Abartıyor muyum? Bıktım artık.

Bence her anne oğlunun yuvası yıkılır diye kendine çeki düzen verir, vermeli ya..
Bu kadın eşimi kocası yerine koymuş yıllardır biz evlenince delirdi tabiri caizse. Çünkü istemiyordu eşim rest çekti falan kudurdu bu kadın iyice. Evlendikten sonra öyle kıskançlıklar yaptı ki sanki kuma gelmişim öyle bir hırs öyle bir kin. Boşanmamızı da istiyor saklamıyor zaten iğreniyorum o kadından.

annesının yaptıgını annenız yapsa ılımlı olurmuydu gercekten ?

kv’nizi tanımıyorum da iyi bir niyetle yapma ihtimali yok mu ki? mesela yengemle ananemin arası çok kötü. yengem doğum yapacağında yalnız kalmasın diye düşünüp diğer dayımlar gitti bu sefer. sanki biri gitmezse kırılır, yardıma ihtiyacı olur gibi düşünmüşlerdi. kendi annesi babası da çok uzakta olduğu için gelemiyordu.

Anneni çağır hemen. Gelecekse annen ile otursun, bakalım memnun kalacak mı?

annesının yaptıgını annenız yapsa ılımlı olurmuydu gercekten ?
Bana göre daha yapıcı olabilirdi ama öyle "aman nolacak canım onu da öyle kabul et" rahatlığı olmazdı, şimdi rahat rahat konuşuyor öyle. Benim ailem bana değer verdiği için ona da veriyorlar atıp tutmak kolay beyefendiye.

Onu hiçbir şekilde istemediğimi biliyor. Zaten bana iyilik değil kötülük olsun diye gelir çok fena bir kadın :/

Annene söyle az mevzu çıkarsın, erkeklerde empati zayıf, yaşamadan anlamazlar.

ılımlı yaklasmayacagına emınım
bu tarz seylerı kım yasasa gorusmek ıstemez ve gorusmek zorunda bırakılmaya katlanamaz

demek kı kız annelerı de sıkıntı cıkartmalı . bu erkeklerı rahat bırakmaya gelmıyor

Annene söyle az mevzu çıkarsın, erkeklerde empati zayıf, yaşamadan anlamazlar.
gercekten oyle
bu kayınvalıde gelıp kalıyormus ya
madem esınle annen sıkıntılı gunler yasadı sen gıt annene kendını ayarla esınle annenı bı araya getırme dımı
daha kalkıp gelıp kalıyor kadın adamda annem degısmez dıyor degıssın dıyen yok kı ınsan olsun yeter yanı

Kız anneleri kesinlikle, kızımın yuvası yıkılmasın huzuru bozulmasın diye alttan almayı bırakmalı; görüldüğü gibi hiçbir işe yaramıyor, hatta alan açılıyor karşı tarafa.

Kondom ve iğne. Eğer boşanmazsak doğumdan sonra spiral taktırıcam
Bende şuan tam 6 aydır takılı hicbi sorun olmadı çevremde de takılı olup hamile kalan hiç yok tavsiye ederim ama nette falan görüyoruz haliyle insan tedirgin oluyo yinede

Ben olsam eşime net bir şekilde ‘ ne şekilde hallediyorsan hallet, gelmemesini sağla! strese girmek istemiyorum ” derdim. Daha da konuyu uzatmaya gerek yok
Korkuyorum resmen ya çat kapı gelirse? Cidden büyük olay çıkarırım eşimle ve sonu kaçınılmaz olarak boşanma olur artık. Çünkü ben görümceme söyledim kimseyi istemiyorum şu an diye buna rağmen yüzsüzce gelirse artık iyice ortalık karışır kocam olacak kişiyi de tamamen silerim çok ciddiyim artık her şeyi göze aldım.

Onu hiçbir şekilde istemediğimi biliyor. Zaten bana iyilik değil kötülük olsun diye gelir çok fena bir kadın :/
ay nefret ediyorum böyle insanlardan. sanki kocanızla evli de siz araya giriyorsunuz. ama bu şekilde öfkelenince de onun istediği olmuş oluyor, bebeğinizle size zarar sadece. anladığım kadarıyla eşiniz de laftan anlamıyor. o yüzden direkt siz aksiyon alarak anlamasını sağlayabilirsiniz mesela anneni kesinlikle istemiyorum, gelirse şunu şunu yapıcam diyin. mesela halanıza gitmek olabilir, onu ve annesini görümcenize kovmak olabilir. şimdiden konuşun ne yapacağınızı içiniz rahatlasın. kv’nizle de görüşmeyin evet ama onu hasta biri olarak kabul edin. konu siz değilsiniz aslında, başka gelin de olsa aynısını yapardı diyerek kişisel algılamayın sinirlerinizin bozulmaması için, sağlıklı bir insan bunları yapar mı? akıl sağlığı yerinde olmayan biriyle konuşup anlaşabilir misiniz? o da hiçbir zaman anlamayacak sizi.

Gelmemistir diye umuyorum?

Bence sakin ol. Gelirse de o yokmus gibi davran bisi derse o agriyla terslersin. odaya kapat kendini. zaten esin de sana hassas davranir. o geldi diye evini terketme. Arsiz insanla kimse basedemez ki sen edesin. belli ki kadin yuzsuz, gurursuz.. birak gurusuzca kovuldugu ve istenmedigi eve gelip otursun. ne manaysa..

canim sen bebegine odaklansana. valla stresten cocuk etkilenir. birak gelirse gelsin. aklinda bir sorun var belli ki normal bir insan olarak dusunme onu. sen ici huzuruna odaklan. ac bi muzik bisi rahatla.

Gelmemistir diye umuyorum?
Gelmedi çok şükür ama kocam olacak şahsın suratı sallanıp duruyor hem suçlu hem güçlü adama bak. Ben de hiç oralı olmuyorum kendi kendime takılıyorum ama içten içe sinirleniyorum ha doğurdum ha doğurucam adam bana huzur verip destek olacağına surat asıyor.

Ben sezeryanla dogum yaptıgımdan bilmiyorm normalde sancı evde cekilip,hastaneye son dk mı gidiliyor?:)
Bana tehlikeli geldi.
40 haftalık kadın nelerle ugrasıyor yazık ya
esiniz cok bencil.

Ben sezeryanla dogum yaptıgımdan bilmiyorm normalde sancı evde cekilip,hastaneye son dk mı gidiliyor?:)
Bana tehlikeli geldi.
40 haftalık kadın nelerle ugrasıyor yazık ya
esiniz cok bencil.
Yani çok son an değil de 5 dk da bire düştüğünde gitmek gibi. Evet eşim gerçekten düşüncesiz ve çok kızgınım ona doğum üstü konuşmuyoruz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…