Dövme Abartılı dövmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
ozman yaptır =) benime dudagımda kaşımda göbeğimde ve deri altı sağ göğüsümün üstünde üçtane deri altıpiercing vardı çok güzeldi deri altı piercingni tavsıye derim

Dudağım delik zaten bide kaşımı düşünüyorum çok acıyomu?

Dudağım delik zaten bide kaşımı düşünüyorum çok acıyomu?
yoo benim çok acımadı yerinde deldirirsen çok acımaz azcık acır ama

Ama bence bukadar marjınalsen Deri altı piercing nide düün çoktatlı duruyorlar yatay pozisyonda 3 tane pırıltım var Pırıl pırıl birde göğüs üstünde durunca Çok farklı geliyor herkeze

şahsen çok karizmatik buldum, cesaretiniz için de tebrik ederim. abartılı dövme herkesin harcı değil ben böyle bir dövmeyi düşünemem bile çünkü sıkılma ya da pişman olma ihtimalim yüksek, dönüş ise imkansıza yakın.. 2 yıldır normal boyutta bir dövmeyi bile düşünmekteyim diyeyim siz anlayın.. yolunuz uzun ama açık olsun

Aman tanrım kesinlikle yaptırmalısın KESİNNNN. Gerçekten çok orijinal. Ben bir de minik minik sevmiyorum dövmeyi oldumu tüm kol göğüs falan olcak.

Sen başkalarını boşver şimdi ağzımı açardım da neyse bisürü kavga tantana uğraşamam.

Ha bir de 3d dövmelere bakabilirsin onlar da gayet iyi duruyo

Yaptırdığında mutlaka koy tamammı? Şimdiden hayırlı olsun öptüm

bende dıyorum
keşke zamanında bacağıma yaptırmak yerıne ayak bileğime
böyle kedi yaptırsaydım

ya sanane bundan yanlış yazmışım doğru yazmışım!! allah allah kendi işine baksana sen !

Acayip derecede iticisin öncelikle bunu söylemeliyim sonrada sanane baksana işine lafına karşılık olarakta ; yazmayı bilmiyorsan acil kendini geliştirmelisin zira burayı okuyan için hem görüntü kirliliği hem anlama zorluğu yaşatıyor olabilirsin. Ve dahada önemlisi yaşadığın toprakların dilini düzgün kullanamıyorsan yazık
Beni ne kadar tanıyosunuzda bukadar eminsiniz kesin pişman olucağımdan
o sizin zevkiniz birşey diyemem size iğrenç gelen şey bana mükemmel görünüyo.

18 yaşında bi çocuktan farklı bi cevap beklemiyordum zaten :)
Yukarda fikrimi yazmakla beraber sen beğendiysen tüm kötü yorumlara kulaklarını tıkamalısın demiştim.
Algıda seçicilik bu olsa gerek :)Asi gençlik :))))

Biraz önce bilgisayarı kapatıp yatmıştım ama yazdıklarınızı telefondan görünce yatağımdan fırlayıp tekrar geldim.
Asıl şuan siz ne kadar itici olduğunuzu anlayamazsınız herkese karşı bu tavrı kullanmakla elinize ne geçiyo bilmiyorum ama gerçekten sinir bozucusunuz !

Evet bende sevmiyorum öle küçük dövmeler :) Boşver canım herkesin kendi fikri saygı duyarım.
Yaptırdığımda koyarım ama çok uzun bi süre sonra yaptırıcam ama diğer dövmelerimi koyabilirim

piercinge karşı okadar ilgim yok canım sadece kaşımı deldiricem okadar
Haftaya mavi saçlarım ve piercingimle fotoğraflarımı koyucaam

Bende çabuk sıkılan biriyim ama yaptırmadanda içim rahat etmez umarım pişman olmam
Küçük bi dövme için bu kadar düşünmeyin canım yaptrın gitsin

Bana laf yetiştirmek için mi tekrardan geldin pc başına :)
Hoş geldin o zaman

İticiysem eğer o şekilde türkçe kullanan bi insandan daha az iticiyimdir buna eminim:)

Desene bayıldım, renkler de harika ancak ille vücudumda taşıyacaksam bu deseni elbise veya bluz olarak taşımayı yeğlerim sanırım.

Bu tarz değişiklikler cesaret istiyor, ben olsam tercih etmezdim.

Bir de, deri altı piercingi nedir, ilk defa duydum. Hayır googlea da yazdım ama kulak deliğine kutu kola geçiren adamı gördükten sonra fazla bakamadım:120:.

Son düzenleme:
Bana laf yetiştirmek için mi tekrardan geldin pc başına :)
Hoş geldin o zaman

İticiysem eğer o şekilde türkçe kullanan bi insandan daha az iticiyimdir buna eminim:)

Evet size ne derece sinir olduğumu tahmin bile edemezsiniz amacı insanları kırıp açıklarını yakalamak olan insanlardan nefret ediyorum !
Arkadaş yalnışlıkla yazdığını söyledi, ayrıca ' kızım düzgün yazsana' değilde daha düzgün bir dille söyleseydiniz daha az tepki alırdınız.

Bende ilk defa duydum canım googleadan baktım pek hoş durmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…