Dövme Abartılı dövmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Böyle sevimli dövmeleri sevdiğim halde bu hoşuma gitti bunu düşünebilirim diğer koluma saol :)

Bunu yapımı çok uzun sürer biliyorsun değilmi yarı döğmelide geziceksin beli süre.

Katılıyorum, önemli bir noktaya temas etmiş kedi35. Geçenlerde erkek arkadaşımın tüm kolu için böyle detaylı bir dövme yaptırmak üzere bir dövmeci ile görüştük, böyle bir dövmenin tamamlanması seans seans toplam yaklaşık 6 ayı buluyormuş haberin olsun.

Kızım bi düzgün yaz ya !
Döğme değil dövme.

Evet ebnde bunu bıldgım ıcın dedim.
Böyle sevimli dövmeleri sevdiğim halde bu hoşuma gitti bunu düşünebilirim diğer koluma saol :)
şeytan hello kıty omzumda ilkte çoks evdim ama sonrada tıksindım döğmemden

bence harika durmus bunlar.. zaten bu tarz dovmeleri yaptıran kadınlarda tarzı ile birlikte hakkıyla tasır herkesin harcı degil cesaret isi bende cekinirim cunku benim tarzıma gitmez bu dovmeler ama konu sahibi tarzım var tasırım diyorsa ahanda boyle harika olur

Son düzenleme:

Beni ne kadar tanıyosunuzda bukadar eminsiniz kesin pişman olucağımdan
o sizin zevkiniz birşey diyemem size iğrenç gelen şey bana mükemmel görünüyo.

Kesinlikle harika ötesi bşy bu farklı olmayı seviyorum
Bi arkadaş böylemi görünmek istiyosun demişti işte tamda böyle görünmek istiyorum bayıldım

Son düzenleme:
Benim fikrim bu.Zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğenmişsin ama bence çok abartı ve hiçte hoş durmuyor.Şimdi beğeniyorsun sonradan sıkılırsan kötü olur daha sade birşeyler düşünebilirsin bencee

Beyaz tenlıysen bence kesınlıkle yaptır başka ten taşıyamaz bunları kızıla bittim bayılıyorum böylesine ya

Ya aslında tövbeyi cok seviyorum ama cesaretim yok uzun birsure su degdirmemek lazım Buda banyo yapamicam anlamına gelir:):)bence piercingde tövbe kadar seksi:)

Ben şunu anlayamadım :44: biz beğenmesek n'olacak ki :/ sanki düşüncen mi değişecek

Bunu taşıyacak olan sen değil misin :/ beğendiysen git yaptır o zaman.

Ya aslında tövbeyi cok seviyorum ama cesaretim yok uzun birsure su degdirmemek lazım Buda banyo yapamicam anlamına gelir:):)bence piercingde tövbe kadar seksi:)

Uzun süre değil, 3 gün banyo, 10-15 gün havuz deniz yasak.
3 gün sonunda banyo yapacağınız zaman direkt olarak kaynar su bölgeye temas etmemeli.
İnsanlar dövmeyi yazın yaptırmayı tercih ediyor göstermek adına
Ancak dövme, Eylül Ekim itibariyle kışın yapılırsa ve iyi bakılırsa daha sağlıklıdır

Tövbe derken? dövme demek istediniz sanırım. Dudağımdada piercing'im var zaten canım :)

Ben şunu anlayamadım :44: biz beğenmesek n'olacak ki :/ sanki düşüncen mi değişecek

Bunu taşıyacak olan sen değil misin :/ beğendiysen git yaptır o zaman.

Evet beğenen benim ve gidip yaptırıcam sadece size göstermek istedim nasıl diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…