Abim ve EŞİ !!!

Ozaman abine hiç üzülmedim iyi olmuş o dayak ona .ben olsam suratına bakmazdım .siz yine yardımcıda oluyorsunuz .annesine gelince oda Allah’ından bulur inşallah.yazık o çocuğa ya .

Inan yediği dayak umrumda değil.
Hatta anneme yalvardım gelmesin bak orda dursun bikaç gün iş yerinde yatsın düzelir araları diye..
Oda ben anneyim nasıl gelme derim dedi sustum...
Şimdi gelin hanimdan yediği küfürü hazm etmeye çalışıyor..

Belkide babasız büyüdüğümden yada hamileliğimin verdiği duygusallıktan bu saat oldu bişey yiyip icemiyorum sadece ağlıyorum.

Siz kendinizi bu kadar yıpratmayın hamilesiniz bebeğinizi düşünün .geri gidecektir .başka ne yapabilir ki o dayak aklını başına getiri belki .

Ohh olmuş abinize. Sen sabi sübyan çocuğu terket git başka kadınla kaç ne güzel hayat.
Abiniz mesnetsiz, vicdansızın biriymiş hep mi böyleydi bu adam?

Biz hiç çok yakın olmadık onunla...
Yaşım 27 ve 13 yıldır hep kopuguz..
Öncesi zaten çocukluģumuz..

Anlamadım kaynı dövüyor ama eşiyle neden ayrılıyor?
Kaynın dövmesi için ortada bir sebep olmalı dediğiniz sebep çok basit. Başka birşey var bu işte bence abinizin bir suçu vardır. Kıza neden küfür ediliyor orayı anlayamadım?

Şaka gibi Allah acısını çıkarır ikisindende birinden çıkarmış gibi

Kız anneme küfür etmiş annem o an dumur olmuş zaten...

E sebepsiz yere mı böyle davranıyorlar anlayamadım? Kızı dövmüş bişey olmuş yada abini de ondan dövmüştür kaynı. Kız da arayıp sinirini böyle mı atıyor nedir.

Yok canım dayak yiyecek bir tip değil zaten inan ona eminim.
O abimin bizim yanımıza geldiğine inanmak istemedi bence ve geldiğine emin olunca hırsını bu şekilde çıkardı o sinirle.

Kardeşim x in boğazını sıktı diye evimi terk etmesi lazım olabilir alkol bu yani demiş.
Annemde buna hakkınız yok sen kocanın arkasında neden durmuyosun diyince küfür etmiş zaten annem hemen yüzüne kapattı o şokla..

Keşke öyle bir hata yapmayip kardesimdir affetsin dönsün evine vs deseydi simdi onuda dese bizimki gitmez gibi duruyor ama inşallah ben yanılıyorumdur :-(

Döner bence kaynıyla aralarında olan birşey yüzünden niye yuvasını yıksın.

Aa ben kaçırmışım yalnız karısını çocuğunu bırakıp bu kadınla mı kaçmış? Üzgünüm ama abin pek mutlu olmayı hak etmiyor, yediği dayağı da hak etmiş başka sebebi bile olsa..

NightStalker sandim

Neyse konuyu okuyim

Kardes iste nekadar kizgin olsanda et tirnaktan ayrilmiyoki naparsa yapsin

Bende çok üzüldüm.. en hayırlısı olsun inşallah.. olan hep evlatlara oluyo..

Abiniz ilk eşinden neden ayrılmıştı?

Abin nasıl oldu canım? Mahkeme ne oldu?

Uzgunum ama abinize anlattiginiz kadariyla hic uzulmedim.. Belli ki tutarli ve akli basinda davranan biri degil.. Tek uzuldugum ilk esinden olan cocuklari .. Diger kadindan olan cocuklar zaten annelerinin yaninda niye aç kalsinlar yipratmayin kendinizi bence.

Beterin beteri vardır diye boşa dememişler.
Abiniz eşiyle görüşmese bile çocuklarıyla irtibatı koparmasın. Mahkeme haftasınu fln görmeye izn verir. Aradaki bağı koparmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…