- 19 Ekim 2012
- 465
- 1
byölemi görünmek istiyorsun.
Bu desen çok berbat ama benim istediğim dövme olsaydı gayet hoş dururdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
byölemi görünmek istiyorsun.
Canım benimde döğmem var çok sıkıldım ama ben seviyroum bu tarz dögemleri ama Herk kıza gitmez cici marjınal arası kızlar beyaz tenlıler çok yaökışıyor. illaki yaptırcaksan Başka birşey yaptır
bendeki döğme sol omzumda aynen bıre bır bu zaten buna baka baka yaptı
Bunu yapımı çok uzun sürer biliyorsun değilmi yarı döğmelide geziceksin beli süre.
Kızım bi düzgün yaz ya !Canım benimde döğmem var çok sıkıldım ama ben seviyroum bu tarz dögemleri ama Herk kıza gitmez cici marjınal arası kızlar beyaz tenlıler çok yaökışıyor. illaki yaptırcaksan Başka birşey yaptır
bendeki döğme sol omzumda aynen bıre bır bu zaten buna baka baka yaptı
Evet ebnde bunu bıldgım ıcın dedim.Katılıyorum, önemli bir noktaya temas etmiş kedi35. Geçenlerde erkek arkadaşımın tüm kolu için böyle detaylı bir dövme yaptırmak üzere bir dövmeci ile görüştük, böyle bir dövmenin tamamlanması seans seans toplam yaklaşık 6 ayı buluyormuş haberin olsun.
şeytan hello kıty omzumda ilkte çoks evdim ama sonrada tıksindım döğmemdenBöyle sevimli dövmeleri sevdiğim halde bu hoşuma gitti bunu düşünebilirim diğer koluma saol :)
Bunu yapımı çok uzun sürer biliyorsun değilmi yarı döğmelide geziceksin beli süre.
ya sanane bundan yanlış yazmışım doğru yazmışım!! allah allah kendi işine baksana sen !Kızım bi düzgün yaz ya !
Döğme değil dövme.
Düşünceler aynı olabilir ama zevklerin aynı olması bazen söz konusu olmayabilir.
Hadi yaptır bakalım sonradan pişman olursun o da ayrı.
Dövmeyi severim 2 dövmem var ama bu bana göre iğrenç denicek kadar kötü.
Neyse sen beğendiysen tüm kötü yorumlara kulaklarını tıkamalısın .
Eki Görüntüle 544473 Eki Görüntüle 544474
bence harika durmus bunlar.. zaten bu tarz dovmeleri yaptıran kadınlarda tarzı ile birlikte hakkıyla tasır herkesin harcı degil cesaret isi bende cekinirim cunku benim tarzıma gitmez bu dovmeler ama konu sahibi tarzım var tasırım diyorsa ahanda boyle harika olur
Beyaz tenlıysen bence kesınlıkle yaptır başka ten taşıyamaz bunları kızıla bittim bayılıyorum böylesine yaEki Görüntüle 544473 Eki Görüntüle 544474
bence harika durmus bunlar.. zaten bu tarz dovmeleri yaptıran kadınlarda tarzı ile birlikte hakkıyla tasır herkesin harcı degil cesaret isi bende cekinirim cunku benim tarzıma gitmez bu dovmeler ama konu sahibi tarzım var tasırım diyorsa ahanda boyle harika olur
Kesinlikle harika ötesi bşy bu farklı olmayı seviyorum
Beyaz tenlıysen bence kesınlıkle yaptır başka ten taşıyamaz bunları kızıla bittim bayılıyorum böylesine ya
Ya aslında tövbeyi cok seviyorum ama cesaretim yok uzun birsure su degdirmemek lazım Buda banyo yapamicam anlamına gelir:):)bence piercingde tövbe kadar seksi:)
Ya aslında tövbeyi cok seviyorum ama cesaretim yok uzun birsure su degdirmemek lazım Buda banyo yapamicam anlamına gelir:):)bence piercingde tövbe kadar seksi:)
Ben şunu anlayamadım :44: biz beğenmesek n'olacak ki :/ sanki düşüncen mi değişecek
Bunu taşıyacak olan sen değil misin :/ beğendiysen git yaptır o zaman.
ozman yaptır =) benime dudagımda kaşımda göbeğimde ve deri altı sağ göğüsümün üstünde üçtane deri altıpiercing vardı çok güzeldi deri altı piercingni tavsıye derimEvet beyaz tenliyim yaptırıcam kararlıyım