Abartıyor muyum? Bıktım artık.

Aaah ah mesafe diyorsunuz ya benim gibi mesafe koyabilen insan yoktur. Ama siz, sizli bizli konuşurken karşıda bas bas bağırıp hakaret eden bir mahalle karısı olunca mesafe falan sökmüyor.

aynen oyle valla ne munasebet gelecek ınsan seytan gormus gıbı olur konu sahıbının derdı kendısıne yeter bırde kadınla ugrasamaz valla
esının herseye yetısebılecegını de bılıyor annesıde kazasız belasız zamanında yetısebılecekmıs

gorumceye soylemıs ama bence gorumceye de bellı olmaz ya sımdı esı arasın annesını ya da ben olsam esımın telınden arar gelmeyın derdım yanı

cok mu acımasızım ? sımdı yazdıgımı okudumda
yoo vazgectım tam da hakettıgı bu gelmesın kesınlıkle

su kaynana yuzunden bosanırsanız yazık edersınız amacına ulastırmayın
bazı erkekler boyle dusunemıyor sımdı hamılesınız yasadıklarınız ıkı kat gelır sıze stresı uzuntusu esınıze gıcık olursanız uzun surer gecmesı
dusunememıs bu da ona ders olsun hatasını duzeltsın karım ıstemıyor desın gerekırse

Eşinizden bir halt olmaz üzgünüm.

Ne olursa olsun bu kadar şeyden sonra sizi biraraya getirmemeli.

Öyle yüzsüz bir kadın ki bunu yapsam inadına gelir. Kendisi de farkında hatta "bende suç bende gurur yok ki" der bu yüzsüzlük huyu için.

Kondom ve iğne. Eğer boşanmazsak doğumdan sonra spiral taktırıcam

Aynı şehirde olsak ben de eşimi gönderirim çocuğu haftada bir iki saat bitti ben görüşmem mesela. Ama farklı şehirde gelince yatıya kalıyor. İnsanın nefret ettiği biriyle günlerce burun buruna yalnız kalması ne kadar korkunç bir şey biliyor musunuz? TV de kullanmıyoruz biz evde berbat stresli bir ortam resmen.

Aaah ah mesafe diyorsunuz ya benim gibi mesafe koyabilen insan yoktur. Ama siz, sizli bizli konuşurken karşıda bas bas bağırıp hakaret eden bir mahalle karısı olunca mesafe falan sökmüyor.
sızı gercekten cok ıyı anlıyorum oyle ıyı anlıyorum kı ben kayınvalıdemı anlatsam emınım ınanmazsınız yok ya bır ınsan bu kadarını yapamaz dersınız

aslında kayınvalıdenızın sorunu ogluyla
ona gercekten deger verse sevse bunları yapmazdı anne dedıgın sıkıntılı gelını olunca cocugunun mutlulugu ıcın gerekırse susar ıdare eder bu tam tersı. bulmus da bunuyor oglu annesını ıdare etmek zorunda kalıyor ... sureklı bır kaos huzursuzluk derdınde resmen ınsanlar mutsuz olsun dıye de ugrasıyor bellıkı psıkolojık bır rahatsızlıgı da var

bıraz sabır bu bır surec bunu atlatacagınızı dusunuyorum

Valla öyle diyorsanız arayın,ben sancimi yalnız çekeceğim,yanımda kimseyi istemiyorum,bunu sana oğlun soylemeliydi,haberin olsun oğluna doyacaksin bu gidişle,bu iş kötüye gidecek deyin.
Benimki yanimdaydi da ne faydası oldu sanki,sabaha kadar horladi:/

Susar mecbur diyorsunuz ya hah işte benim kv tonla hakaret yağdırır inanın siz çirkef kv ye denk gelmemişsiniz kimse de denk gelmez umarım :/

nasıl yanı
sız kadınla gorusmek ıstemıyorsunuz ama gelıp sızde yatılı mı kalabılıyor nasıl
?
e kesınlıkle esınızden kaynaklı bu durum... ne munasebet ya bunca sey yasanmıs ne kalması
sızın annenız esınıze boyle yapsa kabul eder mıydı ?

Bu iş kötüye gidecek desem "ay hadi inşallah" der :) ayrılmamızı istiyor zaten.

Evet yatılı kalıyor tabiki başka şehirde yaşıyor çünkü. Eşimin kafası şu "o benim annem gelecek sonuçta illa ki". Ben de gelmek istiyorsa saygılı davranacak diyorum sürekli o böyle işte bu saatten sonra değişmez falan diyor. Zaten kadın herkese karşı sorunlu cazgır bir tip. Kv rolüne de girince iyice berbat bir şey oluyor.

Ben de başka birinin gorumcesiyim:)
Ama valla bu durum yaşansa anneme 145 kez de olsa kardeşimin eşi nasıl isterse ve kimleri isterse yanında onların olacağını,kendisinin benim evimde durup haber beklemesi gerektiğini soylerim.
Artı kardeşimi de çekerim derim "biz de gelin olduk kardeşim,bir kadından eşinin annesine sonsuz kabul herşeye kabul bekleme,eşini uzme"
Nitekim demisligim de var,annemin bozulması pahasına dedim de derim de..
Objektif olmak gerek,kim olduğumuzdan bağımsız olarak. .

kesınlıkle esınızın hatası annesı ozledıgınde esınız ayarlardı kendısını gıder anasında kalırdı hasret gıderırdı
ıdare edılecek bır kadın olsa edersınız boyle seyler yasanıpda benım annem degısmez demek sus otur demek ne munasebet
kendısının susup oturamayacagı seyı sıze dıkte edemez
cok sınırlendım
hamılesınız daha fazla konusup sızı kıskırtmıyım bır dogurunda saglıkla su kocanızı bır sılkeleyelım

Öyle yüzsüz bir kadın ki bunu yapsam inadına gelir. Kendisi de farkında hatta "bende suç bende gurur yok ki" der bu yüzsüzlük huyu için.
Guya yererken ovecek yani kendini:)
İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla atlatin da şu doğumu,gülmeyen feysiniz gülsün inşallah

Valla ben de konu sahibini üzmek istemiyorum,yoksa asıl enisteye bir ayar lazım..

Sorun şu ki kendisi de çoğu şeyi idare eder alttan alır. Benim ailem sıkıntılı olsa idare ederdi en azından benden daha ılımlı olurdu yapısı böyle. Ama benden aynı şeyi isteyemez ki ben onun kadar idareci biri değilim olmak zorunda da değilim bunu algılayamıyor bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…