- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Sizi anlıyorum. Yakın zamanda ben de buna benzer bir olay yaşadım. Hatta tanık oldum birebir. Konu da açmıştım bununla ilgili
Ne yapıp edip abinizi ikna edin. İki masum yavrunun daha boynu bükük kalmasın. Çocukların hatırı için birbirleni sevmeselerde saygı gösterip sabretmeleri gerek. Yazık ben çocuklara kıyamam..
Üzüldüm durumunuza.Abinizin kaynı neden abınızı dövmuş ?
O zaman çocuklarının arkasında çok sağlam durması gerek. Olurda boşanma olursa velayeti almış/almamış önemli değil her daim çocuklarına varlığını sevgisini şefkatini hissettirmeli. Ben abime öyle demiştim. Babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak söylüyorum; baba sevgisinden mahrum kalmak sonrasında onarılması güç yaralar bırakıyor..İnan bana kalsa şimdi gitsin hiç durmasın ama biliyorum gitmez..
Sindiremiyor hala yaşadıklarını olay çok taze..
Neden dövmüş abiniz eşine şiddet falanmı uyguladı acaba,yada abiniz ona birşey yapmamışmı
Uzuleceksiniz eger abinize degil hatta diger cocuklarinada degil (yaninda anneleri var)annenizin yanindaki yetim oksuz sabilere uzulun...abinde gram vicdan olsa o cocuklari baba sevgisinden mahrum birakmazdi...hic cocuklarini severken hicmi ici sizlamiyor?gordugunuzde mutlaka sorun,benim icim.ciz etti okurken...
Dünyanın en saçma kavgasıIckiliymiş.
Abim işten gelmiş, oğlu sürekli bağırıyormuş sessiz ol çok şımardın sen demiş.
Buda laf banamıydı benmi şımarttım diye kafa göz dalmış
Abiniz ilk evliliğinden olan çocuğunu annenize verip hiç arayıp sormadımı ? Ben ona takıldım
ben de bunu düşündüm iki gün sonra barışırlar hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederler bunca insanı üzdükleriyle bırakırlarabiniz ve eşi tencere kapak bence barışırlar bi süre sonra üzmeyin siz kendinizi
bence ne o cocuklara ne abinize uzulun.kizacaksiniz ama iyi olmus abinizi dovemesi.gitmis baska bi hayat kurmus cocuklari olmus peki geride biraktigi cocuklari.bi insan nasi bu kadar vicdansiz olabilir o cocuklarin yaninda anneleri var ya burdakilerin yaninda kim var.o cocuklar buyuyunce nefret edecek abinizden hakediyoda yuzune bile bakmasinlar.ay cok sinirlendim boyle haksizlik olur mu bunlarda evlat degil mi
Ozaman abine hiç üzülmedim iyi olmuş o dayak ona .ben olsam suratına bakmazdım .siz yine yardımcıda oluyorsunuz .annesine gelince oda Allah’ından bulur inşallah.yazık o çocuğa ya .Bir süre hiiic aramadı, zaten asla maddi destek olmadı.
Minicikti yavrum..
Sonra dönem dönem aradı okadar..
İşin komik yani abim dönem dönem aradı fakat annesi yıllardır onu bile yapmadı.
Geçen gün faceden eklemiş oğlunu.
Çocuk bana bak annemin yeni resimlerine diye gösteriyor.
Kalp cicek gönderiyor messengerdan okadar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?