Aaah ah mesafe diyorsunuz ya benim gibi mesafe koyabilen insan yoktur. Ama siz, sizli bizli konuşurken karşıda bas bas bağırıp hakaret eden bir mahalle karısı olunca mesafe falan sökmüyor.e kayınvalıdeye mesafe koyarsınız tartısmaya gırmezsınız cok resmı buz gıbı olursunuz yıne sıkıntı olmaz
benım kayınvalıdem dedıgınız gıbı hıc bır sorun yoktu bır anda degıstı gorusmuyorum kendısıyle uzak duruyorum 2 sene falan belkı ıyılıkle yola gelır dedım bıraz tahammul ettım baktım yok sıkıntılı bırı aramadım aradıgında acmadım gıtmedım gelmek ıstedıgınde musaıt degılım dedım kurtuldum 7 senedır evlıyım
yanı kendımızı koruyabılırız :) ne dıye kayınvalıdeyle zıtlasım kendı sınırımı bozayım kı degmez. benım sinirim degerlıdır onemlıdır herkese harcayamam onu
bu konuda da sadece panık yapmıs bır koca goruyorum ben ... bız kadınlar kadar guclu ve becerıklı degıller o sımdı bır bebek elımde dıger tarafta karım dogum yapacak dıye sasırmıs durumda denıze dusen yılana sarılır mısalı
aynen oyle valla ne munasebet gelecek ınsan seytan gormus gıbı olur konu sahıbının derdı kendısıne yeter bırde kadınla ugrasamaz vallaBeni evimden kovan kadını evime almayacağım diyin çok istiyorsa eşiniz de görümcenize gitsin takılmayın bu kadar boşamanızı açık açık istemiş kadını evinize almak zorunda değilsiniz kendinizi ve bebişinizi üzmeyin
su kaynana yuzunden bosanırsanız yazık edersınız amacına ulastırmayınOlur mu bal gibi biliyor aramızın kötü olduğunu ve benden nefret ediyor. Ama benim ne kadar bıktığımın farkında ve beni kaşıyıp duruyor. Basiretsiz oğlu da bu kadın yüzünden boşanıcaz farkında değil.
Eşinizden bir halt olmaz üzgünüm.Açıktan saldırı var maalesef. Bana gıcık olur olur sonra patlar hakaretler ederek. Dimdirekt hakaret etmese ben zaten muhatap olmam. Çok cazgır bir kadın anlatılmaz yaşanır.
Eylüldeki kavgamızda bana "oğlumun seninle ne işi var defol git pislik" diye beni kendi evimden kovmuştu düşünün. Şimdi de gene geliyor yüzsüz nefret ediyorum ya nefret. Bu kadın yüzünden boşanıcam zaten hoş daha suçlu olan oğlu olacak adam.
Öyle yüzsüz bir kadın ki bunu yapsam inadına gelir. Kendisi de farkında hatta "bende suç bende gurur yok ki" der bu yüzsüzlük huyu için.Her geldiğinde kavga ediyorsanız
Ben olsam kayınvalıdeyi arar yüzüne söylerdim.
Psikolojimde bozuk ve Koronadan da dolayı kimseyi suan istemiyorum deyin.
Siz delirecegınıze o delırsın
Bu kadar sıkıntı yaparsanız, problem yaşarsınız gebelik veya doğumda. . Kasmayın kendinizi bu kadar
Kondom ve iğne. Eğer boşanmazsak doğumdan sonra spiral taktırıcamYa konuyla alakalı herkes birşeyler yazmış zaten onun hakkında bişey demicemde sadece sormak istediğim ne yöntemle korunuyodunuz spiral falan mı öyleyse korkmaya baslicam çünkü bende de var şuan ona güveniyorum da bı kazaya kurban gitmeyelim sonra
Aynı şehirde olsak ben de eşimi gönderirim çocuğu haftada bir iki saat bitti ben görüşmem mesela. Ama farklı şehirde gelince yatıya kalıyor. İnsanın nefret ettiği biriyle günlerce burun buruna yalnız kalması ne kadar korkunç bir şey biliyor musunuz? TV de kullanmıyoruz biz evde berbat stresli bir ortam resmen.heveslı olsa ne olacak en fazla arar arar acmam acarsam musaıt degılım derım ya da goruntulu gorustururum
zorla degıl ya...
arada bır de babasıyla gonderırım eger kızım ıstıyorsa
kızımda heveslı degıl babanesı aklına bıle gelmıyor ben gonderıyorum
sırf kaynanam gorsun dıye kızımı nıye zorla gorustureyım kı bu kadar gorusmek ısteyen gelınıne saygılı davransın
karsılıklı yanı . kalp kırmasa hakaret etmese yalan soylemese ıftıra atmasa bunlar zaten yasanmaz boyle bır ınsanla nıye goruseyım cocugu gosterdıgıme sukretsın o da kızımı dusundugum ıcın he , kendısını dusundugumden de degıl. kızım bır babanesı oldugunu bılsın dıye gosterıyorum
sızı gercekten cok ıyı anlıyorum oyle ıyı anlıyorum kı ben kayınvalıdemı anlatsam emınım ınanmazsınız yok ya bır ınsan bu kadarını yapamaz dersınızAaah ah mesafe diyorsunuz ya benim gibi mesafe koyabilen insan yoktur. Ama siz, sizli bizli konuşurken karşıda bas bas bağırıp hakaret eden bir mahalle karısı olunca mesafe falan sökmüyor.
Valla öyle diyorsanız arayın,ben sancimi yalnız çekeceğim,yanımda kimseyi istemiyorum,bunu sana oğlun soylemeliydi,haberin olsun oğluna doyacaksin bu gidişle,bu iş kötüye gidecek deyin.Eşime söyledim zaten görümceme de yazdım. Beyefendinin suratı düştü abartıyormuşum da bilmem ne her zamanki saçmalıkları. Eğer inadına gelirse kızımı alıp çıkıcam halama gidicem sonra da boşarım onu artık sabrım kalmadı insan doğum zamanı yapmaz artık bunu.
Susar mecbur diyorsunuz ya hah işte benim kv tonla hakaret yağdırır inanın siz çirkef kv ye denk gelmemişsiniz kimse de denk gelmez umarım :/gercekten merak ettıgımden sormak ıstıyorum
gorusmek ıstemedıgınız bırıyle nasıl gorusmek zorunda kalabılıyorsunuz ? yanı nasıl bırsey oluyorda oluyor bu ... hayatınızdan kımseyı sılemıyor musunuz ?
mesela ben doguracak olsam kayınvalıdem dogumda zıyarete gelecek olsa asla sınır krızı gecırmem . mısafır gıbı gelır gıder konusursa sustururum mesela ne yaparım sızınle tartısmaya gırmek ıstemıyorum konuyu kapatırmısınız derım buna ne yapabılır kı ? susar mecbur ... bana zarar vermesıne ızın vermem benı sınırlendırmesıne ızın vermem . kendı aıleme karsı da oyleyım neden bırılerının benı rahatsız etmesıne haddını asmasına karısmasına ızın vereyım kı... bunu herkes yapabılır yapamayan neden yapamıyor onu merak edıyorum
mesela hayır demeye mı cekınıyorsunuz kayınvalıde kocanızı cagırıp doldurusa mı getırıyor tam olarak neden yapılamaz onu anlamıyorum ben
nasıl yanıAynı şehirde olsak ben de eşimi gönderirim çocuğu haftada bir iki saat bitti ben görüşmem mesela. Ama farklı şehirde gelince yatıya kalıyor. İnsanın nefret ettiği biriyle günlerce burun buruna yalnız kalması ne kadar korkunç bir şey biliyor musunuz? TV de kullanmıyoruz biz evde berbat stresli bir ortam resmen.
Hep torun bahaneleri işte. Torununu çok düşündüğü için bizi ayırmaya uğraşıyor benim kocam da buna inanıyor.Eşinizden bir halt olmaz üzgünüm.
Ne olursa olsun bu kadar şeyden sonra sizi biraraya getirmemeli.
Bu iş kötüye gidecek desem "ay hadi inşallah" der :) ayrılmamızı istiyor zaten.Valla öyle diyorsanız arayın,ben sancimi yalnız çekeceğim,yanımda kimseyi istemiyorum,bunu sana oğlun soylemeliydi,haberin olsun oğluna doyacaksin bu gidişle,bu iş kötüye gidecek deyin.
Benimki yanimdaydi da ne faydası oldu sanki,sabaha kadar horladi:/
Evet yatılı kalıyor tabiki başka şehirde yaşıyor çünkü. Eşimin kafası şu "o benim annem gelecek sonuçta illa ki". Ben de gelmek istiyorsa saygılı davranacak diyorum sürekli o böyle işte bu saatten sonra değişmez falan diyor. Zaten kadın herkese karşı sorunlu cazgır bir tip. Kv rolüne de girince iyice berbat bir şey oluyor.nasıl yanı
sız kadınla gorusmek ıstemıyorsunuz ama gelıp sızde yatılı mı kalabılıyor nasıl
?
e kesınlıkle esınızden kaynaklı bu durum... ne munasebet ya bunca sey yasanmıs ne kalması
sızın annenız esınıze boyle yapsa kabul eder mıydı ?
Ben de başka birinin gorumcesiyim:)Şu hamile kadınlara akıl tavsiye vermeyi bir bırakın ya. Kimin ne şekilde doğuracağı sizi ilgilendirmez öyle istiyor öyle doğuracak 9 aydır karnında taşıyor bebeğin durumunu da en iyi kendisi bilir kendisi için neyin doğru olduğunu da. Kalp atışı sadece hastanede dinlenmiyor doopler denen cihazlar var günümüzde birçok hamile kadın alıp evinde bebeğinin kalp atışını dinleyebiliyor. Sataşacak yer arayıp bilmediğiniz konularda konuşmakta üstünüze yok. Hiçkimse sevdiği bir insan bile olsa doğum zamanı evinde ağırlamak zorunda değil. Ya görümcesiniz ya da başka birinin görümcesi.
Bence her anne oğlunun yuvası yıkılır diye kendine çeki düzen verir, vermeli ya..Bu iş kötüye gidecek desem "ay hadi inşallah" der :) ayrılmamızı istiyor zaten.
kesınlıkle esınızın hatası annesı ozledıgınde esınız ayarlardı kendısını gıder anasında kalırdı hasret gıderırdıEvet yatılı kalıyor tabiki başka şehirde yaşıyor çünkü. Eşimin kafası şu "o benim annem gelecek sonuçta illa ki". Ben de gelmek istiyorsa saygılı davranacak diyorum sürekli o böyle işte bu saatten sonra değişmez falan diyor. Zaten kadın herkese karşı sorunlu cazgır bir tip. Kv rolüne de girince iyice berbat bir şey oluyor.
Guya yererken ovecek yani kendini:)Öyle yüzsüz bir kadın ki bunu yapsam inadına gelir. Kendisi de farkında hatta "bende suç bende gurur yok ki" der bu yüzsüzlük huyu için.
Valla ben de konu sahibini üzmek istemiyorum,yoksa asıl enisteye bir ayar lazım..kesınlıkle esınızın hatası annesı ozledıgınde esınız ayarlardı kendısını gıder anasında kalırdı hasret gıderırdı
ıdare edılecek bır kadın olsa edersınız boyle seyler yasanıpda benım annem degısmez demek sus otur demek ne munasebet
kendısının susup oturamayacagı seyı sıze dıkte edemez
cok sınırlendım
hamılesınız daha fazla konusup sızı kıskırtmıyım bır dogurunda saglıkla su kocanızı bır sılkeleyelım
Sorun şu ki kendisi de çoğu şeyi idare eder alttan alır. Benim ailem sıkıntılı olsa idare ederdi en azından benden daha ılımlı olurdu yapısı böyle. Ama benden aynı şeyi isteyemez ki ben onun kadar idareci biri değilim olmak zorunda da değilim bunu algılayamıyor bir türlü.kesınlıkle esınızın hatası annesı ozledıgınde esınız ayarlardı kendısını gıder anasında kalırdı hasret gıderırdı
ıdare edılecek bır kadın olsa edersınız boyle seyler yasanıpda benım annem degısmez demek sus otur demek ne munasebet
kendısının susup oturamayacagı seyı sıze dıkte edemez
cok sınırlendım
hamılesınız daha fazla konusup sızı kıskırtmıyım bır dogurunda saglıkla su kocanızı bır sılkeleyelım