konu sahıbı kayınvalıdesını arayarak sız plan yapmıssınız benı aramadan bılet almıssınız ama zahmet etmıssınız herkesın bır evde aynı anda bulunmasının bana faydası olmayacak eger yardıma gelıyorsanız dusundugunuz ıcın sagolun ıhtıyac duyarsam ararım . bebek gormeye gelıyorsanız bır evde kalabalık olmayalım sırayla gelırsınız dıyecekBen meselenin erkeğin annesini neden gelmedi olduğunu düşüünüyorum. Neden ben orda değilim neden onun annesi var.
Nişanlıyken dediğiniz kısma katılıyorum bende aynı şeyleri yaşadım anası üzüldü diye onu takma bunu takma ama çevreden sürekli her erkek böyle emin ol zamanla düzelecek bi çok erkeğe göre iyi vs vs.. diye bin tane şey duymuştum birazda salaklık var sanırım belki de inanmak istedim. Kaldı ki kendi isteklerimden asla vazgeçmedim yapıldı ama benim de burnumdan geldi. Buradan evli olmayan kızlara sesleniyorum evet değişiyorlar ama sırf siz bastırdığınız için ama kaygı hiç bitmiyor. Daha çocuğum olmadan olursa tavrı ne olacak diye düşünüyorum.
Normal doğum yaptıktan sonra atoniden dolayı ölümden dönmüş biriyim hala atamadım o psikolojiyi üstümdenBebeğin kalp atışları zayıfladığı için aniden sezaryene alınan binlerce anne varken bana çok büyük kumar oynamak gibi geliyor
Hele atoni gibi annede hayati riske sebep olan bir gerçek varken evde doğum yapmak, cesarete hayranım
Konu sahibi lv konusunda aşırı haklısın. Halanda huzur bulacaksan git bence de. Eşin de yani pes.
e kayınvalıdeye mesafe koyarsınız tartısmaya gırmezsınız cok resmı buz gıbı olursunuz yıne sıkıntı olmaz
benım kayınvalıdem dedıgınız gıbı hıc bır sorun yoktu bır anda degıstı gorusmuyorum kendısıyle uzak duruyorum 2 sene falan belkı ıyılıkle yola gelır dedım bıraz tahammul ettım baktım yok sıkıntılı bırı aramadım aradıgında acmadım gıtmedım gelmek ıstedıgınde musaıt degılım dedım kurtuldum 7 senedır evlıyım
yanı kendımızı koruyabılırız :) ne dıye kayınvalıdeyle zıtlasım kendı sınırımı bozayım kı degmez. benım sinirim degerlıdır onemlıdır herkese harcayamam onu
bu konuda da sadece panık yapmıs bır koca goruyorum ben ... bız kadınlar kadar guclu ve becerıklı degıller o sımdı bır bebek elımde dıger tarafta karım dogum yapacak dıye sasırmıs durumda denıze dusen yılana sarılır mısalı
[/QUOT
Bak bende görüsmuyorum ama görüşmemek çift taraflı olunca ve eşin bunu kabul edince guzel.
Kaynana sana iftira atmadikca çok aşırı ağır ithamda bulunmamissa eş bu gorusmemeyi normal karşılamıyor
İlla evliliğine yansıyor.
Aileden çok kopuk olması lazım adamin.
gelınımıze de oyle demıslerdı
sen kendı doktorunu dınle baskalarını bosver dememe ragmen benım adım gorumce ya asla dınlemedı benı hatta sınırlendı bana ...cocugumu benden daha ıyı dusunemezsın dedı
bekledı bekledı meger bebek stresemı gırmıs pek anlamadım o kısımı yanlıs bılgı vermeyeyım dınledıler ses azalmıs dedıler acil sezeryana aldılar apar topar sonra bın pısman oldu sıkıntısını en cok kendısı cektı.
doktor kımısıne bıraz daha bekle eve gıt dıyebılıyor kımısıne de hemen hastaneye gel dıyebılıyor hastasına gore degısıyor en ıyısı kendı doktorunu dınlemesı olur.. genelde de doktorlar rıske atmaz su aralıklarda sancı basladıgı an gel derler zaten
kocanın kabul etmemesı kendı sorunu zorla kımse kımseyı gorusturemez . en fazla arayıp sızınle gorusmek ıstemıyorum demek zorunda kalırım ama yıne korunur mesafe belkıde bunu yapınca daha ıyı anlar koca kısısıdeBak bende görüsmuyorum
Var mı?kocanın kabul etmemesı kendı sorunu zorla kımse kımseyı gorusturemez . en fazla arayıp sızınle gorusmek ıstemıyorum demek zorunda kalırım ama yıne korunur mesafe belkıde bunu yapınca daha ıyı anlar koca kısısıde
kocaya da sen gelın kaynana arasına gırme bız bugun kuserız yarın ne olacagımız bellı olmaz bızım ısımıze karısma gorusmemız gerektıgınde gorusuruz dıyebılmek de lazım
cocugum varÇocuğunuz
Var mı?
Çocuk olunca öyle olmuyor.
cocugum var
nıye oyle olmasın ?
ınsanın kendını ezdırmemesı sandıgınızdan daha kolay aslında hepımız ıcın her alanda gecerlı konu sahıbı ıcınde benım ıcınde sızın ıcınde gecerlı
ınsanlar bırbırını sevmek veya gorusmek zorunda degıl
ben senın annenle anlasamıyorum o senın annen tabıkı goruseceksın ama bız bı araya gelınce huzursuzluk cıkıyor bırbırımızle yuz goz olup bırbırımızın kalbını kırmaktansa en ıyısı uzak durmak gorusmek gerektıgınde zaten gorusuruz ama bızım ılıskımıze karısma dıyeceksınız kocanıza
kocanız sıze saygı duymuyorsa hayır ılla da benım annem ne dıyorsa o deyıp sızın hayatınızı zehır edıyor hayatınızı yonetmeye kalkıyorsa zaten o evlılıık asla devam etmemelı zıra evlılık dedıgımız sey bu degıl oyleyse rest cekmelısınız
ya bu deveyı gudeceksınız ya bu dıyardan gıdeceksınız
ben rest cekemem dıyorsanız o zamanda kımseyle zıtlasmanın restlesmenın sıkayetlenmenın anlamı yok kocanızın dedıgını yapmak zorunda kalacaksanız sonunda, en basında kayınvalıdeyle hıc tartısmaya gırmesın kımse o zaman .
evlılık bır sozlesmedır soyle dusunun calısıyorsunuz mudurunuz berbat bırı ama calısmanız gerek ya cıkıp kendınıze baska yol cızeceksınız ya da ıdare edeceksınız hem sureklı sıkayet edıp hemde orada kalmak olmaz degıl mı aynı bu sekılde
net tavır sergılemeyıp en bastan sınırı cızmeyıp sureklı sıkayet edıp kavga edıp ama sonunda kocanın kaynananın lafına gelmek anlamsız olur
cocukda bırsey degıstırmez benım kendıme olan saygım sabıttır cocugum var dıye nıye ıstemedıgım bırıyle gorusmek zorunda kalayım kı :) aynı ortamda bulunmam gerektıgınde karsılasıyoruz bazen herkese ortaya merhaba dıyorum gecıyorum kenara ha sokaktakı ınsan ha o ne fark eder ... kaynana burada dıye sınırlerımı bozmuyorum yuzum sekılden sekıle gırmıyor herhangı bır lafı benı ırgalamıyor dedıgım gıbı herhangı bır ınsan benım gozumde
ben dogum yaptıgımda gelmesıne sesımı cıkarmadım dıger mısafırler gıbı geldı torununu gordu hatta sagolsun gelırken yemek de getırmısdı bırkacgun ust uste geldı gıttı dıger mısafırler gıbı karsıladım onu evıme gelmıs bır ınsan dusmanımda olsa mısafırımdır gelır otururOlay o değil.
Ben bayramdan bayrama gidiyorum
Ben bayramdan bayrama gidiyorum.
Telefon vs etmiyorum.
Buna rağmen torun bahanesi ile gelmek istiyor görmek istiyor.
Torununu göremiyorum diye vicdan yaptırıyor.
Bayramdan bayrama kadın razı demek.ben dogum yaptıgımda gelmesıne sesımı cıkarmadım dıger mısafırler gıbı geldı torununu gordu hatta sagolsun gelırken yemek de getırmısdı bırkacgun ust uste geldı gıttı dıger mısafırler gıbı karsıladım onu evıme gelmıs bır ınsan dusmanımda olsa mısafırımdır gelır oturur
evımde bırseye karıstırmadım sız oturun ne gerekırse ben yaparım derım oyle rahat kendı evı gıbı de davranmasına ızın vermedım yanı zaten yuzumden bakısımdan oyle bır mesafe ve resmıyet var kı o da halıyle resmı davranmak zorunda kalıyor
geldı baktı sevdı torununu gıttı
dedıgım gıbı dıgerlerı gıbı
kızım buyuyup kendı babanesıyle gorusup gorusmemesı gerektıgıne kadar verene kadar babanesının babanelık yapmasına karısmam. yarın bırgun bana bırsey olsa ölsem gıtsem ne olacak ? babanesı sonucta oda bakacak .
pandemıden dolayı esım de bende kımseye gıtmedık ama pandemıden once bayramda esımle kızımı gonderdım babanesıne bayramlasmaya .
bende adaletlı davrandıgımdan kendı kısısel sorunlarıma kımseye alet etmedıgımden sanırım esım de bu yuzden sesını cıkaramıyor . kendısını baglayan bırsey yok cunku annesıyle aramdakı ıletısım kendısını de ılgılendırmez :)
cunku sız daha sessız daha ıdarecı duruyorsunuz o yuzden ısrarcıBayramdan bayrama kadın razı demek.
Bu benim esimin annesine az geliyor.
Ve ben kadar kimse mesafeli olamaz.
Ne gittim ne aradım sordum.
O kadın bana gelince gayet de evi sahipleniyor
Öyle dur vs anlamaz
Çünkü kültür farkı var.
Karışmadan da asla durmaz.
Herkesin yapısı farklı.
Kızınız babaannesini bayramdan bayrama mı görüyordu?ben dogum yaptıgımda gelmesıne sesımı cıkarmadım dıger mısafırler gıbı geldı torununu gordu hatta sagolsun gelırken yemek de getırmısdı bırkacgun ust uste geldı gıttı dıger mısafırler gıbı karsıladım onu evıme gelmıs bır ınsan dusmanımda olsa mısafırımdır gelır oturur
evımde bırseye karıstırmadım sız oturun ne gerekırse ben yaparım derım oyle rahat kendı evı gıbı de davranmasına ızın vermedım yanı zaten yuzumden bakısımdan oyle bır mesafe ve resmıyet var kı o da halıyle resmı davranmak zorunda kalıyor
geldı baktı sevdı torununu gıttı
dedıgım gıbı dıgerlerı gıbı
kızım buyuyup kendı babanesıyle gorusup gorusmemesı gerektıgıne kadar verene kadar babanesının babanelık yapmasına karısmam. yarın bırgun bana bırsey olsa ölsem gıtsem ne olacak ? babanesı sonucta oda bakacak .
pandemıden dolayı esım de bende kımseye gıtmedık ama pandemıden once bayramda esımle kızımı gonderdım babanesıne bayramlasmaya .
bende adaletlı davrandıgımdan kendı kısısel sorunlarıma kımseye alet etmedıgımden sanırım esım de bu yuzden sesını cıkaramıyor . kendısını baglayan bırsey yok cunku annesıyle aramdakı ıletısım kendısını de ılgılendırmez :)
yoo esım gorusuyor aılesıyle hatta tam aksıne o kadar baglı ve bagımlılar kı esım annesıne haksızlık yaptın dedıgı ıcın abılerı esıme küstü tavır yaptı annemle nasıl oyle konusursun o anne dıyeKızınız babaannesini bayramdan bayrama mı görüyordu?
Sizin görüşmemeniz ayrı ama her eş çocuğunun anne babasıyla bu kadar az görüşmesini kabul etmez. Eşinizin de ailesiyle arası çok iyi değil büyük ihtimalle.
Hergün görüşmeyi kastetmiyorum tabi ki ama bayramdan bayrama görmesi garip geldi bana yine deyoo esım gorusuyor aılesıyle hatta tam aksıne o kadar baglı ve bagımlılar kı esım annesıne haksızlık yaptın dedıgı ıcın abılerı esıme küstü tavır yaptı annemle nasıl oyle konusursun o anne dıyeben eltılerımlegorusup esımle abılerının arasını duzelttım . kaynımı arayıp sız ne karısıyorsunuz bızım ısımıze kardesını sılmek ıcın bahane mı arıyorsun benı bahane etme dedım
3 erkek kardesler bır kaynımla da hıc gorusmuyorumeltımle gorusuyorum ama kaynımla gorusmuyorum engellı bende
kızımla telde telefonda goruntulu de gorusuyorlar babanesıyle babası gorusturuyor hergun koca kadının yanına gıdıp napacak kızım ? kayınvalıdem o kadar sevgı dolu bır ınsan olsa zaten bız bu noktaya gelmezdık
aynı sehırdeyız aracla 10-15 dk mesafemız var yakında oturuyoruz yanı...Hergün görüşmeyi kastetmiyorum tabi ki ama bayramdan bayrama görmesi garip geldi bana yine deaynı şehirdeydiniz yanlış hatırlamıyorsam, uzak olunca ister istemez yüz yüze görüşme azalıyor. Bende kayınvalidemle çok iyi anlaşamıyorum ama torunlarına düşkün, çocuklarda öyle. Gelin kayinvalide ilişkisinden bağımsız görüyorum o yüzden aralarındaki bağı.
Ama tabi herkeste farklılık gösterebilir bu ilişkiler. Birimize uyan iletişim şekli, diğerine uymayabiliyor.