Abarttım mı..?

Benim çocugumun mide sıkıntısı hep var küçük olmasjna rağmen. Tüm yediklerine dikkat ederim bütün kontrolleri tam. Zaten alerjik de bi bebekti. Çocuk kolay mı büyüyor ki bi anneyi böyle suçluyorsunuz

Aşk yaşama olayını nerden çıkarttınız hayret yani. Ağrısı dinmese götürecektim

Sizin, birbirinizi ağırlamaya çalışırken çocuğunuz ne durumda 3 yaş çocuğu ishal olmuş Rota virüsü olabilir mi?

Doktora götürün her şeyine baksınlar. Önceliğiniz çocuğunuz olsun.
Önceliğimiz çocuk zaten gerçekten gelen yorumlara hayret ettim ya. Sen 3 yaşına kadar geceni gündüzüne kat binbir zorlukla büyüt kendini bilmezler anneliğine laf etsin ne güzel hayat. Su dan etkilenmiş.

Evet kesinlikle haklısınız

Kıyamam. Geçmiş olsun size de. Evet çok haklısınız

Gerçekten yazık yani bi anneyi böyle üzmekten utanın. Bu zmana kadar ne zorluklarla büyüttüm. Çok zor bi bebkti herşeyimle fedakarlık ettim yazık sizin gibilere

Çocuk öyleyken yaptığı şeye kızdım. Bi babanın yapması gereken bu değildi yani.

Gerçekten yazık yani bi anneyi böyle üzmekten utanın. Bu zmana kadar ne zorluklarla büyüttüm. Çok zor bi bebkti herşeyimle fedakarlık ettim yazık sizin gibilere
Ağrıdan kıvranan öz çocuğuna kanser olmuştur! diyen adama değil bizlere mi yazıklar olsun? Ya verdiğiniz ilaç işe yaramasaydı, ya ağrının sebebi başka olsaydı veya ağrıdan bilinç kaybı yaşasaydı? Çocuk ağlayarak, siz de hastaneye mi götürsek diyerek gürültü etmiş adamın rahatını bozmuşsunuz. Kocanıza da bir anneyi böyle üzmekten utan dediniz mi? Demediniz değil mi, çünkü o sizin paşanız. Merhameti olan, çocuğunu düşünen adam sizin demenizi beklemeden alır götürür çocuğunu. Ben de yurt dışında yaşıyorum, buralarda da çocuklar gece yarısı hastaneye götürülüyor bilginiz olsun.

Herkes zorlukla büyütüyor çocuğunu, 24 saat annelik yapıyor, açma kapama düğmeleri yok. Babası yardım edip destek olsaydı belki bu kadar zorlanmazdınız. Adamın stress topu olmuşsunuz, her dediğini söylediğini alttan almışsınız bari çocuğunuza sahip çıkın ezdirmeyin. Çocuk gece yarısı kötüleşirse komşularınıza söyleyin götürsünler hastaneye. Boş beleş bencil adamı rahatsız etmeyin.

İşe bak, kendi de çocuğu da değer görmüyor ezikleniyor ama bizlere kükrüyor. Çocuk ağrıdan yatakta zıplayacak, babası hastaneye götürmeyecek, arkasını dönüp uyku numarası yapacak, kanser olmuştur diyecek ve o adama kocam denecek. Bence de abartmışsınız. Böyle bir şahsiyetle beraber olduğunuz için çok şanslısınız, sakın bırakmayın olur mu?

Çocuk öyleyken yaptığı şeye kızdım. Bi babanın yapması gereken bu değildi yani.
Dikkatimi cektide sadece elestirilere yanit veriyorsunuz hanimefendi, ne bu tahammulsuzluk, ornegin ben cocugunuzun nesi olabilecegine dair yiginla soru sordum ama cevap vermeye dahi tenezzul etmediniz, hadi gormediniz varsayiyorum ama rota olabilir mi cocugunuz?

Zira ishal ve karin agrisi apandisitten daha cok rotayi çağrıştırıyor, yavrucak su an ne durumda?

Ishal surubu dediginiz nedir? Turkiye'de asla ve kat'a ishal durduran yiyecek ve ilaclar onerilmiyor, bilginiz var mi bu konuda? Cocuk hastaneye gitti mi?

Bana yazik diyeceginize esinize diyin her cocuk zordur. Esiniz destek olmuyor siz herseyi tek basiniza ustleniyorsunuz esiniz cok iyi es baba ama gelip bana yazik diyorsunuz. Siz gozlerinizi acin bence.

Önceliğimiz çocuk zaten gerçekten gelen yorumlara hayret ettim ya. Sen 3 yaşına kadar geceni gündüzüne kat binbir zorlukla büyüt kendini bilmezler anneliğine laf etsin ne güzel hayat. Su dan etkilenmiş.
Kendini bilmez dediğiniz insanlara bir şey danışmayın o zaman. Hadi gidin kocişinize yemek yapın, işinizi aksatıp, kadınlık görevinizi unutmayın. (!)

Erkekler herseyi erteler sen yüz verirsen. Onemsememis hastalığını ama çocuk neden acı çeksin. Kavga da etseniz işini halletigine bak çocuğunu hastaneye götür. Zamanla goturdukce alışacak o sorumluluğu almaya. Ve olaylara çok duygusal bakma üzülürsün. İşini hallettigine bak seni ve çocuğunu sen dusunmezsen kimse düşünmez.

Yahu konu sahibi her yazılana bol bol cevaplar vermişsiniz..

Konunuzu tekrar bir okumanızı tavsiye ederim.

Ponçik kocanızın marifetlerini yazıp sonra gelen cevaplara göre güzellemeler yaparak kocanızı övmüşsünüz .

Size ne yazmamizı isterdiniz? Onlarıda yazsaydınız ona göre yorum yapsaydık.

Ben çocuğunuza odaklanmanız gerektiğini, gerekirse Doktora tek başınıza da götürebileceğinizi yazdım. Hala da böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…