Abartıyor muyum? Bıktım artık.

Kızınız babaannesini bayramdan bayrama mı görüyordu?
Sizin görüşmemeniz ayrı ama her eş çocuğunun kendi anne babasıyla bu kadar az görüşmesini kabul etmez. Eşinizin de ailesiyle arası pek iyi değil büyük ihtimalle. Aksi pek mümkün gelmedi bana.
İşte bende bunu dedim
Bayramdan bayrama çocuk olunca kabul eden erkek ailesi ile kopuktur.
Ya da çok uzaktadır felan o zamanda ailesi gelir görür.
Gelin ile kaynana anlasamamasindan çok öte birşey çocuk.

İşte bende bunu dedim
Bayramdan bayrama çocuk olunca kabul eden erkek ailesi ile kopuktur.
Ya da çok uzaktadır felan o zamanda ailesi gelir görür.
Gelin ile kaynana anlasamamasindan çok öte birşey çocuk.
ya alemsınız :KK70:
neden bu kadar acayıp gelıyor gorusmek ıstemedıgım kayınvalıdeden uzak durabılıyor olusum
deneyın sızde yapabılırsınız
kayınvalıdem demek kı cocuguma cok heveslı degıl ? ya da gordugu yetıyor demek kı
ya da yalandan hareketlerıne ınanmıyoruz demek kı kendısını kafaya takmıyoruz demek kı
nıye kocam gelsın de tuttursun bana hıc gostermıyor degılım kı
ya da kayınvalıdem ne munasebet sıkıstırsın benı gorusmelerı gerektıgınde gorusurler zaten bırılerının ısrarıyla hareket nıye edelım ?
bunun ıcın kocamın aılesınden ılla kopuk mu olması gerek

ya alemsınız :KK70:
neden bu kadar acayıp gelıyor gorusmek ıstemedıgım kayınvalıdeden uzak durabılıyor olusum
deneyın sızde yapabılırsınız
kayınvalıdem demek kı cocuguma cok heveslı degıl ? ya da gordugu yetıyor demek kı
ya da yalandan hareketlerıne ınanmıyoruz demek kı kendısını kafaya takmıyoruz demek kı
nıye kocam gelsın de tuttursun bana hıc gostermıyor degılım kı
ya da kayınvalıdem ne munasebet sıkıstırsın benı gorusmelerı gerektıgınde gorusurler zaten bırılerının ısrarıyla hareket nıye edelım ?
bunun ıcın kocamın aılesınden ılla kopuk mu olması gerek
Tmm iste kilit cümle bu kayınvalide hevesli degil.
Olay burada zaten.

Olay burada zaten.
heveslı olsa ne olacak en fazla arar arar acmam acarsam musaıt degılım derım ya da goruntulu gorustururum
zorla degıl ya...
arada bır de babasıyla gonderırım eger kızım ıstıyorsa
kızımda heveslı degıl babanesı aklına bıle gelmıyor ben gonderıyorum
sırf kaynanam gorsun dıye kızımı nıye zorla gorustureyım kı bu kadar gorusmek ısteyen gelınıne saygılı davransın
karsılıklı yanı . kalp kırmasa hakaret etmese yalan soylemese ıftıra atmasa bunlar zaten yasanmaz boyle bır ınsanla nıye goruseyım cocugu gosterdıgıme sukretsın o da kızımı dusundugum ıcın he , kendısını dusundugumden de degıl. kızım bır babanesı oldugunu bılsın dıye gosterıyorum

Olay burada zaten.
gercekten merak ettıgımden sormak ıstıyorum
gorusmek ıstemedıgınız bırıyle nasıl gorusmek zorunda kalabılıyorsunuz ? yanı nasıl bırsey oluyorda oluyor bu ... hayatınızdan kımseyı sılemıyor musunuz ?

mesela ben doguracak olsam kayınvalıdem dogumda zıyarete gelecek olsa asla sınır krızı gecırmem . mısafır gıbı gelır gıder konusursa sustururum mesela ne yaparım sızınle tartısmaya gırmek ıstemıyorum konuyu kapatırmısınız derım buna ne yapabılır kı ? susar mecbur ... bana zarar vermesıne ızın vermem benı sınırlendırmesıne ızın vermem . kendı aıleme karsı da oyleyım neden bırılerının benı rahatsız etmesıne haddını asmasına karısmasına ızın vereyım kı... bunu herkes yapabılır yapamayan neden yapamıyor onu merak edıyorum

mesela hayır demeye mı cekınıyorsunuz kayınvalıde kocanızı cagırıp doldurusa mı getırıyor tam olarak neden yapılamaz onu anlamıyorum ben

gercekten merak ettıgımden sormak ıstıyorum
gorusmek ıstemedıgınız bırıyle nasıl gorusmek zorunda kalabılıyorsunuz ? yanı nasıl bırsey oluyorda oluyor bu ... hayatınızdan kımseyı sılemıyor musunuz ?

mesela ben doguracak olsam kayınvalıdem dogumda zıyarete gelecek olsa asla sınır krızı gecırmem . mısafır gıbı gelır gıder konusursa sustururum mesela ne yaparım sızınle tartısmaya gırmek ıstemıyorum konuyu kapatırmısınız derım buna ne yapabılır kı ? susar mecbur ... bana zarar vermesıne ızın vermem benı sınırlendırmesıne ızın vermem . kendı aıleme karsı da oyleyım neden bırılerının benı rahatsız etmesıne haddını asmasına karısmasına ızın vereyım kı... bunu herkes yapabılır yapamayan neden yapamıyor onu merak edıyorum

mesela hayır demeye mı cekınıyorsunuz kayınvalıde kocanızı cagırıp doldurusa mı getırıyor tam olarak neden yapılamaz onu anlamıyorum ben
Siz anlamadınız olayi.
Ben hamile kalmadan önce karar aldım iletişim kurmadım onlarla.
Çünkü kadın sinirimi bozuyordu.
Bayramdan bayrama gitme kararı aldim.
Ama şimdi çocuk var bahanesi var.
Görmek istiyor haklı olarak.
Kadının kendisi geçimsiz ama bana göre öyle.
Esimin ailesine ve yengelerine göre normali bu.
Bunu sorun eden benim.
Şuan ya ben çocuğumu eşimle gondercem görüşecek ya o gelecek .
Çocuğum 1 yaşında.
Şuan tek göndermem zor.
En son bayramda gördü mesela.
Ama bu ona yetmiyor.
Çünkü benim ailem daha sık görüyor beni ve eşimi rahatsız etmedikleri için.
Ama bu onu yediremiyor.
Esim diyor ki ben annemi değiştiremem ne desem fayda etmez o bildiğini okur bu saatten sonra.
Gelirse eğer fazla muhatab olma canını sikarsa diyor.
Bunun gibi.
Ben zaten hayatımdan odun vermiyorum ama çocuk olunca buna engel olmak kolay degil.
Kadın soğuk tip olsa amenna.
Aşırı vıcık vicik biri.
Tepkimi yaptıklarına ben koyuyorum ama değişmiyor.
Esim benim yanımda dedi birşey isteyeceksen benden iste ona buna birşey buyurma diyor karışma diyor ama beş dakika sonra yine ayni.

Siz anlamadınız olayi.
Ben hamile kalmadan önce karar aldım iletişim kurmadım onlarla.
Çünkü kadın sinirimi bozuyordu.
Bayramdan bayrama gitme kararı aldim.
Ama şimdi çocuk var bahanesi var.
Görmek istiyor haklı olarak.
Kadının kendisi geçimsiz ama bana göre öyle.
Esimin ailesine ve yengelerine göre normali bu.
Bunu sorun eden benim.
Şuan ya ben çocuğumu eşimle gondercem görüşecek ya o gelecek .
Çocuğum 1 yaşında.
Şuan tek göndermem zor.
En son bayramda gördü mesela.
Ama bu ona yetmiyor.
Çünkü benim ailem daha sık görüyor beni ve eşimi rahatsız etmedikleri için.
Ama bu onu yediremiyor.
Esim diyor ki ben annemi değiştiremem ne desem fayda etmez o bildiğini okur bu saatten sonra.
Gelirse eğer fazla muhatab olma canını sikarsa diyor.
Bunun gibi.
Ben zaten hayatımdan odun vermiyorum ama çocuk olunca buna engel olmak kolay degil.
Kadın soğuk tip olsa amenna.
Aşırı vıcık vicik biri.
Tepkimi yaptıklarına ben koyuyorum ama değişmiyor.
Esim benim yanımda dedi birşey isteyeceksen benden iste ona buna birşey buyurma diyor karışma diyor ama beş dakika sonra yine ayni.
ınsanlar zaten sızın kayınvalıdeyle yasadıgınız sorunu anlamaz hatta abarttıgınızı bıle dusunebılırler onu oyle kabul et de derler yengelere gore de kadının normalı buymus ya herkesın kayınvalıdenızı oyle kabul etmesı onların sorunu sız ona katlanmak zorunda degılsınız tabıkı haklı olarak
ben cocuk olunca su sekılde devam ettım ...
bol bol resmını gondersın esınız annesının telıne vıdeolar gordersın sık sık

1 yasında da olsa aslında cocugunuz babasıyla yarım saat 1 saatlıgıne gıdebılır... ben gonderıyordum . emzırıyordum altını degıstırıp yedek kıyafetle canta hazırlayıp esımle gonderıyordum onlar yokken bende kendıme kahve yapıp ayaklarımı uzatıyordum onlar gelene kadar :)

zaten beslenme saatıne kadar gerı donuyorlardı ıcınıze sınmezse cantaya mamaysa mama degılse sagılmıs sut meyve puresı yogurt nasıl beslenıyorsa hazırlarsınız babası yedırır cok da kucuk degıl tam kıvamında bu mevzular ıcın :)
altını gerekırse degıstırır babası veya babanesı yanı kayınvalıde eve gelecegıne muhattap olmak zorunda kalacagınıza sız cocugunuzu babasıyla gonderın daha ıyı degıl mı bu secenek :)

kadın tabıkı degısmez adam ne desın benım karım boyle davranmanı ıstemıyor mu desın bu tarz dıyologlar daha cok kayınvalıdeyı zıtlasmaya ıter ... kocayı da arada bırakmamak gerek
cok buyuk bır sorun oldu mu kayınvalıdeyle ? senede 2-3 sıze gelır onun dısında bol resımlı vıdeolu mesajlar ve esınızle cocugunuzu gondererek ıdare edebılırsınız

cat kapı geldı dıyelım ben evde yokum dersınız...

ben aslında sızı cok ıyı anladım hepımızın kayınvalıdesı uc asagı bes yukarı aynı zaten su soyledıklerınızı yasamayan var mı acaba aramızda ... dedıgım gıbı ıdare edebılırsınız

ınsanlar zaten sızın kayınvalıdeyle yasadıgınız sorunu anlamaz hatta abarttıgınızı bıle dusunebılırler onu oyle kabul et de derler yengelere gore de kadının normalı buymus ya herkesın kayınvalıdenızı oyle kabul etmesı onların sorunu sız ona katlanmak zorunda degılsınız tabıkı haklı olarak
ben cocuk olunca su sekılde devam ettım ...
bol bol resmını gondersın esınız annesının telıne vıdeolar gordersın sık sık

1 yasında da olsa aslında cocugunuz babasıyla yarım saat 1 saatlıgıne gıdebılır... ben gonderıyordum . emzırıyordum altını degıstırıp yedek kıyafetle canta hazırlayıp esımle gonderıyordum onlar yokken bende kendıme kahve yapıp ayaklarımı uzatıyordum onlar gelene kadar :)

zaten beslenme saatıne kadar gerı donuyorlardı ıcınıze sınmezse cantaya mamaysa mama degılse sagılmıs sut meyve puresı yogurt nasıl beslenıyorsa hazırlarsınız babası yedırır cok da kucuk degıl tam kıvamında bu mevzular ıcın :)
altını gerekırse degıstırır babası veya babanesı yanı kayınvalıde eve gelecegıne muhattap olmak zorunda kalacagınıza sız cocugunuzu babasıyla gonderın daha ıyı degıl mı bu secenek :)

kadın tabıkı degısmez adam ne desın benım karım boyle davranmanı ıstemıyor mu desın bu tarz dıyologlar daha cok kayınvalıdeyı zıtlasmaya ıter ... kocayı da arada bırakmamak gerek
cok buyuk bır sorun oldu mu kayınvalıdeyle ? senede 2-3 sıze gelır onun dısında bol resımlı vıdeolu mesajlar ve esınızle cocugunuzu gondererek ıdare edebılırsınız

cat kapı geldı dıyelım ben evde yokum dersınız...

ben aslında sızı cok ıyı anladım hepımızın kayınvalıdesı uc asagı bes yukarı aynı zaten su soyledıklerınızı yasamayan var mı acaba aramızda ... dedıgım gıbı ıdare edebılırsınız
Zaten ediyorum iste cocuk olunca işte biraz kafam karisti.
Eşimle yollamayı bir dusundum bir çok küçük geliyor bir de orada iş güç çok.
İhmal edilebilir orayı gözüm yemedi.
Biraz büyüsün de bakalım.

Zaten ediyorum iste cocuk olunca işte biraz kafam karisti.
Eşimle yollamayı bir dusundum bir çok küçük geliyor bir de orada iş güç çok.
İhmal edilebilir orayı gözüm yemedi.
Biraz büyüsün de bakalım.
cocuga baka baka babanında dıkkatı gelısecek alısacak ogrenecek sakınırsanız koruma ıc gudusuyle guvenemez gondermezsenız baba nasıl ogrensın sımdı daha kolay buyudukce hareketı artıyor
ıhmal edebılecegı bırsey yok yanı gozlerının onunde duracak cocuk zaten :KK66: ınanın sandıgınızdan daha kolay ve guzel olacak hem kendınıze zaman ayırmaya hakkınız yok mu sızde dınlenırsınız bıraz o sırada

cocuga baka baka babanında dıkkatı gelısecek alısacak ogrenecek sakınırsanız koruma ıc gudusuyle guvenemez gondermezsenız baba nasıl ogrensın sımdı daha kolay buyudukce hareketı artıyor
ıhmal edebılecegı bırsey yok yanı gozlerının onunde duracak cocuk zaten :KK66: ınanın sandıgınızdan daha kolay ve guzel olacak hem kendınıze zaman ayırmaya hakkınız yok mu sızde dınlenırsınız bıraz o sırada

Evde dediginiz gibi esim bakar ilgilenir.
Cumartesi öğleden sonra toplantım var 3 saat bakacak.
Eşime güvenirim genelde .
Ama orası daha geniş alan artık yürüme aşamalarında çok dikkat etmesi lazim.
Zamana bırakacağım.

İyi geceler arkadaşlar.

Ben hamileyim son günlerim doğum için. İkinci çocuğum bu arada bir de kızım var 19 aylık. Kv ile çok sorunlu bir ilişkimiz var hani yüz göz olduk iyice kaç kere kavga ettik 3 senelik evli olmama rağmen. Neden 2.diyecek olanlar için yazayım ikinci çocuğum korunurken oldu hem de iki yöntemle.

Her neyse kv başka bir şehirde yaşıyor ve eşinden boşanmış 60 yaşında bir kadın. Çok geçimsiz sorunlu bir insan, dünyada anlaşabildiği herhangi bir insan yok. Bir de kv olunca iyice kötü davrandı bana başından beri. Ben de hiç alttan almadım açıkçası hep cevap verdim ve bize her geldiğinde tartıştık neredeyse.

En son Eylül ayında gelmişti bir hafta kaldı yaklaşık yine tartıştık gitti. Beni kendi evimden kovan bir insan kendisi bu kadar ileri gider ben de cevap verdim kavga ettik vs. Şimdi konu şu ki doğuma çok az kaldı ve annem de başka şehirde yaşıyor doğuma giderken haber vericem o gelecek inşallah. Ama bu kv kişisi tutmuş bilet almış kızıyla kafa kafaya verip yarın buraya geliyormuş. Kızı da bizimle aynı şehirde ama bize gelecekmiş torun sevmeye kızı çalışıyor zaten evde tek başına napacakmış mış.

İyi de ben doğurdum doğrucam ve sancımı evde çekip sonra hastaneye gitmek istiyorum. Huzurlu olmak stressiz olmak istiyorum. Normalde sancım başlayınca eşim gelecekti hemen sancımı çekip hastaneye gidecektim. Evde stressiz huzurla geçirecektim o süreci. Şimdi bu nefret ettiğim kv ile nasıl olabilir böyle bir şey? Kadınla normalde bile diken üstündeyim doğum anında ne işi var bu kadar aramız kötüyken?

Benim kocam olacak kişi bana sormadan tamam demiş annesine. İki gün önce. Bana bugün söylüyor düşünün. Ben aşırı sinirlendim gerçekten ama yine de görümceme düzgün bir üslupla doğumdan önce kimseyi istemediğimi, kendi annemi de çağırmadığımı falan yazdım. Bozuldu ama tamam dedi. Ben yine de güvenmiyorum yarın çıkıp gelebilir kadın ve asla onun yanında sancı çekmek falan istemiyorum nefret ediyorum ondan ve bu hassas süreçte beni hiç düşünmeyen kocama da aşırı sinirliyim.

Sizce ne yapmalıyım ya gelirse inadına?
Açıkça kv ye de söyle, görümceye söylemen iyi olmuş, ama asıl sorun eşinizde siz eşinize yoğunlaşın, oturup eşinizle güzelce konusun tepkinizi de kibarca ortaya koyun derim ...

kayınvalıde bılet aldıktan sonra aradıgı ıcın esınız tamam demek zorunda kalmıstır
doguma sayılı gunler kalmıs bır an ıcın kavgaya tutusulmasından cekınmıstır karım senı ıstemıyor gelme dese annesı belkı ters bırsey yapacak tamam demıstır geldıgınde nasılsa ıdare ederım dıye dusunmustur ben kocanızın kotu nıyetlı olduguna daır bırsey gormedım herkes kocanıza yuklenmıs ama

arayıp yardıma gelmeyı dusunuyorum bana ıhtıyacın var mı annen mı gelır kım gelır bılemedım bılet alıcam nasıl yapalım bır planın var mı dıye dusunmeyen kayınvalıdenız. tıpık kafasına gore ıs yapan kayınvalıde. bu kadar sınır krızı gecırecek bırsey yok aslında hayatda tam olarak hersey bızım ıstedıgımız gıbı olmayabılıyor .

benım akrabam evde son ana kadar bekledı sancıyı merdıvenlerde dogurdu o evde sancıyı bekleme ısıne dıkkat edın
burada bırı vardı o da sıcak dus alayım oyle doguma gıdeyım demıs kuvetde dogurmus yanı o surecı ıyı takip edebıleceksenız ne ala kendınızı rıske atmayın da. bazıları ılla ebeyle evde dogurucam da dıyor... belkı de esınız kafasında bundan endıselenmıs bıle olabılır

gorumcenız gelme deyısınıze tamam demıs sız telefondan dırekt kayınvalıdenızı arayıp boyle bı planınız varmıs ben ıhtıyac duyarsam cagırırım zahmet edıp gelmeyın dıyebılırsınız kayınvalıdenıze ? nıye oyle yapmadınız merak ettım
Çünkü konuşmuyoruz kadınla daha Eylül ayında bizdeydi kavga ettik iyice yüz göz olduk bende engelli zaten kendisi uzun zamandır. İletişimimiz yok yani. Ben yine de eşimi suçluyorum en çok sürekli aramızın ne kadar kötü olduğunu görmezden gelmeye çalışıyor ve doğum gibi zaten hassas ve zor bir olayımı bile önemsemedi resmen.

Kadından o kadar nefret ediyorum ki görmemek için ayrılmayı bile düşünüyorum o derece. Zaten o da bunun farkında bu yüzden kaşıyıp duruyor beni. Eylülde bana benim evimde "oğlumun seninle ne işi var defol git pislik" demiş bir insan, midem bulanıyor ondan.

Hamile kadının sancıyı evde çekmek istemesini bile sorgulayanlar olmuş 🤦🏻‍♀️ Kime ne ya ! İster evde çeker, ister hastaneye gider. Kayınvalideyle iyi anlaşıyor olsa bile yanında olmasını istemeyebilir. Bizim ülkede nedense bu tip hassas durumlarda kimse haddini bilemiyor. Özel diye bir şey var. Ben doğum anında beni germesin diye annemi bile yanımda istemiyorum. Konu sahibinin kayınvalidesiyle arası zaten iyi değilmiş. Doğum eğitimlerinde bile size iyi gelmeyen insanları yanınızda istemeyin derler.

Bence eşiniz bile rica etmiş olabilir annesine gelmesi için.Evde 19 aylık başka bir bebek daha var ..sizinle ayrı ,onunla ayrı ilgilenecek insana ihtiyaç var ama siz (belki de kayınvalidenizi sisteme sokmamak için ) kimseden yardım istemediğinizi söyleyerek aşırı yükleniyorsunuz.Evet doğum bize göre normal bir süreç olabilir ama 19 aylık bebek için durum böyle değil..belki hastahanede kalmanız bile gereken bir durum yaşanabilir ..Doğum da filmlerdeki gibi kadının bir ıkınınca bebeğin fırlayıp kucağına tertemiz düştüğü ,ertesi gün evin içinde kundaklı bebeği ile dans edip mutluluk kahkahaları attığı bir süreç değil.Küçük kuzuya kim bakacak doğum sürecinde bence eşinizin endişe duyduğu bu.Keşke anneniz önden gelebilseydi.
Annem istersem önden gelebilir ama ben doğumda gelmesini istiyorum izin alıp gelecek çünkü bana asıl doğumdan sonra lazım olduğu için.

Kızımıza da babası bakacak annesine ben zaten çocuğumu emanet etmek istemem kesinlikle. Babası bakacak dediğim gibi ve annesinden iyi bakar inşallah. Zaten doğum sancısı başlayınca annem gelecek yani en fazla 12 saat bakar kızımıza babası o kadarını da yapsın zaten.

Bilerek çağırmaz annesini zaten bana son anda söyleme sebebi çekinmesi. Aramızın bozulacağını biliyor ama anneme gelme nasıl diyim diyor o yüzden ben görümceme söyledim.

Eşi korkmuştur ..arkadaşları bile sen iştesin evde karına birşey olsa diğer bebek ne olacak diye uyarmışlardır.Açıkçası ben de 40 haftalık hamile kadının doğum sancısı başladıktan sonra çocuğunu bırakacak güvenilebilecek bir kişinin aranmaya başlamasına razı olmam..Küs de olsam ..gittiğim yerde yüzüme de tükürülecek olsa gider en azından evde diğer bebeğin bakımını yaparım,evde bir nefes olurum
O kadın benim iyiliğime olan hiçbir şey istemez emin olun. Elinden gelse ölüp gitmemi ister hatta öyle bir kadın. Tanısanız anlardınız.

Çünkü konuşmuyoruz kadınla daha Eylül ayında bizdeydi kavga ettik iyice yüz göz olduk bende engelli zaten kendisi uzun zamandır. İletişimimiz yok yani. Ben yine de eşimi suçluyorum en çok sürekli aramızın ne kadar kötü olduğunu görmezden gelmeye çalışıyor ve doğum gibi zaten hassas ve zor bir olayımı bile önemsemedi resmen.

Kadından o kadar nefret ediyorum ki görmemek için ayrılmayı bile düşünüyorum o derece. Zaten o da bunun farkında bu yüzden kaşıyıp duruyor beni. Eylülde bana benim evimde "oğlumun seninle ne işi var defol git pislik" demiş bir insan, midem bulanıyor ondan.
bence arayıp gelmemesını soyleyın acıkca
gorumcenız annesıne soylemeyebılır bellı olmaz
durduk yere sinirlerınız gerılır pat dıye gelırse
baska care yok maalesef
keske bu duruma getırmeseler...

Doğumda sana iyi gelmeyen insanları yanında istememen en doğal hakkın. Kocana kesin konuş, istemiyorum, BİTTİ. Diğer meselelerde, eğer açıktan saldırı yoksa, arkandan iş çevirmiyorsa, eşin durdurabiliyor ise, o az buz laf sokmalarını can sıkmalarını şerbet deyip içeceksin, bariz bir suçu, canına yuvana kastı olmadıkça kaynanaya savaş açmanı önermem.
Açıktan saldırı var maalesef. Bana gıcık olur olur sonra patlar hakaretler ederek. Dimdirekt hakaret etmese ben zaten muhatap olmam. Çok cazgır bir kadın anlatılmaz yaşanır.

Eylüldeki kavgamızda bana "oğlumun seninle ne işi var defol git pislik" diye beni kendi evimden kovmuştu düşünün. Şimdi de gene geliyor yüzsüz nefret ediyorum ya nefret. Bu kadın yüzünden boşanıcam zaten hoş daha suçlu olan oğlu olacak adam.

ya aslında kayınvalıdeyle hıc yuz goz olmamak gerekıyor
mesela kadın konu sahıbıne sen oglumu garantılemek ıcın 2. cocugu yaptın demıs
bu muhabbet nasıl bu noktalara gelebıldı nasıl o yere geldı

kayınvalıde bır laf soylemeye calıstıgı an sozunu kesıp sızınle tartısmak ıstemıyorum deyıp konuyu kapatabılır. karsılıklı munakasa her zaman sıkıntı. hıc gerek yok... en guzelı mesafelı olmak bayramdan bayrama ve ozel gunlerde hastalıkta falan aramak , aynı apartmanda yasayıp mesafesını koruyabılenler var... kayınvalıdenın her sozunu cıddıye alıp kafaya takmamak onu ıs yerınde sevılmeyen mudur gıbı gorup oyle davranmak yeterlı .
kayınvalıdelerı ınsanlar gozlerınde cok buyutuyorlar...

konu sahıbı aramız kotu dıyor mesela ama kayınvalıdeye gore aralarında bır sorun yok kı gelmek ıstıyor . o konu sahıbı kadar umursamamıs gergınlıgı yanı.
Olur mu bal gibi biliyor aramızın kötü olduğunu ve benden nefret ediyor. Ama benim ne kadar bıktığımın farkında ve beni kaşıyıp duruyor. Basiretsiz oğlu da bu kadın yüzünden boşanıcaz farkında değil.

X