Abartıyor muyum normal mi?

işte bakın ama’dan önceki yazdığınızın bi önemi yok. sizi başka kadınlarla kıyaslayan adam dümdüz hödüktür kusura bakmayın
Şey ben de onu kıyaslamış olabilirim genelde erkekler öyle bi olayda direkt kadınla ilgilenir falan diyorum

Aaaa. Çok ilginçmiş
Bazı erkekler diye eklemeyi unutmuşum.
Hatta sitede bu durumla ilgili konu açılmıştı. Kadın gecelik giyinmeyi çok seviyormuş ama kocası giyme,sevmiyorum falan diyormuş.
Ay iyi hoş yazıyorum ama ben konunuzu unuttum.

Sexy geceliklerle karşısına dikilip dikkat çekmeyi beklemek saçma geliyor bana.. Sırf kalçanız güzel diye adam işini bırakıp gelmez çünkü bi heyecan adrenalin yok. Siz yaratacaksınız onu.. Mesela gidip dokunmak, öpmek, okşamak gibi.. Bir ilerisi ise oral... Ayrıca o izlediğiniz şeyler gerçeği yansıtan şeyler değil.. Oturduğunuz yerden kocam peşime gelsin demekle olmuyor.
Bazı kadınlar oral nedir bilmiyor bile mesela.. Gırtlakta da bitiyor iş

Haklı olabilirsiniz. Ben direkt bana öyle gelecek birini istiyorum belli ki.
Söyleyin eşine. Bunu bir sorun, hani "niye sen yapmıyorsun, niye böylesin?" gibi değil de sizin bir fanteziniz gibi sunun :)

eşiniz gayet makul bir adam sizine ilgilenirken aklına iş kalmasın istiyor olabilir tüm odağını sizde toplanmasını istiyordu

Belkide siz böyle seksi durunca bosalma hızı daha da artiyordur bu yüzden daha çok tepkisiz kalmak işine geliyordur seksi kalcaniz olsa da olur olmasa da fiziginizin güzel olmasida erkek her türlü eşini seviyosa çekici gelir zaten bence bu duruma bu kadar da takılma

Benim de öyle bi konum var benden bahsediyor olabilirsiniz ama benimki giyme sevmiyorum demiyor yatak dışında olmasını pek sevmiyor

Sadece başkalarından iltifat alıp eşimin çok bu kısımla ilgilenmemesi canımı sıkıyodu da az çok gönlümü aldı

Benimkisi oral istemiyor:) onun dışında başka zamanlarda ben gidip ilgilensem o da ilgileniyor tabii de sonuçta hazırlanmışım en azından ilk bi o baksın gelsin filan diye istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…