Abim ve EŞİ !!!

Gunnes1927

18.01.2018 Bal oğlum iyiki hayatımızdasın ♡
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.212
1.375
53
Konuya nereden başlarım bilemiyorum ağlamaktan gözlerim şişti :-(

Abim daha önce bir evlilik yaptı, anlaşamadılar ve ve 7 yıl önce ayrıldı.
Müşterek çocuklarına annem hem babalık hem annelik yaptı çünkü birsüre sonra ikiside evlendi.
Hakim çocuğu ikisinede vermedi.
Ya çocuk yuvası, ya annemdi seçenek.

Yıllardır başka şehirde yaşıyor abim 2. Eşi ve çocukları geriye bıraktığı yavrusu da anneme anne diyor biz okutup büyütüyoruz. Ve onu hiç affedemedim..
2. Eşi de hiç sevmediğimiz uzaktan bir akrabanın kızı..
Abimle kaçmadan sadece 1 hafta önce evden çıkamıyorum gelip beni çıkar sevgilim bekliyor demişti ve beraber çocuğun yanına gitmiştik düşünün.

1 hafta sonrada duyduk ki abimle kaçmış. Günler aylar yıllar derken 2 çocukta ondan olmuş.
Bize 16 saat uzaklık bir şehire yerleşmişler biz ne çocukları ne kendilerini gördük...

Annem dönem dönem hediye kolileri hazırlar yollardı torunlarına yelekler işler ceplerine para koyar yollardı onlara..

Tam 4 gün önce gece telefon çaldı arayan abim.. ilk defa ağladığını duydum ki babam öldüğünde bile ağlarken görmedim onu. Kaynı içmiş ve dövmüş..
O kızgınlık ve can havliyle yaşadığımız şehre biletini almış ve geldi..

Ertesi sabah eşi annemi aramış, annemde buna hakkınız yoktu diyince o..pu sen kimsin karışıyorsun diyip teli yüzüne kapatmış..

Velhasıl artik açılan yara daha da büyük, çok kızgınım arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum ama diyorum ya sonra? Bu işin sonu nereye varır. Geride kalan 2 çocuk daha...

Bugün abim ilk defa evime geldi, elinde meyve getirmiş yigenime yarasın dedi karnımı öptü..

Ona hala çok kızgınım ama şimdi her dolabı açıp meyvelerini gördükçe kalbim ağrıyor ya çocukları açsa ? Kızın ailesi yanında ama benim neden içimin acısı dinmiyor. Görmediğim çocuklar için ağlıyorum saatlerdir...

Sizi anlıyorum. Yakın zamanda ben de buna benzer bir olay yaşadım. Hatta tanık oldum birebir. Konu da açmıştım bununla ilgili
Ne yapıp edip abinizi ikna edin. İki masum yavrunun daha boynu bükük kalmasın. Çocukların hatırı için birbirleni sevmeselerde saygı gösterip sabretmeleri gerek. Yazık ben çocuklara kıyamam..

İnan bana kalsa şimdi gitsin hiç durmasın ama biliyorum gitmez..
Sindiremiyor hala yaşadıklarını olay çok taze..

Üzüldüm durumunuza.Abinizin kaynı neden abınızı dövmuş ?

Ickiliymiş.
Abim işten gelmiş, oğlu sürekli bağırıyormuş sessiz ol çok şımardın sen demiş.
Buda laf banamıydı benmi şımarttım diye kafa göz dalmış

İnan bana kalsa şimdi gitsin hiç durmasın ama biliyorum gitmez..
Sindiremiyor hala yaşadıklarını olay çok taze..
O zaman çocuklarının arkasında çok sağlam durması gerek. Olurda boşanma olursa velayeti almış/almamış önemli değil her daim çocuklarına varlığını sevgisini şefkatini hissettirmeli. Ben abime öyle demiştim. Babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak söylüyorum; baba sevgisinden mahrum kalmak sonrasında onarılması güç yaralar bırakıyor..

Uzuleceksiniz eger abinize degil hatta diger cocuklarinada degil (yaninda anneleri var)annenizin yanindaki yetim oksuz sabilere uzulun...abinde gram vicdan olsa o cocuklari baba sevgisinden mahrum birakmazdi...hic cocuklarini severken hicmi ici sizlamiyor?gordugunuzde mutlaka sorun,benim icim.ciz etti okurken...

Neden dövmüş abiniz eşine şiddet falanmı uyguladı acaba,yada abiniz ona birşey yapmamışmı

Üste yazmıştım sebebini bende onu döverdim ama elimden bir kaza çıkar diye korktum sadece evden çıktım o an diyor.
Zaten geldiğinde perişan haldeydi.

Yanımızdaki bizim herşeyimiz zaten evin en küçük neşesi...
Inan abime zerre uzulmuyorum ve hala affedebilmiş değilim ama çocuklarını düşününce ağlayıp duruyorum

Ickiliymiş.
Abim işten gelmiş, oğlu sürekli bağırıyormuş sessiz ol çok şımardın sen demiş.
Buda laf banamıydı benmi şımarttım diye kafa göz dalmış
Dünyanın en saçma kavgası
Allah annenize güç kuvvet versin
Dolaylıda olsa dayağı haketmiş
İnsan çocuğunu bırakmamalı

Abiniz ilk evliliğinden olan çocuğunu annenize verip hiç arayıp sormadımı ? Ben ona takıldım

Bir süre hiiic aramadı, zaten asla maddi destek olmadı.
Minicikti yavrum..
Sonra dönem dönem aradı okadar..
İşin komik yani abim dönem dönem aradı fakat annesi yıllardır onu bile yapmadı.
Geçen gün faceden eklemiş oğlunu.
Çocuk bana bak annemin yeni resimlerine diye gösteriyor.
Kalp cicek gönderiyor messengerdan okadar işte.

Ah almış abiniz o masumu hiç mi görmemiş 4 yıldır gelmşyor diyorsunuz.
Napsın ne etsin biraz da sizin yanınızdakine babalık yapsın.
Onlar annesinin yanında cnm ya sizinkinin ne annesi ne babası yanında.
Üüzülmeyin belki bir derstir kendisine belki de hatasını anlar.

abiniz ve eşi tencere kapak bence barışırlar bi süre sonra üzmeyin siz kendinizi
ben de bunu düşündüm iki gün sonra barışırlar hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederler bunca insanı üzdükleriyle bırakırlar
ben bu hikaye de tek annenize ve yanında kalan çocuklara üzüldüm

bence ne o cocuklara ne abinize uzulun.kizacaksiniz ama iyi olmus abinizi dovemesi.gitmis baska bi hayat kurmus cocuklari olmus peki geride biraktigi cocuklari.bi insan nasi bu kadar vicdansiz olabilir o cocuklarin yaninda anneleri var ya burdakilerin yaninda kim var.o cocuklar buyuyunce nefret edecek abinizden hakediyoda yuzune bile bakmasinlar.ay cok sinirlendim boyle haksizlik olur mu bunlarda evlat degil mi

Bizimle kalan 1 çocuk canım şimdi ki eşinden olan 2. İnşallah gider döner yuvasına..
Bizimle kalanın dengesini çok bozmadan..

Ozaman abine hiç üzülmedim iyi olmuş o dayak ona .ben olsam suratına bakmazdım .siz yine yardımcıda oluyorsunuz .annesine gelince oda Allah’ından bulur inşallah.yazık o çocuğa ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…