Abartıyormuyum ?

Konunuzu bilmiyorum hanımefendi, sildiğinizden ötürü.
Ne diyim hiç bilemedim.
Gelinliğinizi güle güle kullanın

Arkadaşın haberi yok ama Mune getirir birazdan

Istemediğiniz cevabı duyunca kinanmak yargılanmak olmuyor konu sahibi. Birde aynayı kendinize tutun, öz eleştiri de yapın azıcık diye...yoksa bizim gelin değilsiniz hani, bize ne kv ile ilişkinizden? hala Avrupa standartında 10.000 Euro Paramı diyorsunuz. Gidin bir Avrupa görün, 2 ay çalışın paramı değil mi anlarsınız.

Hayattan haberi olmayan sen daha yeni Almanya ya gelin gidip ben bilirim tabi diyceğine bedavadan ailelere yaslanıp başkasının parası üstüne yorum yapacağına çalışıp kendin yapsaydın

Hayattan haberi olmayan sen daha yeni Almanya ya gelin gidip ben bilirim tabi diyceğine bedavadan ailelere yaslanıp başkasının parası üstüne yorum yapacağına çalışıp kendin yapsaydın
OMG!!!! Bende yurtdisindan geliyorum yoksa fiyatlardan nerden haberim olsun? Akıllı

Yurtdisinda doğdum ama TR de yaşıyorum. Nerde aksini yazdım ?
Ee o zaman ınsanların kazandığı kadar orada gider harcamalarınında yüksek olduğunu bilirsiniz kadın biriktirdiği parayı sizin hayalleriniz için harcayacak değil ya karı koca evlenen siz olaraktan hani sizin harcama yapmanız gerekiyor ya bak basit anlattım

Abartmanin dibine vurmusunuz. Abisi ödememiş. KV ye borcu varmış. Sonuçta K.v ödemiş.

Gercekten 40 bin liralik altin falan mi takiyor oglan analari? Iki yetiskin yuva kurmaya karar vermis. Evlilige böyle baksak olmaz mi?

Benim kayinvalidem bana hediye bi set almisti fiyatini bilmem cunku hediye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…