Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aslında tövbeyi cok seviyorum ama cesaretim yok uzun birsure su degdirmemek lazım Buda banyo yapamicam anlamına gelir:):)bence piercingde tövbe kadar seksi:)
Tabikide acı olucak ama sırta veya bacağa yapılan dövme kadar acı vermez bunu anlatmaya çalışıyorum.
Öyle kesiyolarmış gibi hissetmek falanda ne? canınız çok kıymetli sanırım sizin dayanamıyosunuz
Bence kararının büyük ya da küçük dövme olmasından çok renkli ya da siyah olması kısmını gözden geçir.
Bende ilk defa duydum canım googleadan baktım pek hoş durmuyo :)
Gece gece yarıldım
Seksi tövbe ha, o nasıl oluyor öyle.
Evet size ne derece sinir olduğumu tahmin bile edemezsiniz amacı insanları kırıp açıklarını yakalamak olan insanlardan nefret ediyorum !
Arkadaş yalnışlıkla yazdığını söyledi, ayrıca ' kızım düzgün yazsana' değilde daha düzgün bir dille söyleseydiniz daha az tepki alırdınız.
Derinin altında kayıp girmezmi başka bir yerimize?
Gece gece yarıldım
Seksi tövbe ha, o nasıl oluyor öyle.
Ben gayet sakinim sende sakin ol derim
Yanlışlıkla o kadar yanlış yazılmaz zira nerde bi topiğe girsem kedinin yazdığı bir şey varsa hep aynı yazma şekli vardır.
Bi insan bu kadar yanlış yapmaz.
Kaç kere düzgün uyarı aldığını ben hatırlamıyorum :)
Bu arada kedi dokolte değil dekolte...
Resmen ibretlik bir dovme...ben bakarken korktum iyyyyyyy...(sahsen boyle bir dovmeyi hicbir kadina yakistirmam) vucudunuza yazik....bu dovmeyi yaptiran goruntu bozuklugunu engellemek icin ustsuz gezsin de verdigi emege deysin....
bende merak edip baktım netten; gördüklerim resmen midemi kaldırdı:120:Deri altı diye bir şeyler buldum ama kedinin parıltılı ve güzel diye tabir ettiği gördüklerim olmamalı sanırım. İnsanlar piercing diye resmen kendi kendilerini boynuzlamışlar.
Haddinizi aştınız hemde fazlasıyla.
Sizinle daha fazla tartışmıyorum iyi geceler.
Deri altı diye bir şeyler buldum ama kedinin parıltılı ve güzel diye tabir ettiği gördüklerim olmamalı sanırım. İnsanlar piercing diye resmen kendi kendilerini boynuzlamışlar.:120:
Kedide varmış deri altlarından vay be diyecem:/ yada o pırıltı dediği titaniumlari deri altı sanıyor hahahahayyyyDeri altı diye bir şeyler buldum ama kedinin parıltılı ve güzel diye tabir ettiği gördüklerim olmamalı sanırım. İnsanlar piercing diye resmen kendi kendilerini boynuzlamışlar.:120:
Kedide varmış deri altlarından vay be diyecem:/ yada o pırıltı dediği titaniumlari deri altı sanıyor hahahahayyyy
ben de baktım simdi deri altı dövmelere nasıl bir şey o yaa.
nasıl oyle kabartı duruyor yan, deri altına aparat falan mı konuyor anlamadım ve begenmedimmm