecek diye konu açan görümce aklıma geliyor...Yanımızdaki bizim herşeyimiz zaten evin en küçük neşesi...
Inan abime zerre uzulmuyorum ve hala affedebilmiş değilim ama çocuklarını düşününce ağlayıp duruyorum
peki sen hiç annesini arayıp yaa agel bir kokla o senin evladın hiç mi özlemedin demedin. bunlar nasıl insanlar Allah akıl fikir versin bir anne evladını görmeye gelmez miii
Tebrik ederim insallah hep devam eder bu mutlulugunuz ancak demek istedigim su ki bi cocuk icin anne ve baba sevgisi cok baska bisey yeri doldurulamaz hele ki ikisi tarafından da terkedilmisse. Sahip çıkın kuzuya bosverin abinizi de diger cocuklari da onlarin anneleri yaninda onlara iyi bakacaktirYanımızda olana neden üzüleyim artık o benim evimin neşesi oldu artık.
Kolay Degil kaç yıldır bizimle artık isteseler tirnaginin parçasını bile onlara veremeyiz o bizim emegimiz canımız.
Sonradan çıkıp analık babalık yaptırmam kimseye yavrumun en ihtiyacı olduğu çaģda sadece annem ve ben yanındaydık.
Şimdi eksik kalsinlar biz zaten memnunuz hayatımızdan.
Bikaç sene evvel onun yaşadığı ile götürdüm yolda giderkende yigenime anlattım bak anneye gidiyoruz onunla bol bol zaman geçir hatta beraber kalmak isterseniz sarilarak uyuyun vs diye sonra aradım biz geldik diye..
Bana bikaç saat vaktim var bir cafede bekleyin gelir ugrarim dedi..
Oysa ben çocuğunu evine götürür beraber uyurlar diye düşünüp gidene kadar çocuğa bu durumu kabullendirmistim...
Kapattım telefonu öfkeden ölecem ama öyle böyle değil. Sonra yigenim hala boşver gitmeyelim gezip evimize gidelim dedi.
Nedenki ama annen geliyor dedim hayır istemiyorum beraber uyursak bidaha birakmaz beni size ben burda yaşamak istemiyorum dedi kuzum benim..
Bana tabi bi cesaret geldi senmisin bikaç saat ugrarim diyen şeytan görsün yüzünü dedim hic görmeden geri döndük.
Sonra öğrendim ki onunda kocasi izin vermezmiş meğer gizli gizli kaçıp gelecekmiş ama ben bikaç saati ne kendime ne minik kuzuma izah edemezdim o yüzden eksik kalsinlar..
Simdi faceden kalp çiçek gönderiyo işte malum anne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?