eğer eşinin ailesine sana değer vermediğini, senin istediğin şekilde sana yaklaşmadıklarını, yok sayıldığını düşünüyorsan ve bu durumdan rahatsız olduğunu sadece eşine belli edip karşı tarafa söz - davranış ile hissettiremediysen.. içine atar ve biriktirir sonra kötü patlarsın.. haklıyken haksız duruma düşürürler seni..
ben de eşimin ailesiyle gözüme batan, içimi tırmalayan çok farklı olaylar yaşamıştım. o zamanlar tepki göstermediğim ve içime attığım için de bin pişman ıidim.
3 yıllık evlilik ve şuan boşanma arifesindeyim. 2. çocuğuma hamileyken.
demem o ki, siz yeni evlisiniz, ailesiyle değil seninle vakit geçirmeli.. onlar şunu demeli ki; siz gelin deseniz bile.. yeni evlisiniz ikinizde çalışıyorsunuz, birlikte birşeyler yapın.. yazık o kadar yoruluyorsun bir de bizi mi ağırlaycaksın.. sizin mutluluğunuz önemli demeliler.. güya biz kardeşime böyle diyoruz..
şuan nişanlılık arifesindeler ama karşı taraf yanlış anlar diye ödümüz kopuyor..
eve davet ederken yada konuşurken bile el bebek gül bebek yaklaşıyoruz.. onlar mutlu olsun da varsın yılda 1 görelim diyoruz.
eşinle düzgünce konuş.. bizim birlikte zaman geçirme ihtiyacımız var.. yeni evliyiz şimdi birlikte uygun zamanlarda tatile çıkmak dururken niye misafir ağırlayalım ki?
en güzel zamanlarınızı katletmeyin..
sakın içine atma.. tepkini koy.. mesafeni koru
" mesafeli olmanın en iyi yanı budur: kararlarını sorgulayamazlar, düşüncelerini yargılayamazlar, sen izin vermedikçe hayatına dahil olamazlar". la casa de papel.
allah yardımcın olsun..