- 2 Temmuz 2013
- 3.800
- 8.100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zekayla manipülasyon farklı şeyler, sizinki manipülatif.O kadar zeki bir adamdır ki onu tanisaniz siz bile kendi evinizi satmayı düşünürdunuz. İnsanın kanı canı olunca da konduramiyor. Kendisi kpss 300.sü salak da değil ayrıca delirecegiz
Sakın ha ne ev satması? Defolsun gitsin hayatınızdan hala faturasını mı ödüyorsunuz? Borsa kumar kripto vs buralarda kaybetmiştir.Merhaba herkese
Konu çok uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım lütfen okumaya çalışın fikrinize çok ihtiyacım var.
Doğulu bir aileyiz. Babam 15 yıl önce başka bir kadınla yaşamaya başladı ve ondan 3 tane çocuğu var. Biz de 4 kardeşiz. Şu an sorunum abimle alakalı.
Annemin tam 30 yıl sonra kendine ait bir evi oldu. Öyle ucuz bir semtte ucuz bir ev. Babam maddi anlamda destek sağlamıyor. Annem ve 15 yaşındaki kardeşim beraber yaşıyor biz evliyiz. Ben yeni evlendim yoksa ben bakıyordum eve. Benden önce de ablam bakıyordu. Şu anda da faturalarini ben ödüyorum. Ben evlenince annem işkur üzerinden bir lisede temizlikçi olarak 9 ay çalıştı. Bunlari anlatıyorum ki az çok durumumuz gözünüzde canlansın. Annemin 70 bin birikmişi vardı bundan birkac yıl önce abim zorla ve kavgayla aldı onu elinden. ( Kendisi evli ve memur eşiyle birlikte aylık gelirleri 15 bin civarı) şu ana kadar bizim bildigimiz 400-500 bin civarı para kaybetti abim. Ama kimse ne yaptığı hakkında birşey bilmiyor asla ve asla söylemiyor. Akrabalar arkadaşlar herkesten borç almış. Son bir buçuk yıldır annemin evini satmasi için baski yapıyordu biz karşı çıkıyorduk. Ama gelelim ki son bir aydır kabus içinde yaşıyor gibiyiz. 400 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Benden ve ablamdan birkaç bin TL aldı. Ki biz asgari ucretli çalışanlarız. Annemden keza aynı şekilde 12-13 bin TL aldı. Babam ve amcamdan yaklaşık 250 bin TL almış. Bunlar sadece bildiklerimiz. Sürekli sürekli para için bizi arıyor. Annem evini satmadigi için ondan nefret ediyor. Kirasını ödeyemediğini söylüyor, eşiyle bosanacaklarini söylüyor. Dün sabah bana mesaj atıp hattının kapandığını telefon faturasını ödememi istedi ödedim. Memurluktan istifa ettiğini borçları odeyemedigini söyledi. Ama kesinlikle bu borçların nerden kaynaklandigini bilmiyoruz söylemiyor. Onun için çok endişeleniyoruz ama bu evi satarsak annem ve kardeşim nerede yaşayacak zaten hiçbir gelirleri yok zar zor yaşadıkları bir hayatlari var. Abim ne yapmış olabilir nasıl batirmis olabilir düşüne düşüne kafayı yiyeceğim. Annem onun yüzünden hergun hastanede. Bana yazdığı son mesajları eklemeye çalışacağım şimdi. Bana parkta bankta yattığı bir fotoğraf yolladı ve altındaki mesajlar
E aynı 4 bine kendi yaşasın işteŞöyle bir mesaj da var hanımlar siz okuyun belki bir çıkarım yaparsınız benim aklım gerçekten almıyor hiçbir şeyi. Hepinizin yazdiklarini tek tek okuyorum sabah da anneme okutacağım
abinizin başına bir sey gelecekse, evi satsaniz da gelecek. kac ev yer de yine bitmez böylesinin borcu, ev gittikten sonra sıra kredi çektirmeye gelir, kendi düştüğü çukura sizi de batırır. bir kere memur adamın o kadar borcu nasil olur, belli ki saçma sapan islere bulaşmış, sizin evin parası devede kulak, sırf parayı alabilmek için 400.000 vs diyor, inanmayın yazık.Biz de satmasin diyoruz ya sonra abimin başına birşey gelir de pişman olursak içimiz içimizi yiyor
Ev parasını borca verecek kalan borcu 2000 olarak ödeyeceğim diyor. Borç 400 bin ama ev daha 300 bile etmiyor kiE aynı 4 bine kendi yaşasın işte
Madem 2 bin borcunu ödemeye yetiyor her ay
Hatta tek kişi olacak 2 bine yaşasın 4 bine borcunu ödesin
Boş yapmasın
7.000 den 4.000 çıkınca 3.000 kalmıyor mu ya, bu nasıl hesap, ilkokul sorusu gibi kolay demiş ama onu da becerememiş kiŞöyle bir mesaj da var hanımlar siz okuyun belki bir çıkarım yaparsınız benim aklım gerçekten almıyor hiçbir şeyi. Hepinizin yazdiklarini tek tek okuyorum sabah da anneme okutacağım
Daha 52 yaşında zavallı annecim. Onun için canımı veririm babamdan neler gördü neler belki bu yaşadıklarının çok daha fazlası. Ondan kurtulduk derken abim çıktıKonu sahibi sakın satmayın. Şimdi bunu satsanız bu yine borç yapar. O zaman neyi satacaksınız ? Yazık değil mi annenize ? Ne kocası adam ne oğlu. Kaç yaşında kadın her gün hastaneler de diyorsunuz.