- 12 Mart 2010
- 2.351
- 230
Ayy konu çorbaya dondü ikizbalik ne demiş ben ne yazmisim..ne zaman dövmeye gectiniz 2dk oncepiercingden konuşuyorum benim uykum geldi heralde:):)
:)) evet piercingde neon taşlılar var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy konu çorbaya dondü ikizbalik ne demiş ben ne yazmisim..ne zaman dövmeye gectiniz 2dk oncepiercingden konuşuyorum benim uykum geldi heralde:):)
Neon taşlı dediğin nedir bilemiyorum ama neon boyalar vardır. onunla yapılan dövmelerde bar disco ışıkları olarak adlandırılan mor ışıkta şöyle gözükür ;
Eki Görüntüle 544494
Eki Görüntüle 544493
Neon taşlı dediğin nedir bilemiyorum ama neon boyalar vardır. onunla yapılan dövmelerde bar disco ışıkları olarak adlandırılan mor ışıkta şöyle gözükür ;
Eki Görüntüle 544494
Eki Görüntüle 544493
Tamam iste tasta öyle gündüz mat gece ışığında fosforlu ama bı süre sonra dönüp cuffffffff gidiyor
yok kız kızmadım ben.
ikisininde ne olduğunu biliyorum yani
eskıye dönünce farkettim .
kısacası kızın yazdığını okusaydım
burada yanlış anlayanlarla birlikte yanlış anlamayacaktım
sorun bu
Kızlar bu dövmeyi Sağ kolumun omuzdan dirseğe kadar ve sağ göğsümün tamamına birleşik yaptırıcam sizce nasıl?
e birde böyle bir dövmenin fiyatı var ,en önemlisi 1 kerede yapılmaz ,günler sürer bunuda geçelim boyut ve renklerle orantılı 15 bin tl den aşşağıya mal olmaz ........
Şahsen dövme güzel ,hoşuma gitti benim.Ama sadece sağ koluna yaptır,sağ göğsünün tamamına birleşik yaptırırsan hoş durmaz bence.
2 göğüsümün tamamı değilde üstüde olabilir bence öle olunca daha hoş duruyo :)
Bu dövme işine bu kadar tepki gösteren şahısları anlamakta güçlük çekiyorum. Çok kötü iğrenç gibi yorumlar yapan arkadaşların yazacaklarımı okumasını rica ederim. Bu dövme bir bayana yakışmaz demişsiniz. Öncelikle bu şekilde düşünenlerin gözündeki "kadın" imajı bellidir. Buna göre kadın cesur ve cüretkar olamaz, hoşlandığı bir erkekle irtibata geçmesi uygun değildir, evlenme teklifini kadın yapamaz örneğin. Gelinlikler illa ki beyaz olmalıdır, kırmızı pembe siyah gelinlik iğreeeannçççtir. Cesur dövmeler, mavi kırmızı saçlar piercingler iğreaaaançtir. Ve buna benzer pek çok anlamsız önyargılarınız var. Sizin tanıdığınız tüm kadınlar dantelli elbise giyiyor, dikiş nakışla, yemekle uğraşıyor diye herkes bu hayat tarzını yaşamak zorunda değil. Bazı kadınlar da daha sert tarzları seviyor demek ki. Bu dövmeyi yaptıracak insan, sizin beyninizde yaşadığınız dünyayı yaşamıyor, bunu öncelikle bir idrak etmelisiniz. İkinci olarak hayata ve dünyaya birtakım sınırlar çerçevesinde bakmadığı için muhtemelen kendisini daha özgür hissediyor ve daha mutlu. Nihai olarak, bu tarz bir dövme bir erkeğe yakışabileceği gibi bir kadına hatta yaşlı bir kadına dahi yakışabilir. Önemli olan cinsiyet, yaş, ten rengi gibi unsurlar değil, oradaki sanat, renklerin uyumu gibi unsurlardır. Ki arkadaşımızın gösterdiği dövme veya vücut boyası bana göre harika, muhteşem, eşsiz tam bir sanat eseridir. Böyle bir dövmeye sahip bir kız görsem de herhalde cesareti ve görsel olarak hoşluğu sebebiyle hemen diyalog kurmak isterdim. Beyninizin içindeki kalıpları lütfen boşaltın. Hiçbirşey iğrenç değil ve "Bir bayana yakışmıyor." cümlesi emin olun sadece kadın-erkek denkliğini tam içselleştirememiş ve gelişmemiş ülkelerde varolan bir söylem. Gelişmiş ülkelerde böyle bi nitelendirme yok. Zira bu dövme de bir kadına bal gibi yakışır. Yapamaya cesaret dahi edemeyeceğiniz şeyleri eleştirmeye de cesaret etmeyin lütfen.